Ливърпул - Световен Клубен Шампион 2019
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Световно Клубно Първенство 2019
Изключително офанзивна средна линия, браво, ше гледаме с кеф! От мен- Успех.

- cskarcheto92
- Контакти:
Излизаме с най-доброто, което е на разположение. Успех на момчетата и наздраве !
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
Не знам кому са нужни такива жестове към домакина, че вместо да сложат един адекватен съдия, да сложат тоя неадекватник само защото е от Катар...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
JorkoByrborko69
- Контакти:
Съдията не е в час горкия!!! Така и не разбрах защо ги толерира тия? И тия латиноамерикански "роми" са като мексиканските им мургави събратя - търкалят се свиват се... в единоборство ако не надвият - веднага лягат и се гърчат като настъпени змии... Отврат, това ли е всъщност прехваления бразилски футбол ? И защо съдията даде фаул в нападение на Хендерсън така и не разбрах, в тяхното наказателно поле ??? Двама там го дърпаха за фланелката - той падна и свириха фаул срещу него ? Да не говорим за жълтия картон на Мане: ония б0клук го дърпаше за гърба и врата - Мане се извърна малко по-чевръсто , ядоса се и го побутна леко озтад и той - и онова бразилско ховно това и чакаше...Не знам как не се сви да лежи 5-6 минути като заклан на земята... да не споменавам за грубото безцеремонно препречване което направиха на Кейта... ония защитника му се метна на врата като влюбен... Крайно разочарован съм от всичкия латиноамерикански футбол!!! Явно това си е мода сред испаноговорящите народи... Такива са и испанските грандове, такъв е футбола май и в Италия...... Явно е , че съдията е "инструктиран" - не знам как само страничните имат смелостта да вдигат флаговете засега както трябва ... С този съдия очаквам със сигурност загуба... , за жалост. Тия се вихрят и си правят каквто искат по терена и усещат , че съдията е с тях !!!
Без ъглов удар досега.
Фламенго шампион.
-
JorkoByrborko69
- Контакти:
Гледайте ги колко брутални са: всяко едно единоборство , ако не спечелят топката винаги правят фаул или лягат на земята само това знаят тия латински ромляни!!! Груби до безцеремонност, а не дай боже нащия да ги фаулира се търкалят като заклани... ТОВА НЕ Е ФУТБОЛ !!! Съдията спи и е твърдо решен да даде Купата на мургавите му бразилски събратя. Ето затова не харесвам арабите( да ме прощава Салах), евтини и продажни са и явно отдавна е решена съдбата на Купата !!!
Чак да са решили да им я дадат не знам, но ако си бяхме вкарали положенията, сега щяхме да сме поне 3 гола напред и да няма значение нищо друго...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Чак да са решили да им я дадат не знам, но ако си бяхме вкарали положенията, сега щяхме да сме поне 3 гола напред и да няма значение нищо друго...
Виж го, че цял ден плаче, като малко дете... каквото всъщност е
-
JorkoByrborko69
- Контакти:
an4o_321 написа:Gil-galad написа:Чак да са решили да им я дадат не знам, но ако си бяхме вкарали положенията, сега щяхме да сме поне 3 гола напред и да няма значение нищо друго...
Виж го, че цял ден плаче, като малко дете... каквото всъщност е
А бе , на теб ако ти харесва този футбол , просто кажи... Кажи , че ти е приятно дагледаш как ни газят тия, не ни дават да пипнем топката, ръгат се, рътат ръкомахат, правят каквто си искат по терена...правят какво ли не но не и футбол приятен за окото... а наще се опитват единствено да играят футбол, и според теб когато някой констатира фактите - това означава: плаче...Тцтцтцтц , умник си ми ти, и то ВЕЛИК !!!