Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Какво бихте казали за една ДХ двойка Юруков-НашиментУ? Според мен ще е с две идеи по-атакуваща схема.
- metodito
- Контакти:
Гледам Камбюр-Фейенорд. Тук на Робърта сигурно футбола му е като на забавен каданс.
Последна промяна от metodito на 19 дек 2019 23:01, променено общо 1 път.
metodito написа:Какво бихте казали за една ДХ двойка Юруков-НашиментУ? Според мен ще е с две идеи по-атакуваща схема.
Небивалици.
Разберете, че без талант нищо не става.
Да виждаш играта 2-3 хода напред, да дадеш разсичащият пас , това не всеки може. Това е дарба. Нашименто ако я имаше, сега щеше да е в Интер или Ман Юн.
А е в Левски.
Толкоз!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
metodito написа:Какво бихте казали за една ДХ двойка Юруков-НашиментУ? Според мен ще е с две идеи по-атакуваща схема.
Несериозно ще е според мен. И двамата нямат рутината да са титуляри. Нашименто още си остава загадка и сякаш си му тежат пропуските от края на престоя на Роси и треньорската контузия при Стоянович. Юруков и той от много време не е играл , със сигурност е извън ритъм.
- metodito
- Контакти:
sin4ec написа:metodito написа:Какво бихте казали за една ДХ двойка Юруков-НашиментУ? Според мен ще е с две идеи по-атакуваща схема.
Небивалици.
Разберете, че без талант нищо не става.
Да виждаш играта 2-3 хода напред, да дадеш разсичащият пас , това не всеки може. Това е дарба. Нашименто ако я имаше, сега щеше да е в Интер или Ман Юн.
А е в Левски.
Толкоз!
Толкоз, колко пък? Има ли желание, има и решение. "Левски" в момента играе толко спрЕло, именно заради ДХ двойката си. Мое мнение. Това са изключително "некреативни" футболисти. И това е най-малкото, което бих казал за тях. Там трябва просто рязане с ножа. В средата е най-големият ни проблем.
metodito написа:Толкоз, колко пък? Има ли желание, има и решение. "Левски" в момента играе толко спрЕло, именно заради ДХ двойката си. Мое мнение. Това са изключително "некреативни" футболисти. И това е най-малкото, което бих казал за тях. Там трябва просто рязане с ножа. В средата е най-големият ни проблем.
Съгласен съм. И аз съм го казвал-там ни е проблемът.
Но решение няма. Трябва ни човек с талант и виждане, а такъв струва поне 4-5 млн евра. Минимум. Днес си направих труд и изгледах доста мачове на Дани. Ами категорично това е човекът. Но на 16 няма как да го хвърлиш в боя. Нужни са години работа и тренировки. И свикване с мъжкия футбол...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:metodito написа:Толкоз, колко пък? Има ли желание, има и решение. "Левски" в момента играе толко спрЕло, именно заради ДХ двойката си. Мое мнение. Това са изключително "некреативни" футболисти. И това е най-малкото, което бих казал за тях. Там трябва просто рязане с ножа. В средата е най-големият ни проблем.
Но решение няма. Трябва ни човек с талант и виждане, а такъв струва поне 4-5 млн евра. Минимум. Днес си направих труд и изгледах доста мачове на Дани. Ами категорично това е човекът. Но на 16 няма как да го хвърлиш в боя. Нужни са години работа и тренировки. И свикване с мъжкия футбол...
Бе то имаше човек, ама го продадохме за милион и половина. Докато продаваме всеки, който малко се отличи няма да имаме успехи като отбор. Най-много някой проблясък и край. Трябва цялостна визия с години напред, а не да закърпваме положението на парче и квото стане.
vvessel написа:sin4ec написа:metodito написа:Толкоз, колко пък? Има ли желание, има и решение. "Левски" в момента играе толко спрЕло, именно заради ДХ двойката си. Мое мнение. Това са изключително "некреативни" футболисти. И това е най-малкото, което бих казал за тях. Там трябва просто рязане с ножа. В средата е най-големият ни проблем.
Бе то имаше човек, ама го продадохме за милион и половина. Докато продаваме всеки, който малко се отличи няма да имаме успехи като отбор. Най-много някой проблясък и край. Трябва цялостна визия с години напред, а не да закърпваме положението на парче и квото стане.
То така ще стане и с тоя Дани (ако е наистина толкова добър). Добър плеймекър няма как да остане при нас за дълго...
Може би наистина истината е в супер добър колектив от прилични дърводелци, като за нашите бедни условия 

- metodito
- Контакти:
Serafim написа:metodito написа:Какво бихте казали за една ДХ двойка Юруков-НашиментУ? Според мен ще е с две идеи по-атакуваща схема.
Несериозно ще е според мен. И двамата нямат рутината да са титуляри.
А двойката Райнов - Тиам е сериозна, rly?