ВЛ: Ливърпул - Уотфорд 14.12.2019 |14:30| 2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Уотфорд 14.12.2019 |14:30| 2-0 FT

Мнениеот cskarcheto92 » 15 дек 2019 16:20

Не изиграхме добър мач, но са важни трите точки. С късмет се измъкнахме, когато играчите на Уотфорд не уцелваха топката и също така с добрите намеси на Алисон. Откакто е в отбора, аз съм адски спокоен дори, когато е сам срещу нападател. Салах си влезе в ритъм и започна да бележи, а при малко концентрация ще прави повече голове и асистенции. Днес очаквам един подарък от Лондон и задълбочаване на кризата при Пепи.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 15 дек 2019 19:22

Liverpool_EC написа:
SgtLiberty написа:
PlamenZ написа:Честита победа! Не беше най-добрия ни мач, но само респект към тези момчета, които излизат, играят и БИЯТ на всеки 2-3 дни! От време на време си позволявам да търся кусури, но сега съм пас. Грехота е да се вглеждаме в някои моменти, които не са ни харесали. Всички други се огънаха и то неведнъж, само нашия отбор мачка безотказно, въпреки огромната физическа и психическа тежест в момента.
Дано контузията на Джини да не е тежка. Дано излезем от тази година без повече контузии.

Още 2 седмици и идва Минаминото, Фабиньо ще се оправил и Матип също. Но дано наистина без повече травми.

Фабиньо няма да се върне преди средата, даже края на януари. Ловрен и Вайналдум сигурно ще се върнат преди Матип.

Аз си мислех че ще е по рано.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 16 дек 2019 04:42

SgtLiberty написа:
Liverpool_EC написа:
SgtLiberty написа:
PlamenZ написа:Честита победа! Не беше най-добрия ни мач, но само респект към тези момчета, които излизат, играят и БИЯТ на всеки 2-3 дни! От време на време си позволявам да търся кусури, но сега съм пас. Грехота е да се вглеждаме в някои моменти, които не са ни харесали. Всички други се огънаха и то неведнъж, само нашия отбор мачка безотказно, въпреки огромната физическа и психическа тежест в момента.
Дано контузията на Джини да не е тежка. Дано излезем от тази година без повече контузии.

Още 2 седмици и идва Минаминото, Фабиньо ще се оправил и Матип също. Но дано наистина без повече травми.

Фабиньо няма да се върне преди средата, даже края на януари. Ловрен и Вайналдум сигурно ще се върнат преди Матип.

Фабиньо го даваха 6-8 седмици, контузи се последните дни на ноември. Вчера беше на трибуните с медицински ботуш и патерици, може да добавиш и още 2 седмици, защото нашите доктори никога не познават и винаги се връщат по-късно от прогнозите.

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 16 дек 2019 11:41

Liverpool_EC написа:
SgtLiberty написа:
Liverpool_EC написа:
SgtLiberty написа:

Фабиньо го даваха 6-8 седмици, контузи се последните дни на ноември. Вчера беше на трибуните с медицински ботуш и патерици, може да добавиш и още 2 седмици, защото нашите доктори никога не познават и винаги се връщат по-късно от прогнозите.

Ливърпул имат може би най-добрия лекарски екип във футбола. Отдавна има теория, че нарочно казват по-кратки срокове, за да го приемат по-леко феновете.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 17 дек 2019 02:41

fkbl1 написа:Ливърпул имат може би най-добрия лекарски екип във футбола. Отдавна има теория, че нарочно казват по-кратки срокове, за да го приемат по-леко феновете.

Не знам как се измерва най-добър лекарски екип във футбола. Как да го приемат по-леко феновете, като Матип първоначално трябваше да се върне до края на ноември, а сега няма да е до края на декември и кой знае колко още. Кое му е по-лекото да очакваш нещо, от което няма помен. Клоп докара нов физиотерапевт, германец, след скандалните прогнози за контузиите на Лалана и Клайн през август 2017 и как им трябваха няколко месеца повече от очакваното. Днес между другото напуска досегашния шеф на медиците Анди Маси, който беше в клуба от 2013.

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 17 дек 2019 08:27

Liverpool_EC написа:
fkbl1 написа:Ливърпул имат може би най-добрия лекарски екип във футбола. Отдавна има теория, че нарочно казват по-кратки срокове, за да го приемат по-леко феновете.

Не знам как се измерва най-добър лекарски екип във футбола.

Всеобщо мнение. След пристигането на Клоп, попълненията в тази област се водят топ.

Върни се в “Ливърпул”