ВЛ: Ливърпул - Уотфорд 14.12.2019 |14:30| 2-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- cskarcheto92
- Контакти:
Re: ВЛ: Ливърпул - Уотфорд 14.12.2019 |14:30| 2-0 FT
Не изиграхме добър мач, но са важни трите точки. С късмет се измъкнахме, когато играчите на Уотфорд не уцелваха топката и също така с добрите намеси на Алисон. Откакто е в отбора, аз съм адски спокоен дори, когато е сам срещу нападател. Салах си влезе в ритъм и започна да бележи, а при малко концентрация ще прави повече голове и асистенции. Днес очаквам един подарък от Лондон и задълбочаване на кризата при Пепи.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
- SgtLiberty
- Контакти:
Liverpool_EC написа:SgtLiberty написа:PlamenZ написа:Честита победа! Не беше най-добрия ни мач, но само респект към тези момчета, които излизат, играят и БИЯТ на всеки 2-3 дни! От време на време си позволявам да търся кусури, но сега съм пас. Грехота е да се вглеждаме в някои моменти, които не са ни харесали. Всички други се огънаха и то неведнъж, само нашия отбор мачка безотказно, въпреки огромната физическа и психическа тежест в момента.
Дано контузията на Джини да не е тежка. Дано излезем от тази година без повече контузии.
Още 2 седмици и идва Минаминото, Фабиньо ще се оправил и Матип също. Но дано наистина без повече травми.
Фабиньо няма да се върне преди средата, даже края на януари. Ловрен и Вайналдум сигурно ще се върнат преди Матип.
Аз си мислех че ще е по рано.

- Liverpool_EC
- Контакти:
SgtLiberty написа:Liverpool_EC написа:SgtLiberty написа:PlamenZ написа:Честита победа! Не беше най-добрия ни мач, но само респект към тези момчета, които излизат, играят и БИЯТ на всеки 2-3 дни! От време на време си позволявам да търся кусури, но сега съм пас. Грехота е да се вглеждаме в някои моменти, които не са ни харесали. Всички други се огънаха и то неведнъж, само нашия отбор мачка безотказно, въпреки огромната физическа и психическа тежест в момента.
Дано контузията на Джини да не е тежка. Дано излезем от тази година без повече контузии.
Още 2 седмици и идва Минаминото, Фабиньо ще се оправил и Матип също. Но дано наистина без повече травми.
Фабиньо няма да се върне преди средата, даже края на януари. Ловрен и Вайналдум сигурно ще се върнат преди Матип.
Фабиньо го даваха 6-8 седмици, контузи се последните дни на ноември. Вчера беше на трибуните с медицински ботуш и патерици, може да добавиш и още 2 седмици, защото нашите доктори никога не познават и винаги се връщат по-късно от прогнозите.
Liverpool_EC написа:SgtLiberty написа:Liverpool_EC написа:SgtLiberty написа:PlamenZ написа:Честита победа! Не беше най-добрия ни мач, но само респект към тези момчета, които излизат, играят и БИЯТ на всеки 2-3 дни! От време на време си позволявам да търся кусури, но сега съм пас. Грехота е да се вглеждаме в някои моменти, които не са ни харесали. Всички други се огънаха и то неведнъж, само нашия отбор мачка безотказно, въпреки огромната физическа и психическа тежест в момента.
Фабиньо го даваха 6-8 седмици, контузи се последните дни на ноември. Вчера беше на трибуните с медицински ботуш и патерици, може да добавиш и още 2 седмици, защото нашите доктори никога не познават и винаги се връщат по-късно от прогнозите.
Ливърпул имат може би най-добрия лекарски екип във футбола. Отдавна има теория, че нарочно казват по-кратки срокове, за да го приемат по-леко феновете.
- Liverpool_EC
- Контакти:
fkbl1 написа:Ливърпул имат може би най-добрия лекарски екип във футбола. Отдавна има теория, че нарочно казват по-кратки срокове, за да го приемат по-леко феновете.
Не знам как се измерва най-добър лекарски екип във футбола. Как да го приемат по-леко феновете, като Матип първоначално трябваше да се върне до края на ноември, а сега няма да е до края на декември и кой знае колко още. Кое му е по-лекото да очакваш нещо, от което няма помен. Клоп докара нов физиотерапевт, германец, след скандалните прогнози за контузиите на Лалана и Клайн през август 2017 и как им трябваха няколко месеца повече от очакваното. Днес между другото напуска досегашния шеф на медиците Анди Маси, който беше в клуба от 2013.
Liverpool_EC написа:fkbl1 написа:Ливърпул имат може би най-добрия лекарски екип във футбола. Отдавна има теория, че нарочно казват по-кратки срокове, за да го приемат по-леко феновете.
Не знам как се измерва най-добър лекарски екип във футбола.
Всеобщо мнение. След пристигането на Клоп, попълненията в тази област се водят топ.