efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот bilyaletdinov » 15 дек 2019 16:45

alexdb написа:
bilyaletdinov написа:Има още евроанонимници от които не сме отпадали. Фарьорите, Исландия, Сан Марино. Синьор Роси може да твори.
Интересно ми е кой ще е тоя тренер дето ще дойде и ще вдигне отбора и изведнъж ще се играе невероятен футбол? Мъри? Кокала? Топчо?Митов? Дайте идея за тоя смелчага дето ще вдигне отбора.

При съпоставка на резултатите на Стоянович и Хубчев като точки този сезон сме 5 т. напред ако не бъркам. Реално като точков актив и голова разлика тазгодишното представяне е най-доброто от сума години. Да, още сме далеч от истината, а и Каузата прави за момента много силен сезон, но все пак нека гледаме обективно на нещата.

Няма как да се гледа обективно. Хубчев беше посрещнат с голяма доза негативизъм. Включително и от мен. За мен отбора върви своя път и виждам подобрението в някои аспекти. В други нещата още куцат. Той обаче е слаб и страхлив треньор, нищо че заради него нашите клетници може и на европейско да идат. Не може да бие Разград и да бие по 5-6 гола във всеки мач.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 15 дек 2019 16:52

Ебавате се с Кокала, обаче, ако той е треньор, тия принцеси в сини екипи ще орат по терена ! Кокала си милее да се върне в Левски и при него такава вяла безхарактерност не може да има.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

realitybites
Контакти:

Мнениеот realitybites » 15 дек 2019 16:54

Оправдава се всичко, което очаквах от този треньор. Затягане на дисциплината и защитата, за сметка на малкото стойностно, което се наблюдаваше в играта ни. Трансферът на Мариани, компенсиран с този на Мазурек, който е класа по-долу, беше последният пирон. Като последствие в такива мачове не можем да се надяваме на нищо по-различно от "корави" хиксове.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 15 дек 2019 16:54

Изображение

Леко прозира заралийската униформа, но то и играта ни при гусин Хубчев е точно същата, като на един уважаващ себе си провинциален селски отбор!
Последна промяна от terata на 15 дек 2019 16:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 15 дек 2019 16:55

bilyaletdinov написа:
alexdb написа:
bilyaletdinov написа:Има още евроанонимници от които не сме отпадали. Фарьорите, Исландия, Сан Марино. Синьор Роси може да твори.
Интересно ми е кой ще е тоя тренер дето ще дойде и ще вдигне отбора и изведнъж ще се играе невероятен футбол? Мъри? Кокала? Топчо?Митов? Дайте идея за тоя смелчага дето ще вдигне отбора.

При съпоставка на резултатите на Стоянович и Хубчев като точки този сезон сме 5 т. напред ако не бъркам. Реално като точков актив и голова разлика тазгодишното представяне е най-доброто от сума години. Да, още сме далеч от истината, а и Каузата прави за момента много силен сезон, но все пак нека гледаме обективно на нещата.

Няма как да се гледа обективно. Хубчев беше посрещнат с голяма доза негативизъм. Включително и от мен. За мен отбора върви своя път и виждам подобрението в някои аспекти. В други нещата още куцат. Той обаче е слаб и страхлив треньор, нищо че заради него нашите клетници може и на европейско да идат. Не може да бие Разград и да бие по 5-6 гола във всеки мач.

Ами слаб и страхлив треньор са доста смели изказвания. Колко отбора от нашата лига този сезон биха Лудогорец? За съжаление колкото и да ми е неприятно няма как да не отбележа, че като качество и дълбочина на състава си Лудогорец разполага с най-добрите футболисти за Бг и си е поне класа над уж преките конкуренти и две-три над останалите. Не знам какво е точно положението в Левски, кой прави селекцията и кой определяше кои играчи да се вземат, но със свободни агенти и играчи привлечени за дребни суми няма да станат нещата. Реално от новопривлечените единствено Робърта е много приятна изненада. Другите ги виждаш - Алар е качествен футболист, но не му се играе особено тук и това се вижда, двамата от изпадналия Септември са взети колкото да се каже, че някой е привлечен, Мазурек е загадка засега, а този Насиру за момента ми прилича да лошо копие на Нар. Та при това положение на този етап дори и второто място си изглежда доста прилично постижение.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 дек 2019 16:56

И в двата мача Локото не вкара на Левски .

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 15 дек 2019 16:58

sinqkrepost1914 написа:Ебавате се с Кокала, обаче, ако той е треньор, тия принцеси в сини екипи ще орат по терена ! Кокала си милее да се върне в Левски и при него такава вяла безхарактерност не може да има.

Какви постижения има Кокала като треньор извън Левски?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 дек 2019 16:59

Виж сега в случая не говорим за някакъв невероятен футбол, а за футбол въобще. В интерес на истината първите 7-8 мача играхме такъв, дори срещу Ларнака. После това животинче се появяваше твърде епизодично. На този фон резултатите са направо грандиозни

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 дек 2019 17:01

Сборихме се, така да се каже.
Със смесени чувства съм.
С точката оставяме Локо-то на прилична дистанция след нас. Но спокойно можехме да бием и с това да помечтаем ( нездрави мечти, на този етап Разград нямат бутане ) ... За една добра пролет.

Според мен имаше дузпа срещу Паулиньо, не ангажирам никого с тази контестация.
Реферът сякаш бе играл мачът Х, но родните арбитри си ги знаем, че ако не се натЕгат на някого, ще бъркат просто щото са накдърни.
Освен дузпата, свири де-що смешни нарушения... Сещам за това на Нашименто, когато хвърли топката от яд ...

Както и да е. Толко са ни силиците на този етап.
Пау пропиля доста атаки, а видяхме защо Насиру е резерва.
Нито повежда правилно топката, нито стреля добре към вратата... Шутът му минутка преди края бе комичен.
Мазурек ми се понрави в някои ситуации, но все още изглежда като човек, на когото му липсва игрова практика.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 дек 2019 17:05

drvasko98 написа:

Виж сега в случая не говорим за някакъв невероятен футбол, а за футбол въобще. В интерес на истината първите 7-8 мача играхме такъв, дори срещу Ларнака. После това животинче се появяваше твърде епизодично. На този фон резултатите са направо грандиозни

Taка е. Според мен се дължи на умората в играчите, което повдига въпроса защо не се правиха повече ротации? По селекцията ще се определят амбициите на отбора за пролетта.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”