alexdb написа:bilyaletdinov написа:Има още евроанонимници от които не сме отпадали. Фарьорите, Исландия, Сан Марино. Синьор Роси може да твори.
Интересно ми е кой ще е тоя тренер дето ще дойде и ще вдигне отбора и изведнъж ще се играе невероятен футбол? Мъри? Кокала? Топчо?Митов? Дайте идея за тоя смелчага дето ще вдигне отбора.
При съпоставка на резултатите на Стоянович и Хубчев като точки този сезон сме 5 т. напред ако не бъркам. Реално като точков актив и голова разлика тазгодишното представяне е най-доброто от сума години. Да, още сме далеч от истината, а и Каузата прави за момента много силен сезон, но все пак нека гледаме обективно на нещата.
Няма как да се гледа обективно. Хубчев беше посрещнат с голяма доза негативизъм. Включително и от мен. За мен отбора върви своя път и виждам подобрението в някои аспекти. В други нещата още куцат. Той обаче е слаб и страхлив треньор, нищо че заради него нашите клетници може и на европейско да идат. Не може да бие Разград и да бие по 5-6 гола във всеки мач.