ЛЕ, Групова фаза, 6 кръг: Лудогорец - Ференцварош | 12 декември 22,00 ч. | 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: ЛЕ, Групова фаза, 6 кръг: Лудогорец - Ференцварош | 12 декември 22,00 ч. | 1:1

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 дек 2019 08:22

Идеята на Лудогорец как да се проведе мача беше много добра. Да оставят унгарците да търчат, нали пусто победа им трябваше.. и да организират контри, където топката с минимален брой пасове да се озовава в играч на добра позиция.

Само че Лудогорец показа два проблема, които спокойно можеха да доведат до неприятен развой на мача:
-в защита въобще не бяха твърде стабилни. За капак при атаките на унгарците допуснаха много корнери, а при тях се показаха притеснени.
-лесно пропускат, а и чат пат идеята за бърз пас напред беше проваляна от забавяне.

Направи ми впечатление Баджи, той бъркаше стабилно и можеше да донесе много страдания за Лудогорец. От друга страна Кешеру беше готов при нужда да застреля някой, за да вземе всяка топка. В кръга на шегата.. явно му се играе и срещу Ман Юн, след като вкара на Арсенал се цели и в тях :D Марселиньо годинките му личат, ама се видя че може с 1-2 отигравания да прати мача в друга посока. То който си може си може.

Наистина, съдията трябваше да свири една дузпа за унгарците при 0:0 и със сигурност при гол от нея мача щеше да е друг, унгарците вече щяха да пазят преднина. Но пък не я свири, туйто. Между другото имам усещането, че в тази ситуация главния съдия въобще не знаеше какво се е случило и се надяваше помощника му да го светне.

За групата като цяло: ударно начало на Лудогорец, после стана тежко, защото вече никой не ги подценяваше. Но дори и така в преките двубои с Ференцварош и ЦСКА (Москва) показаха, че не са по-слаби от тях дори когато мача е на кръв. Мисля, че второто място е точно мястото, което заслужи Лудогорец с играта си.

На 1/16 финалите ще е трудно, ако не се внесе стабилност в защита и повечко ефективност а и скорост напред (например Баджи да не играе хаха).

От мен - честито и успех в Европа.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: ЛЕ, Групова фаза, 6 кръг: Лудогорец - Ференцварош | 12 декември 22,00 ч. | 1:1

Мнениеот doktora25 » 13 дек 2019 09:05

Колкото и да ме изнервя собственикът ви, не мога да не ви честитя класирането и да ви пожелая успех по-нататък в турнира. Като се изтегли групата аз бях един от най-големите песимисти, особено във връзка с мачовете с Ференцварош.
Мисля че отборът, който е едновременно преодолим, харизматичен, с немалко фенове и би се получил интересен сблъсък на стилове на игра е Селтик и ви го пожелавам на жребия. Никак няма да е лошо да избегнете Порто, Севиля и Залцбург.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 дек 2019 10:42

Според мен нелоши са шансовете срещу....Манчестър Юнайтед! Това е велик, огромен отбор, но в тежка криза, който трябва да даде всичко на вътрешната сцена и може би ще неглижира ЛЕ, освен това минаха времената, когато имаха огромен опит в ЕКТ, сегашния им отбор е точно обратното - неопитен и млад. Мисля и, че Арсенал е на същото дередже, макар като име да е по-долу от Юнайтед. Другите британци като Улвърхямптън и Селтик нямат никакъв опит в ЕКТ напоследък (за Селтик важи последното, а Уулвс изобщо) и даже ги считам за аутсайдер в евентуален мач. Иначе - голям, огромен шамар за Тиретата, много лаят, но особено когато се заредят евроуспехите ви на фона на техните резили....и мантрите как били евробоец...това много боли, направо ги убива :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 13 дек 2019 11:14

Евентуални съперници:

Арсенал, Аякс, Базел, Бенфика, Брага, Гент, Залцбург, Интер, Истанбул Б, ЛАСК Линц, Малмьо, Манчестър Юн, Порто, Севиля, Селтик

Малмьо като че ли изглежда най-приемлив съперник на този етап. Севиля пък е на другия полюс... :|
Последна промяна от olympic teteven на 13 дек 2019 11:24, променено общо 1 път.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 13 дек 2019 11:21

ShooterMan написа:Според мен нелоши са шансовете срещу....Манчестър Юнайтед! Това е велик, огромен отбор, но в тежка криза, който трябва да даде всичко на вътрешната сцена и може би ще неглижира ЛЕ, освен това минаха времената, когато имаха огромен опит в ЕКТ, сегашния им отбор е точно обратното - неопитен и млад. Мисля и, че Арсенал е на същото дередже, макар като име да е по-долу от Юнайтед. Другите британци като Улвърхямптън и Селтик нямат никакъв опит в ЕКТ напоследък (за Селтик важи последното, а Уулвс изобщо) и даже ги считам за аутсайдер в евентуален мач. Иначе - голям, огромен шамар за Тиретата, много лаят, но особено когато се заредят евроуспехите ви на фона на техните резили....и мантрите как били евробоец...това много боли, направо ги убива :mrgreen:

Кога пък Тирето са били евробоец ? Със своите едва 12 мача в ЕКТ , те са доста назад в класирането дори между българските отбори . Все пак не можем да отречем , че ЦСКА - София ( София ) влезе в историята с нещо с което не може да се похвали нито 1 друг отбор в света - отпадане още при тегленето на жребия при първия си опит да дебютират на Европейската сцена преди около 2 години .

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 13 дек 2019 12:18

olympic teteven написа:Евентуални съперници:

Арсенал, Аякс, Базел, Бенфика, Брага, Гент, Залцбург, Интер, Истанбул Б, ЛАСК Линц, Малмьо, Манчестър Юн, Порто, Севиля, Селтик

Малмьо като че ли изглежда най-приемлив съперник на този етап. Севиля пък е на другия полюс... :|

Кофти отбор ще е Малмьо както беше и Копенхаген!
Най-добрите варианти са Истанбул и Гент!
Другите ще ни качват на разлика!
Изображение

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 13 дек 2019 12:23

Киро измести жребия за понеделник да може да няма много много емоции и момчетата да останат концентрирани за мача със Славия :mrgreen:

Иначе както бях писал, който ни бие с 6:0 после страда с години. Еспаньол са ми симпатични но най-вероятно отиват в канала.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 дек 2019 12:48

ХАхахаха 16 пъти сте ме цитирали + съобщения.
Аз даже мача не гледах ква злоба. А като гледам сега и колко е била публиката май никой не го е гледал тоя мач :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 дек 2019 14:21

Честито класиране.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 13 дек 2019 14:58

Равностоен мач се получи снощи, като изхода бе решен от грешки, а не от майсторство. Грубата грешка на съдията при неотсъждането на дузпа в началото на мача и многото грешки на унгарците при изнасянето на топката (когато бяха пресирани) се оказаха решаващи за класирането на Лудогорец.
Другото, което прави впечатление, е че въпреки навременната селекция и многото пари, които бяха дадени за нея, завързаните мачове се изнасят от старите муцуни!
С интерес чакам следващият съперник.Честито класиране за следващата фаза!

П.П. Учуди ме слабият интерес към този толкова решителен за отбора мач! Коментатора си подритваше трудовата книжка, коментирайки много смело ситуацията около дузпата. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Лудогорец”