gogovcite написа:След равенството с Наполи се замислих дали не е по-добре да отпаднем от ШЛ и да се посветим изцяло на заветната титла в първенството. В последните 2 седмици обаче отборът показа, че дори при сериозни ротации не губи от класата и увереността си. Естествено трябва да видим как се представяме без Ван Дайк, но ще има домакинства с по-слаби отбори, в които той ще има възможност да почине...
Сега и с огромната преднина, която натрупахме пред Сити, а надявам се след мача между Сити и Лестър да се откъснем много и пред вторите, някакси не ми се иска да отпадаме още:).
Залцбург ще тръгнат да печелят мача, а на нас това ни е най-удобно и съм сигурен, че ще ги ударим на контри.
Прогноза 1:2/3.
Абсолютно същото си мислех и аз. Но след ротациите в последните 2 мача, ще разполагаме с отпочинал титулярен състав (е, без Матип и Фабиньо). При тази ситуация, не виждам отбор в света, който може да ни се опъне.
А ако Лестър и Сити се самоубият с кротък Х и ние задържим оборотите до края на полусезона, догодина можем спокойно да се съсредоточим приоритетно на ШЛ...за ужас на Пепи...

Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1