kiril.a.d написа:ЦСКА никога не е изглеждал по-близо до Литекс! И говорим за играта!!! - тя е по-важна от разни Дружества...
Време е, някой от истинското ЦСКА да се намеси, да спре управлението на разни Литексари и отбора ни да тръгне напред. Иначе, вярвайте ми, ако се паднем за купата с ЦСКА1948 ще ни елиминират!!! - както и ние елиминирахме Берое, 2016 г....Може и Купата да спечелят! И защо не? - там играят българи...както беше и легендарния непобедим състав на Ицко Янев....
Какъв Литекс?! Литекс винаги съм ги свързвал с агресия и борбеност
[offtopic]Аз пък се надявам да се паднем точно с числото за купата! Всичко или нищо! Първо, защото най-накрая сини и зелени ще излязат от килера и ясно и гласно ще подкрепят братчето си, за да стане веднъж завинаги ясно кой зад кого седи. Второ, защото точно в момента наистина е всичко или нищо! И ако в такъв мач този отбор и този треньор не намерят сили да се вдигнат и да ги отнесат, то НАЙ-СЕТНЕ ще летят глави и нещо ще се промени. А иначе тия ако бяха голяма класа досега да са влезли в Първа лига. Септември и Царско село даже нашите бездарници ги бият. А спрете се вече с тая купа на Янев, че ако се беше паднал Левски или Лудогорец тогава на финал или полуфинал сега такъв довод изобщо нямаше да имате. Непобедим... във В група.[/offtopic]