Dobri написа:housestyle написа:ПОРТУГАЛИЯ
РУМЪНИЯ
БЪЛГАРИЯ
МАКЕДОНИЯ
ИСЛАНДИЯ
САН МАРИНО
![]()
![]()
![]()
![]()
В тая група максимум 20 точки и трето място. Минимум 14 точки и трето място. Дай нещо по-лесно за класиране.
ЕВРО 2012 квалификации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЕВРО 2012 квалификации
Само Черно море.
Аз пък предричам,че който и да ни се падне Мъри няма да изкара целия квалификационен цикъл!!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Само със Сан Марино ще сме спокойни
- Captain Stottlemeyer
Всички тези пожелания за съперници, прогнози за спечелени точки, класиране и пр. ми напомнят много един виц за Чебурашка и крокодила Гена:
Крокодилът Гена си плувал в реката, а Чебурашка ловял риба. Гена решил да се помайтапи с Чебурашка, като си помислил: "Сега ще попитам: Е, Чебурашка, кълве ли, кълве ли? Ако ми отговори, че кълве, ще кажа: ами кълве, защото е тъпа като теб. Ако отговори, че не кълве, ще кажа: ами не кълве, защото е по-умна от теб"!
Изравнил се крокодилът Гена с Чебурашка и попитал:
- Е, Чебурашка, кълве ли, кълве ли?
А Чебурашка отговорил:
- Плувай, плувай зелено л**но!

Крокодилът Гена си плувал в реката, а Чебурашка ловял риба. Гена решил да се помайтапи с Чебурашка, като си помислил: "Сега ще попитам: Е, Чебурашка, кълве ли, кълве ли? Ако ми отговори, че кълве, ще кажа: ами кълве, защото е тъпа като теб. Ако отговори, че не кълве, ще кажа: ами не кълве, защото е по-умна от теб"!
- Е, Чебурашка, кълве ли, кълве ли?
А Чебурашка отговорил:
- Плувай, плувай зелено л**но!
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
От 1-ва урна само с хърватите имаме теоретичен шанс , някои пишат , че искали Русия , ами то само Аршавин ще ни направи за смях , това че не играят на световно не значи , че са слаби .
От 2-ра урна добри варианти са Швейцария , Гърция и Словакия , ако сме със скандинавци (Дания , Швеция) , Сърбия или Чехия - ясна работата
В другите урни най-гадни са първите по коефицент отбори - съответно Словения ,Черна гора и азерите
Но с тази игра наистина си правим сметки без кръчмар , нямаме никакъв шанс с това, което показваме
За нас феновете ще е готино да напълним стадиона срещу някой от Испания , Германия , Англия или Франция
От 2-ра урна добри варианти са Швейцария , Гърция и Словакия , ако сме със скандинавци (Дания , Швеция) , Сърбия или Чехия - ясна работата
За нас феновете ще е готино да напълним стадиона срещу някой от Испания , Германия , Англия или Франция

Групата,която искам аз е:
1] Русия
2] Швейцария
3] България
4] Латвия
5] Лихтенщайн
6] Фарьорски острови
Това ще е супер яка група ако се падне
1] Русия
2] Швейцария
3] България
4] Латвия
5] Лихтенщайн
6] Фарьорски острови
Това ще е супер яка група ако се падне
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Пак повтарям Русия са слаби. Обедил съм се. Единственият им коз е Хидинг. А Аршавин е силен само със силни халфове - урусите нямат такива (имам предвид халфове с хубав пас и поглед върху играта). С всеки що годе грамотен треньор е невъзможно да ни бият.
Става ти групата Пармалате, само че Швейцария са силни. По-добре Гърция.
- Roger_Federer
- Контакти:
Да,да,искат те Русия и Франция и Кипър... и Сърбия!С тази организация на националната гарнитура на треньор на националния отбор избран за най-добър на 4-4-2 трудно.С Мъри Стоилов трудно.Имеме добре играчи,но не искат да играят за национала.Дано се стегнат за предсоящите квалификейшънс,щоту иначе ди ф уърд..
Абе незнам какво си гледал и по еденици Русия няма да ги коментирам , но разиграват топката доста добре и бързо , което за нас ще е доста фатално..
САМО ЛЕВСКИ!