Сега си представете Левски с 2 добри крайни защитника, както и с Тиам вместо Райнов и с Костов/Робърта вместо Алар как ще сме
Левски - Витоша | 08.12 | 16:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Витоша | 08.12 | 16:30 часа
С Нашименто и Мазурек, както и без Горанов отбора беше коренно различен днес. Дори с Хубчев начело на отбора!
Сега си представете Левски с 2 добри крайни защитника, както и с Тиам вместо Райнов и с Костов/Робърта вместо Алар как ще сме
А като бонус и Мъри вместо Хубчев
Мдааа, размечтах се...
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
rane написа:С Нашименто и Мазурек, както и без Горанов отбора беше коренно различен днес. Дори с Хубчев начело на отбора!
Сега си представете Левски с 2 добри крайни защитника, както и с Тиам вместо Райнов и с Костов/Робърта вместо Алар как ще смеА като бонус и Мъри вместо Хубчев
Мдааа, размечтах се...
Твойте думи в Божийте уши! Амин!
Замислям се за думите на Хубчев след мача с Берое, че следващия мач трябва да го вземем на всяка цена. В този ред на мисли Витоша играха като купени днес. В приятелски мач отборите показват повече хъс. Мача изглеждаше като спаринг преди важен мач. Благодарение на това показахме някои футболни неща, които ги нямаше предните мачове, а някои футболисти показаха, че не стават за това за което са взети.
Алар например за ЦН с номер 9 не става. То бива толкова пропуски, ама имам чувството, че на този му е забранено да вкарва. Добре че Костов се върна.
Мазурек и Нашименто играят колкото да не се изпотят и ако можем да направим бартер двамата за един истински плеймейкър ще е суперсделка. Или не могат или не искат, ама клоня към първото.
Найденов за бек не става.
Следващия мач ще се види кой заслужава второто място
Алар например за ЦН с номер 9 не става. То бива толкова пропуски, ама имам чувството, че на този му е забранено да вкарва. Добре че Костов се върна.
Мазурек и Нашименто играят колкото да не се изпотят и ако можем да направим бартер двамата за един истински плеймейкър ще е суперсделка. Или не могат или не искат, ама клоня към първото.
Найденов за бек не става.
Следващия мач ще се види кой заслужава второто място
-
sokoleto46
- Контакти:
След 15 минути игра реших да не се ядосвам на удивителната футболна несръчност и неподражаемото неумение на повечето наши футболисти и започнах да гледам мача като безпристрастен зрител,а не като фен на Левски.Оказа се ужасно забавно и едва не умрях от смях ! Такива невероятни грешки и нескопосни отигравания правят играчите,че наистина е страшно смешно.Дори децата не правят такива глупости.Ако започна да давам примери ще трябват много подробни описания и ще стане доста досадно.
Само едно нещо ще Ви кажа.Играчите до такава степен са "навиквани" от треньора,че трябва да държат топката в свое владение
възможно по-дълго,че се нагледахме на безброй ненужни,досадни подавания назад и встрани.И след едно такова "цъкане" следва някакъв дълъг пас до другия край на терена,който в 99% от случаите не достигаше до адресата.Това най-много личеше при Мазурек и Нашименто,които го правеха с нежелание и досада.Второто полувреме заиграха по-свободно и се получиха няколко добри атаки,които Алар с лекота опропастяваше.В други мачове си мислех,че не може да отбележи гол,защото колегите му не му създават добри положения за стрелба.Тази вечер имаше 5-6 чисти положения и не можа да реализира нито едно.Май че си е чист неможач,за съжаление.Дано Костов си върне формата,та да спрем да се мъчим.
При превключване на съседния канал,където предаваха Астън Вила-Лестър ,контрастът беше потресающ !
Само едно нещо ще Ви кажа.Играчите до такава степен са "навиквани" от треньора,че трябва да държат топката в свое владение
възможно по-дълго,че се нагледахме на безброй ненужни,досадни подавания назад и встрани.И след едно такова "цъкане" следва някакъв дълъг пас до другия край на терена,който в 99% от случаите не достигаше до адресата.Това най-много личеше при Мазурек и Нашименто,които го правеха с нежелание и досада.Второто полувреме заиграха по-свободно и се получиха няколко добри атаки,които Алар с лекота опропастяваше.В други мачове си мислех,че не може да отбележи гол,защото колегите му не му създават добри положения за стрелба.Тази вечер имаше 5-6 чисти положения и не можа да реализира нито едно.Май че си е чист неможач,за съжаление.Дано Костов си върне формата,та да спрем да се мъчим.
При превключване на съседния канал,където предаваха Астън Вила-Лестър ,контрастът беше потресающ !
-
Serafim
- Контакти:
Необясним рев отново. Не сме играли атрактивен футбол. Е колко атрактивно да играе отбора? Да не е плажен футбол? Имаше отигравания с едно докосване, интересни извеждащи пасове, надигравания и пр.
Мазурек не игра лошо. Направи пропуск, но движеше играта, надиграваше се.
Райнов почти безгрешен.
Пасовете му бяха като на Пирло. Проферски мач изигра.

Мазурек не игра лошо. Направи пропуск, но движеше играта, надиграваше се.
Райнов почти безгрешен.
- modor
- Контакти:
Честита победа!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Честита победа!
Аз съм доволен и от играта и от резултата. Не мисля, че Витоша бяха дошли, като обречени. Райнов направи повече от "читав" мач. Беше почти навсясъде. Мазурек също показа, че умее някои футболни елементи и може да е полезен. Но, най-доволен съм от Слави Костов. Много се радвам за него. Дано възможно най-бързо възвърне формата си и почне да бележи, както преди. Успех!
Аз съм доволен и от играта и от резултата. Не мисля, че Витоша бяха дошли, като обречени. Райнов направи повече от "читав" мач. Беше почти навсясъде. Мазурек също показа, че умее някои футболни елементи и може да е полезен. Но, най-доволен съм от Слави Костов. Много се радвам за него. Дано възможно най-бързо възвърне формата си и почне да бележи, както преди. Успех!
- modor
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9u_Oooc81oU[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Мани я тая гербаджийска подлога. От ден първи на Хубчев го плюе по два пъти в седмицата. Трябваше да го изгонят. Абсолютна подлога и солта;ак на Мазния Косъм Тонев...
Помним, Томиславе, помним...
https://gong.bg/bg-football/a-grupa/multimedia/video/sinyt-na-tonev-pita-dali-syrcata-goriat-za-levski-380916
Помним, Томиславе, помним...
https://gong.bg/bg-football/a-grupa/multimedia/video/sinyt-na-tonev-pita-dali-syrcata-goriat-za-levski-380916
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Гербаджията Русев е абсолютно несъстоятелен, не мисля да го гледам.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема