Италианската Серия А (2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианската Серия А (2019-20)
Тея Интер са много тъпи бате, щом и Рома не могат да бият, ще хванат Ювентус за к*ра сега.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- KOPScousers
- Контакти:
Е нали не сте очаквали Интер да спечели титлата? Въпреки разликата в класите между Конте и Сари и умението на първия да печели вътрешното първенство, просто Ювентус изпъква много над другите откъм състав. Особено след домакинската загуба в прекия им мач ми стана ясно, че Юве ще спечели титлата за n-ти пореден път. Пък и Рома се представя доста по-добре от миналата година и има напълно реален шанс да се бори за място в Топ 4.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- Авалокитешвара
- Контакти:
KOPScousers написа:Е нали не сте очаквали Интер да спечели титлата? Въпреки разликата в класите между Конте и Сари и умението на първия да печели вътрешното първенство, просто Ювентус изпъква много над другите откъм състав. Особено след домакинската загуба в прекия им мач ми стана ясно, че Юве ще спечели титлата за n-ти пореден път. Пък и Рома се представя доста по-добре от миналата година и има напълно реален шанс да се бори за място в Топ 4.
Без да твърдя, че Интер ще спечели първенството или дори, че е фаворит за това, само заради един хикс с Рома ли ще си правим изводи кой щял да бъде шампион? Не, че нещо, ама предния кръг Ювентус не спечели в къщи със Сасуоло. Ако някой е толкова сигурен в титлата за Ювентус залагайте апартаменти... Дайте поне 20-25 кръга да минат или поне един отбор да дръпне с поне 6 точки преди да казваме кой щял да бъде сигурен шампион.
За Интер е важно ако не да стане шампион, то поне да вземе едни 15 точки повече спрямо миналата година.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
- KOPScousers
- Контакти:
Авалокитешвара написа:KOPScousers написа:Е нали не сте очаквали Интер да спечели титлата? Въпреки разликата в класите между Конте и Сари и умението на първия да печели вътрешното първенство, просто Ювентус изпъква много над другите откъм състав. Особено след домакинската загуба в прекия им мач ми стана ясно, че Юве ще спечели титлата за n-ти пореден път. Пък и Рома се представя доста по-добре от миналата година и има напълно реален шанс да се бори за място в Топ 4.
Без да твърдя, че Интер ще спечели първенството или дори, че е фаворит за това, само заради един хикс с Рома ли ще си правим изводи кой щял да бъде шампион? Не, че нещо, ама предния кръг Ювентус не спечели в къщи със Сасуоло. Ако някой е толкова сигурен в титлата за Ювентус залагайте апартаменти... Дайте поне 20-25 кръга да минат или поне един отбор да дръпне с поне 6 точки преди да казваме кой щял да бъде сигурен шампион.
За Интер е важно ако не да стане шампион, то поне да вземе едни 15 точки повече спрямо миналата година.
Не ме разбирай погрешно, винаги съм симпатизирал на Интер и искам да стане шампион, но не мисля, че ще успее. Подчертах не хикса с Рома, а загубата от Ювентус на Сан Сиро като основният фактор, който според мен ще повлияе на класирането в края на сезона. Хикс срещу Рома със сигурност не може да се счита като провал, дори и домакински, не е като да играеш срещу Бреша или СПАЛ примерно. Според мен ще се случи нещо като сезон 17/18, когато Наполи имаше реален шанс да стане шампион, дори тогава победи Ювентус като гост 4 кръга преди края, но пак остана на 4 точки зад торинци. Дано най-после се прекъсне тази доминация и Интер успее да измъкне някак Скудетото!
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа: Хикс срещу Рома със сигурност не може да се счита като провал, дори и домакински
Провал си е голям. Изпуснаха изключително важен психологически момент, след като поведоха точка на торинци миналия кръг, а сега Ювентус гостува на Лацио - също силно представящ се отбор. Вместо да дръпнат 4 точки, па макар и мач повече, сега си остават само с 2 точки напред. Сега Ювентус вместо да излезат притеснени, че при издънка остават много назад след първия, те ще си излезат като пълни айляци в мача и вероятно ще бият.
А и това са Рома по дяволите. Не си спомням да са направили нещо значимо последните 10-15 години в първенството - добират се чат-пат до първата четворка, колкото да поиграят малко в ШЛ. Най-голямото им постижение е обрата срещу ония клетници от Барселона

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Авалокитешвара
- Контакти:
KOPScousers написа:Авалокитешвара написа:KOPScousers написа:Е нали не сте очаквали Интер да спечели титлата? Въпреки разликата в класите между Конте и Сари и умението на първия да печели вътрешното първенство, просто Ювентус изпъква много над другите откъм състав. Особено след домакинската загуба в прекия им мач ми стана ясно, че Юве ще спечели титлата за n-ти пореден път. Пък и Рома се представя доста по-добре от миналата година и има напълно реален шанс да се бори за място в Топ 4.
Не ме разбирай погрешно, винаги съм симпатизирал на Интер и искам да стане шампион, но не мисля, че ще успее. Подчертах не хикса с Рома, а загубата от Ювентус на Сан Сиро като основният фактор, който според мен ще повлияе на класирането в края на сезона. Хикс срещу Рома със сигурност не може да се счита като провал, дори и домакински, не е като да играеш срещу Бреша или СПАЛ примерно. Според мен ще се случи нещо като сезон 17/18, когато Наполи имаше реален шанс да стане шампион, дори тогава победи Ювентус като гост 4 кръга преди края, но пак остана на 4 точки зад торинци. Дано най-после се прекъсне тази доминация и Интер успее да измъкне някак Скудетото!
Загубата от Ювентус наистина е много лош знак. Но все пак първенството е 38 кръга.Това е първи сезон за Сари. Европа пролетта може да отнеме сили (важи и за двата отбора). Имат значение контузии и форма. Вчера играхме без Барела и Сенси. Сега Дибала изглежда в добра форма. Но си спомням времена, когато беше сериозно псуван затова, че е лигльо, слаб и т. н. Миналият сезон Сити спечели 19 от последните си 20 мача. С такава форма няма как Ливърпул да изпревари Сити. Обаче тази година Сити вече е изгубил 13 точки за 15 мача. Ювентус имаше един слаб полусезон за последно в първия сезон на Алегри начело на тима. Какво ще стане ако след толкова много години Ювентус най-сетне запише по-слаб полусезон. Споменаваш загубата на Ювентус от Наполи в домакинството си преди две години. Но тогава Ювентус също спечели гостуването в Неапол есента. Какво пречи сега пролетта Ювентус да загуби ответното домакинство на Интер.
Всички шансове Ювентус да бъде свален от трона са налице. Все още и въпреки загубата на Интер на Меаца. Ако не стане - е, ще има и други сезони.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
- rebelheartous
- Контакти:
Точно преди 2 сезона по това време Юве записваше слаб по-слаб полусезон и беше зад Наполи. Да не говорим, че след това Наполи сами изгубиха титлата си, а не че Юве направи нещо специално, за да я спечели пак. По същия начин както пролетта Дортмунд се издъни в борбата за титлата срещу Байерн.
Ювентус с треньор Сари няма да стане шампион този сезон!
Перфектен Лацио и дузпа за тях! Крайно време беше да разкрият торинската мафия!

Шчезни с уникални намеси