Май Брадатия е дръпнал здраво "конско" на Мо Салах: сега играе кат хората и направо не мога да го позная. Подава, комбинира, не се лакоми внимава малко и с контрола на топката(преди все му бягаше някак си....) и просто играта му спори, кактои тази на отбора.
Нищо лично към Ловрен но дано пак има някоя кунтузия, която да го "закове на пейката" поне за 3-4 месеца, щото кат е в отбора все съм на нокти и отзад все ще направи няколко фрапантни грешки( доколкото си спомням дори в последния мач имаше "пръст" и за двата ни вкарани гола?). Сега както сме си отзад с Гомес и Ван Дайк мисля, че ще стоим доста по-солидно и добре: Миналата година доколкото си спомням серията сухи мрежи май бе с тази централна защитна двойка ? Харесва ми играта и на Кейта, защото е един от малкото играчи в отбора ни , които умеят да играят и да се надиграват 1vs1. Дано второто вкараме поне още един гол и да затворим спокойно мача . Не играем зрелищно или страшно нападателно, но при тази тежка и сгъстена програма и това ни е предостатъчно !
ВЛ: Борнемут - Ливърпул 07.12.2019 |17:00| 0-3 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
JorkoByrborko69
- Контакти:
Re: ВЛ: Борнемут - Ливърпул 07.12.2019 |17:00|
Спомените ти за миналата година не са от най-добрите. Което явно не е изненада, щом за предишния мач не си сигурен. А да пожелаваш контузия на Ловрен при положение, че и другия централен е контузен е бая ...... Както и да е.
Последна промяна от an4o_321 на 07 дек 2019 18:08, променено общо 1 път.
JorkoByrborko69 написа:Май Брадатия е дръпнал здраво "конско" на Мо Салах: сега играе кат хората и направо не мога да го позная. Подава, комбинира, не се лакоми внимава малко и с контрола на топката(преди все му бягаше някак си....) и просто играта му спори, кактои тази на отбора.
Нищо лично към Ловрен но дано пак има някоя кунтузия, която да го "закове на пейката" поне за 3-4 месеца, щото кат е в отбора все съм на нокти и отзад все ще направи няколко фрапантни грешки( доколкото си спомням дори в последния мач имаше "пръст" и за двата ни вкарани гола?). Сега както сме си отзад с Гомес и Ван Дайк мисля, че ще стоим доста по-солидно и добре: Миналата година доколкото си спомням серията сухи мрежи май бе с тази централна защитна двойка ? Харесва ми играта и на Кейта, защото е един от малкото играчи в отбора ни , които умеят да играят и да се надиграват 1vs1. Дано второто вкараме поне още един гол и да затворим спокойно мача . Не играем зрелищно или страшно нападателно, но при тази тежка и сгъстена програма и това ни е предостатъчно !
Как може да искаш контузия на Ловрен при положение, че Матип е контузен?! Фабиньо също! Колко мача без прекъсване може да изиграе Ван Дайк? Опитай се да гледаш по далече от носа си....
Hala Madrid
Браво на Кейта. Салах си го знаем !
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
Сега остава чиста мрежа и всичко ще е наред! 
Когато с Бърборко получите перманентен бан, тогава всичко ще е наред!
- SgtLiberty
- Контакти:
slash1912 написа:Дано Ловрен да е добре.Матип няма ли да се връща вече?
Матип май до нова година беше и той аут, за Ловрен за сега нищо. Май ще се наложи Януари да купуваме ЦЗ за всеки случай.
- cskarcheto92
- Контакти:
Пак има избягали от санаториума
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
cskarcheto92 написа:Пак има избягали от санаториума
Да искаш контузия на наш играч!? ......Впечатлен съм! Иначе тоя почива, оня почива, а Върдж кога? Той все пак е човек......а браздата е мноооого дълга!