Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

TheNameOfTheGame
Контакти:

Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Мнениеот TheNameOfTheGame » 09 ное 2019 23:09

Когато и да бъде уволнен Емери ще е късно, но както се казва: по-добре късно, отколкото никога :!: Не знам какво още чакат галфоните от т. нар. "ръководство", а не уволнят баска веднага :?: :!: :?: Вече 3 месеца от началото на сезона нищо не се получава, играта е потресаващо зле (тя беше такава и в не малка част от миналия сезон), а не се виждат каквито и да е положителни тенденции. На всичкото отгоре всеки ден излизат какви ли не информации за конфликти в съблекалнята. Не мисля, че с този треньор имаме каквото и да е бъдеще, затова е КРАЙНО ВРЕМЕ ЗА ПРОМЯНА :!: Сезонът на практика е отписан, не мисля че можем да наваксаме изоставането от топ 4 и затова е необходимо още зимата да бъдат поставени основите за следващия сезон като най-малкото бъдат разкарани ненужните (според новия треньор) играчи. Както и да го погледнем ситуацията в момента е абсолютно патова. Оставяне на Емери до края на сезона означава на практика нищожни шансове за класиране в зона ШЛ (освен ако не стане нещо в ЛЕ), а от друга страна нов треньор по средата на кампанията (при това в сгъстен график, изпълнен с тежки съперници един след друг) отново не е гаранция за незабавна промяна на резултатите и също шансовете за топ 4 са илюзорни. И в двата случая в края на сезона читавите играчи си заминават, тъй като поредна година в ЛЕ (ако изобщо стигнем дотам) едва ли отговаря на обещанията, които са им дадени при привличането им. И все пак втория вариант е за предпочитане, защото е очевидно, че Емери няма как да изгради силен Арсенал, който да се бори за титлата и да е конкурентен на другите европейски грандове. ДОШЛО Е ВРЕМЕ ЗА ГЕНЕРАЛНИ РЕШЕНИЯ И ДОРИ АКО СЕ НАЛОЖИ МАСОВА ЧИСТКА„ но все някога и от някъде трябва да се започне. НАДЯВАМ СЕ ДА Е ОЩЕ ДНЕС :!: :!: :!: COYG :!:
Без битка няма победа!

malko_kuh
Контакти:

Мнениеот malko_kuh » 10 ное 2019 03:30

Върнете Венгер! :) Поне до края на сезона ще се справи по-добре Емери!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 ное 2019 21:36

Играта е показателна на интереса ни спрямо отбора във форума!
С болка на сърцето ще кажа, ще от последните 7 мача съм гледал само един. Следващият ми ще е след смяната на треньора. Кой ли сериозен ще поеме потъващият ни кораб с тези слаби моряци!? :|
Изображение

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 24 ное 2019 18:02

miro_rz написа:Играта е показателна на интереса ни спрямо отбора във форума!
С болка на сърцето ще кажа, ще от последните 7 мача съм гледал само един. Следващият ми ще е след смяната на треньора. Кой ли сериозен ще поеме потъващият ни кораб с тези слаби моряци!? :|

Ситуацията е точно такава,каквато е и заглавната страница на темата- Какво се случва с Арсенал (по дяволите)?
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 30 ное 2019 08:36

Касабов как се изцепи, че на този мач играта на Йозил не му вървяла! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 06 дек 2019 00:22

Трудно е да се даде какъвто и да е било коментар относно играта на отбора. По-слаб и неадекватен Арсенал не съм виждал!
Жалко е, болно ни е, но ще търпим.
Изображение

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 06 дек 2019 21:48

miro_rz написа:Трудно е да се даде какъвто и да е било коментар относно играта на отбора. По-слаб и неадекватен Арсенал не съм виждал!

-По-зле от това не може, казал песимиста.
-Може, може- отговорил оптимиста.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 07 дек 2019 14:41

hydetoshi написа:
miro_rz написа:Трудно е да се даде какъвто и да е било коментар относно играта на отбора. По-слаб и неадекватен Арсенал не съм виждал!

-По-зле от това не може, казал песимиста.
-Може, може- отговорил оптимиста.

Казвам го съвсем сериозно - аз наистина не мога да си представя как може да играем по-зле от това. Брайтън да ни гаврят така на "Емирейтс"...абсолютен срам и позор. Лено е като на стрелбище, сигурно е вратарят с най-много спасявания в първенството и ако не е той + головете на Обамеянг, най-вероятно ще сме в зоната на изпадащите. Защитата ни е пълен потрес и тотал щета :!: Това, което беше в последния сезон на Венгер, в момента направо изглежда като бетон защита в сравнение със сегашните палячовци. Бейерин сигурно и за резерва в Чемпиъншип никой няма да го вземе. Вярно, че беше контузен дълго време, но вече минаха 2 месеца откакто се е върнал, а е по-слаб и от Дженкинсън дори...Сократис и Давид Луиз - пълни дупки, Колашинац и той. С две думи - АБСОЛЮТНА ПАРОДИЯ :!: Халфовете мега слаби и неориентирани, бавно изнасяне на топката, голяма мисъл, голямо чудо. Напред нищо не се получава, разчита се на някакви индивидуални избухвания, играчите все едно за първи път се виждат на терена. Напрежението е повече от видно и е очевадно, че има търкания в съблекалнята и групички. Случката с Джака явно е причината за всичко това. Лично за мен този играч трябваше да бъде изваден от състава до края на договора си и да тренира с младежкия състав.

Най-жалко ми е за Фреди, който е легенда на клуба, важна част от The Invincibles, а сега рискува един вид да бъде оплют и обруган от феновете без да има вина за това, което се случва генерално. Това поне е моето мнение.
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 дек 2019 21:49

Боже защо им изписваш имената на тези защитници?
Тони Адъмс, Сол Кембъл и Мертезакер да ги пуснеш на тази възраст ще направят повече сухи мрежи от тези т.н цз!
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 дек 2019 21:47

Весела Коледа ;)
Имам едно горнище на Арсенал за подаряване в много добро състояние!
За човек 1.70/1.75 и не повече от 80кг. На мен мо е малко много отдавна. Найк е :)
Изображение

Върни се в “Арсенал”