modor написа:Кога е жребието?
Когато ме направиш всемогъщ модератор !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:Кога е жребието?
1914.1902 написа:modor написа:Кога е жребието?
Когато ме направиш всемогъщ модератор !
mikata написа:Ще видим дали Стамен Белчев ще каже нещо против съдията и тирето за разлика от херо и Илиев за Левски
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
1914.1902 написа:Поглед към възможните съперници за 1/4 финала:
ЦСКА 1948 , Ботев Пловдив , Лудогорец , Ботев Гълъбово , Ботев Враца , ЦСКА-София или Локо Пд/Литекс
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Martinez1948 написа:1914.1902 написа:Поглед към възможните съперници за 1/4 финала:
ЦСКА 1948 , Ботев Пловдив , Лудогорец , Ботев Гълъбово , Ботев Враца , ЦСКА-София или Локо Пд/Литекс
Ако БСФС и Държавата искат ЦСКА 1948 да остане, мисля си че първо на вас ще ви го пуснат да си ''играйкате'' заедно и сега е доста удобен момента. За да се прецени какво е отношението на двете най-големи маси (червена и синя) към този ''проект''. И ако вие откликнете и отидете 10к., и феновете на 1948 отидем 5000-10к. мисля, че тогава ще стане доста интересно за Тире-менте.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Потребители, разглеждащи този форум: Testa_di_Legno, WPWW и 24 госта