"Скуадра адзура" ще играе с Камерун, Мексико и Швейцария

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: "Скуадра адзура" ще играе с Камерун, Мексико и Швейцария

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 фев 2010 18:13

beroicho написа:Италия ще изиграе три контроли преди Мондиала.

Цялата статия ТУК

Аз не знам защо някои още свързват швейцарците само със зимните спортове. :lol: Да не говорим, че винаги в предварителните групи има изненади и винаги Италия стартира трудно ......
П.П. Иначе е вярно, че Италия има 4 световни титли, но две от тях са през далечните 1934 г. и 1938 г., когато и световните първенства са били в доста "камерен" формат. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 фев 2010 18:20

Captain Stottlemeyer написа:
beroicho написа:Италия ще изиграе три контроли преди Мондиала.

Цялата статия ТУК

Аз не знам защо някои още свързват швейцарците само със зимните спортове. :lol: Да не говорим, че винаги в предварителните групи има изненади и винаги Италия стартира трудно ......
П.П. Иначе е вярно, че Италия има 4 световни титли, но две от тях са през далечните 1934 г. и 1938 г., когато и световните първенства са били в доста "камерен" формат. :lol:

И това е вярно.Важното е,че Мондиал 38 е във фашистка Италия,а Олимпиадата през 1936 г. е в Берлин :lol: Хубави години са били :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 фев 2010 18:32

[offtopic]
acmilan написа:
niki87 написа:
acmilan написа:Ники,то видеото не съществува,бе,колега,може би мафията го изтри :lol: Иначе скуадра адзура е най-великият европейски национален отбор и само Германия може да й бъде сериозен противник на Континента,макар че винаги е подобаващо напляскан За тези,които имат Италия за съдийски отбор-припомнете си мача с Южна Корея през 2002 г.

Видеото е оправено. Малка справка-6 титли за Германия(3 световни и 3 европейски) и 5 за Италия(4 световни и 1 европейска).....6 е повече от 5...нали :mrgreen:

По тази логика дай всички да сме за Реал Мадрид.Италия е по-голям отбор от Германия заради световните титли,размазващото превъзходство в преките мачове,за отделните футболисти да не говорим.Така че,Дойчлянд юбералес е номер 2 на контитента Зиг хайл(няма е,бъзикам се :lol: )

Освен че има повече титли от големи първенства Германия има и повече финали :mrgreen: А това за отделните футболисти, много се изложи :mrgreen: ...Бекенбауер-най-великия на поста си в историята на футбола,Г.Мюлер-най-големия голмайстор в историята на футбола(С 68 ГОЛА В 64 МАЧА ЗА ГЕРМАНИЯ :!: ) :twisted: ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 фев 2010 18:36

Ники,за мен пък Малдини е най-големият защитник в историята на футбола,а сега де :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 фев 2010 18:42

acmilan написа:Ники,за мен пък Малдини е най-големият защитник в историята на футбола,а сега де :mrgreen:

Ама не ебил европейски шампион,и не е бил световен шампион и като треньор,и не му викат Кайзер,и не е печелил 2 пъти златната топка,и не е печелил Купата на Уефа...да продължавам ли :mrgreen:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 фев 2010 18:44

acmilan написа:Ники,за мен пък Малдини е най-големият защитник в историята на футбола,а сега де :mrgreen:

Обръщаш се към колегата, но все пак аз ще си позволя да те попитам: Да си чувал случайно за Джалма Сантос? ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 03 фев 2010 19:03

ЗАЩО СПОРИТЕ И ЗА ПРИЯТЕЛСКИТЕ МАЧОВЕ НА ИТАЛИЯ БЕ МОМЧЕТА.ИТАЛИЯ СТАВА ШАМПИОН КОГАТО ТРЪГВА ЗЛЕ...ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ И В АФРИКА ЩЕ Е СЪЩОТО......НАЛИ НЯМА ДА ИГРАЕ С ШАХТЕР,САН МАРИНО ИЛИ АНДОРА...
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 фев 2010 19:03

Captain Stottlemeyer написа:

Обръщаш се към колегата, но все пак аз ще си позволя да те попитам: Да си чувал случайно за Джалма Сантос? ;)

Чувал съм,разбира се.Всеки има свой фаворит,нормално е с оглед годините ми,Малдини да е номер едно за мен,защото гледам футбол от 14-15 години.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 фев 2010 19:04

niki87 написа:

Ама не ебил европейски шампион,и не е бил световен шампион и като треньор,и не му викат Кайзер,и не е печелил 2 пъти златната топка,и не е печелил Купата на Уефа...да продължавам ли :mrgreen:

Ти гледал ли си го?Май не.Както и аз.Аз съм гледал Малдини и той,за мен,е най-големият.Разбира се,че Кайзера е един от най-великите футболисти,но всеки си има свой фаворит за званието най-велик в историята на футбола.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 03 фев 2010 19:32

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bo_iB87X3sc[/youtube]
ох,сладкоо :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”