ПП: Костовчето като жулеше такива голове, като последните два на Робърта, беше калитко, късметлия, само на празна врата вкарвал тоя некадърник, а Робърта кат ги ниже такива е голмайстор, класа, качествен и т.н. тц тц деа...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
terata написа:Единственото положително от тоя мач, е че за пръв път при Хубчев, след като губим в резултата успяхме да направим поне частичен обрат. Всичко останало по-добре да не се коментира.
ПП: Костовчето като жулеше такива голове, като последните два на Робърта, беше калитко, късметлия, само на празна врата вкарвал тоя некадърник, а Робърта кат ги ниже такива е голмайстор, класа, качествен и т.н. тц тц деа...
mikata написа:Aко зимата се вземат качествени два бека и два халфа през пролетта играта ще е друга
NOMER14 написа:Хубаво е, че искаме 2 халфа, но и в световния футбол няма такива. Посочете ми някой национален отбор с халф, поне малко доближаващ се до онези от -70, -80, -90-те години. Иначе латиноси на кило бол.
metodito написа:wilge написа:Когато безкомпромисните защитници на противника резнат крилата на крилата и все едно играем с половин отбор.
Неведнъж съм писал тук, че схемата, която изповядваме в последните години (с кратко прекъсване при Топчо и сърбина, както и есента на Роси, когато играхме за кратко с обърнати крила) с две крилца-бегачки и колче - но в най-шаблонния вариант, ми е супер противна. Гледам доста футбол, и... не е само при нас. Ако един отбор разчита единствено на това дървеното две крилца и колче по средата, и другия отбор/треньор го знае - хваща им крилата и дотам. Почва се едно мачкане по тъча, а назад, а напред, и дотам. Отделно, Райнов и Тиам се ограничават до центъра на терена. А, иначе още преди няколко кръга ми хрумна и вчера се затвърди. Хубчев копира своя Берое с Мапуку. "Фърлай напред на негрото, то ще я стигне", а отзад едно кюскане и ръганье.
Бях оптимист по време на подготовката и в мачовете с Ружомберок - до продажбата на Давиде. Топката се движеше основно по тревата, сменяха си местата в хода на мача, имаше фантазия и разнообразие, динамика. Няма и помен от това.
Потребители, разглеждащи този форум: Perroquet и 20 госта