Берое - Левски | 30.11 | 17:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
69
34%
Х
22
11%
2
111
55%

Общо гласове: 202

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Берое - Левски | 30.11 | 17:30 часа

Мнениеот terata » 01 дек 2019 09:34

Единственото положително от тоя мач, е че за пръв път при Хубчев, след като губим в резултата успяхме да направим поне частичен обрат. Всичко останало по-добре да не се коментира.

ПП: Костовчето като жулеше такива голове, като последните два на Робърта, беше калитко, късметлия, само на празна врата вкарвал тоя некадърник, а Робърта кат ги ниже такива е голмайстор, класа, качествен и т.н. тц тц деа... :mrgreen:

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 дек 2019 09:38

Абе има си го и пласирането ама като цяло нивото е ниско та ниско/. Никакво развитие
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 дек 2019 09:43

Аз не знам какво сте очаквали в тая корида предложена от Берое. Тия са адски озлобен и противен отбор, изграден от нереализирани полу-футболисти. Бандаловски, Еуженио, Минчев си бяха за директни червени картони, като Минчев даже не получи и жълт. В същото време Холмар получи картон за леко нарушение. Съдията си беше яко подкован, да не позволи на Левски да спечели. Не ме разбирайте погрешно, не е само той причината. Но при такъв озлобен противник, озлобен Херо, (много малък човек)
малките моменти решават мачовете. Иначе на Левски му липсваха доста неща в мача, трябват си бекове, като Горанов може и да става, но ако е във форма, каквато в момента не е. От другата страна Живко Миланов е видно, че това му е последния сезон като титуляр. Ако няма пари за селекция, да се вземат два бека и едно крило, по другите позиции можем да се оправим. Това с уговорката, че не продадем никой.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 дек 2019 09:44

terata написа:Единственото положително от тоя мач, е че за пръв път при Хубчев, след като губим в резултата успяхме да направим поне частичен обрат. Всичко останало по-добре да не се коментира.

ПП: Костовчето като жулеше такива голове, като последните два на Робърта, беше калитко, късметлия, само на празна врата вкарвал тоя некадърник, а Робърта кат ги ниже такива е голмайстор, класа, качествен и т.н. тц тц деа... :mrgreen:

Това някой наистина ли го е казал за Костов? Аз мисля, че когато Костов се върне, спокойно може Робърта да се пробва по десния фланг, да ги пори с големия РобърТ.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 дек 2019 09:50

Aко зимата се вземат качествени два бека и два халфа през пролетта играта ще е друга :roll:
Връща се и Костов :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 дек 2019 09:57

mikata написа:Aко зимата се вземат качествени два бека и два халфа през пролетта играта ще е друга :roll:

Стига да ги пускат, щото и Найденов и Нашименто са на пейката, а титуляр е Райнов.

Вчера още в началото на второто трябваше Здравко да смени Стаси. Просто във физическо отношение е много по-здрав.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 дек 2019 09:58

Хубаво е, че искаме 2 халфа, но и в световния футбол няма такива. Посочете ми някой национален отбор с халф, поне малко доближаващ се до онези от -70, -80, -90-те години. Иначе латиноси на кило бол.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 дек 2019 10:14

NOMER14 написа:Хубаво е, че искаме 2 халфа, но и в световния футбол няма такива. Посочете ми някой национален отбор с халф, поне малко доближаващ се до онези от -70, -80, -90-те години. Иначе латиноси на кило бол.

Всички национални отбори, без нашият. :mrgreen:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 дек 2019 10:20

Име на световен халф чакам от нивото на Балъков.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 дек 2019 10:38

metodito написа:
wilge написа:Когато безкомпромисните защитници на противника резнат крилата на крилата и все едно играем с половин отбор.

Неведнъж съм писал тук, че схемата, която изповядваме в последните години (с кратко прекъсване при Топчо и сърбина, както и есента на Роси, когато играхме за кратко с обърнати крила) с две крилца-бегачки и колче - но в най-шаблонния вариант, ми е супер противна. Гледам доста футбол, и... не е само при нас. Ако един отбор разчита единствено на това дървеното две крилца и колче по средата, и другия отбор/треньор го знае - хваща им крилата и дотам. Почва се едно мачкане по тъча, а назад, а напред, и дотам. Отделно, Райнов и Тиам се ограничават до центъра на терена. А, иначе още преди няколко кръга ми хрумна и вчера се затвърди. Хубчев копира своя Берое с Мапуку. "Фърлай напред на негрото, то ще я стигне", а отзад едно кюскане и ръганье.
Бях оптимист по време на подготовката и в мачовете с Ружомберок - до продажбата на Давиде. Топката се движеше основно по тревата, сменяха си местата в хода на мача, имаше фантазия и разнообразие, динамика. Няма и помен от това.

Хваща им крилцата ама ако може ;) . Много отбори изповядват точно тази схема. Всъщност Каузата играе по същия начин и печели. Това, което се видя и вчера, а и в други мачове е, че и двете ни крила са изключително статични и изобщо не си дават зора да играят без топка. Причината вероятно е, че са зле с физическата подготовка. Отделно и Паулиньо и Иванов са изключително бавни за тези позиции, отделно и хилави. Мамка му като гледам Робърта и Ст. Иванов които са на една възраст разликата е очевидна. Отгоре на всичко са и адски зле в защита и дори случайно да отнемат топката извън някакъв къс пас настрани те не могат да подават и изнасят. Да, Мариани определено липсва и то много. Той успяваше много добре да канализира атаките, макар че ако гледаме обективно играта на отбора като цяло си беше пак на същото трагично ниво. Не знам правилно решение ли беше продажбата му за тия смешни пари, но там ако си спомняш от предната година имаше някакви бонуси по договора му които не му платиха и е напълно възможно той да е натискал да го пуснат на всяка цена. Другият вариант е ръководството да се е отървало от него пак по същата причина.

Върни се в “Левски”