Берое - Левски | 30.11 | 17:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Берое - Левски | 30.11 | 17:30 часа
Съдията е поръчка. Да го духа умрелия ни футбол
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- bilyaletdinov
- Контакти:
Горанка, спирай с футбола. Отдай се на гейските си танци. Тоя тролей Цветков те надбяга. Пълен та--к си.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
- Контакти:
Горанов осра поне 2 атаки, а в защита е трагичен. Цял мач няма атаки с негово участие, общо-взето и въобще никой не се опитва да търси игра по левия фланг.
Оживяхме...
-
- Контакти:
Играта ни бележи ясен регрес. П. Хубчев е време да се маха. Писна ми да гледам простотии. Какво са тея смени в 85+ минута? На един играч му трябват 10 минути да влезе в мача. Ебати аматьора, ебати чудото.
Имаме 7-8 човека дето не могат да работят с топката. Берое имат 1 точен удар за цял мач, но им влезе.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Незабавна оставка на Хубчев.
Левски излезе да не загуби и не загуби.
Това обаче дали е достатъчно? За мен не е. Левски винаги играе за победа!
За цял мач нищо в офанзивен план, а в защита си ги литкаха както си искат. Пореден потресаващ мач на Тиам. Не знам защо толкова се пази, но е трагедия. От това което се видя е, че Левски има един качествен футболист напред. Лично аз при идването на Робърта бях скептичен, но това момче е много качествен футболист. Всичко останало жива посредственост.
За цял мач нищо в офанзивен план, а в защита си ги литкаха както си искат. Пореден потресаващ мач на Тиам. Не знам защо толкова се пази, но е трагедия. От това което се видя е, че Левски има един качествен футболист напред. Лично аз при идването на Робърта бях скептичен, но това момче е много качествен футболист. Всичко останало жива посредственост.
-
- Контакти:
alexdb написа:Левски излезе да не загуби и не загуби.
Ти сериозно ли си недоволен от Тиам? Не виждаш ли, че всеки съдия само чака момент да му изкара картон! Има 4-ри и при 5-ти увисва за Черно Море! Следи и други неща за отбора, не само резултата в лайфскора!
Тиамката при нормални съдии няма да завършва нито един мач . Иначе резонен х .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .