Най - добрия мач на Левски София
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Най - добрия мач на Левски София
Ами не са един и два силните мачове на Левски. Вкл. и такива в които незаслужено сме загубили. Така че трудно може да се каже. От тези които съм гледал като резултат бих класирал като най-значими равния ни с Щутгарт там 2:2 и мача с Рейнджърс. Иначе за мен емоционално си е мача с Киево там защото беше наистина паметен за нас, а бях и на стадион. След него два дни нямах глас и не можех да говоря 

Рейнджърс бяха много силни за времето си,мачовете с Вердер бяха зверски! За мен това бе най-добрият отбор който съм гледал на Левски.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Глазгоу Рейнджърс тогава са били сред топ топ клубовете в света, факт.
А защо споменаваш само равния с Щутгарт, а не и победата с 1-0 другия сезон

ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Fbf написа:Глазгоу Рейнджърс тогава са били сред топ топ клубовете в света, факт.
Уха, недей припомня. Бях на този мач беше егати треперенето 90 мин. Нашите излязоха за 0:0 след 1:1 там и само някакъв колосален късмет ни удържа без да ни вкарат. Мишо Вълчев при една от много малкото ни атаки, че и минаване на центъра успя да им вкара в последната минута

А тогава Щутгарт бяха дрийм тийм. Половината национали на Германия бяха при тях.
Fbf написа:Знам, че дори самият Клийнсман е играл
Беше отдавна. Не помня за УЕФА игра ли Кинсман или игра като ги отстранихме от КЕШ. Но помня стадиона - това е един от мачовете на които съм ходил на който В. Левски буквално се пръскаше по шевовете. Тогава капацитета му беше над 70 хил., но вероятно се бяха напъхали хора и извън този капацитет. Беше уникално 70-75 хил. души да викнат Левски. На моменти имах чувството, че публиката със скандиранията си отблъсква топката от голлинията

За КЕШ е играл
Разкажи и за други силни мачове от тогава ако си спомняш

ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Fbf написа:За КЕШ е играл
Левски в оня момент имаше отборче и дори при нелепото ни отпадане от Уотфорт си направиха добър мач. За КЕШ нацелихме малшанс да подарим на руснаците класиране напред, че реванша беше се паднал баш на 7 ноември. В София ги размазахме като игра. Те бяха вкарали някакъв ранен гол, но после им върнахме три, че и повече можеше.
Обаче заради тъпите комунисти 85 г. ни разкатаха фамилията и за малко да ни затрият. Зорлем ни вкараха в криза. Следващото силно поколение и силен отбор беше в началото на 90-те като бихме Глазгоу, а Вердер Бремен ни биха с триста зора с някакъв измъчен гол там, като първия мач в Сф завърши с обрат от 0:2 до 2:2.
Между тия мачове имахме и с Милан в който играеха тримата холандци. В София ни биха, но трудно и си играхме съвсем равностойно.
- metodito
- Контакти:
Със Славия (Прага) в София. ...в емоционално отношение...