Колко често ходите на мачове на Левски?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Колко често ходите на мачове на Левски?
Последно гледах Левски-Сливен ,не помня коя година беше ,Гонзо влезе като резерва и вкара за един на нула.Но аз не съм от София а и съм от ЦСКА така че и това е добре.
А тези, които не ходят или рядко посещават, защо не ходите на стадиона? (някои вече казаха)
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Имам сезонна карта и ходя на домакинствата, когато съм в София и когато мачът не е в 15:30 в делничен ден. По груби сметки през този сезон съм присъствал на около 80% от мачовете в София, като тук броя и мачовете на стадион "Васил Левски" срещу Царско село и крадците на идентичности.
При всяко положение, дори и да не посетя даден мач в София, съвестта ми е чиста, защото "билетчето" съм си го купил.
При всяко положение, дори и да не посетя даден мач в София, съвестта ми е чиста, защото "билетчето" съм си го купил.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

точно и кратко
Ходя на мачовете само във Варна, защото там ми е най-близко. Някога, преди 30-40 год. пътувах по 500 км., за да гледам мачовете. Тая година успях да ги гледам и в Балчик със Спартак.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
60 процента не ходят на мачове, интересни резултати засега
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

- modor
- Контакти:
Нали се сещаш, че тук не гласуват само левскари 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
Всъщност анкетата можеби се оказва доста реална.
Гледаме хората дето са посочили над 10 мача на сезон и виждаме, че те са 26 %, което 1/4 от левскарите.
"Герена" е с капацитет около 18 000 ( така мисля че е сега
) като разделим това на 4, се получава средно около 4- 4 500, което е и най-честата посещамост при домакинствата.
Това разбира се е грубо, но плюс-минус 500 човека, едвали е фактор.

Гледаме хората дето са посочили над 10 мача на сезон и виждаме, че те са 26 %, което 1/4 от левскарите.
"Герена" е с капацитет около 18 000 ( така мисля че е сега

Това разбира се е грубо, но плюс-минус 500 човека, едвали е фактор.