Темата на Сашо Диков
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Темата на Сашо Диков
[wrapimg=left]https://m.netinfo.bg/media/images/29053/29053486/640-420-sasho-dikov-plashi-da-sydi-shefa-na-gdbop.jpg[/wrapimg]Предлагам тука да се пише за лицензи, схеми, хранилки, торби с пари, укази, комунизъм, фашизъм и други важни неща, че в темата за ЦСКА да остане малко място за футбол.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
Непринуден
- Контакти:
Re: Темата на Сашо Диков
И да допълня! Да се разшири туристическото дело от Етрополе и Ловеч до 100-те национални обекта.
Задължителен дрескод за присъстващите фуражка, униформа, палка и каквото там имате от облеклото на милиционерите.
Задължителен дрескод за присъстващите фуражка, униформа, палка и каквото там имате от облеклото на милиционерите.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
-
goshopileto
Непринуден написа:И да допълня! Да се разшири туристическото дело от Етрополе и Ловеч до 100-те национални обекта.
През 1948-а, майор Иван Мирски е майор от Народната милиция. По-спокойно с милиционерските лафове.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]
Диков ще е поласкан ако види какво се пише в тема с неговото име
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
-
peliforewer
- Контакти:
Авторът на темата е успял в намеренията си, започнаха да налазват разбирачите
.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
-
Непринуден
- Контакти:
goshopileto написа:Непринуден написа:И да допълня! Да се разшири туристическото дело от Етрополе и Ловеч до 100-те национални обекта.
През 1948-а, майор Иван Мирски е майор от Народната милиция. По-спокойно с милиционерските лафове.
Следователно Левски са някакво казионно отборче под нашата шапка
Така де. Който няма качества за първия отбор не сме го вземали и си е търсел щастието в казионните ни отборчета. Например неодобрения Гунди. Това разбира се не пречи на по-ниско ниво да се превърнеш в любимец. Поклон пред щедростта на ЦСКА, че и други да се порадват макар и на по-ниско разредни футболисти.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
peliforewer написа:Авторът на темата е успял в намеренията си, започнаха да налазват разбирачите.
То аз се надявах само да подсета модовете да почистят другите теми, ама ако верно фирософите се насочат насам, значи съм постигнал повече, отколкото съм се надявал.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.