efbet Лига: Левски (София) - Царско cело 2015 (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
95
79%
X
18
15%
2
8
7%

Общо гласове: 121

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Царско cело 2015 (София) , Неделя

Мнениеот bilyaletdinov » 24 ное 2019 20:14

Не знам дали забелязахте в 90 Мин. Имаше едно влизане срещу Мазурек. Копелдакът се хилеше все едно е направил някакво невероятно геройство. Дееева и ловешките мекерета, дееева. Професионалисти били.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 24 ное 2019 20:19

Sstefanov написа:
rane написа:Слаб мач на Левски. Безобразна игра на повечето футболисти. Дано Рейш е добре. Докато беше на терена ни беше най-креативният футболист!
Дано чудото стане и съдбата ни спести да гледаме Райнов и Горанов с фланелката на Левски!? Тези двамата скъсяват живота на всеки привърженик, който обича атакуващ и бърз футбол. Тегоба е да се гледа агонията им на терена. Дано повече да не стъпят на терена с фланелката на любимия ни Левски!!! Живко също напоследък тежи на отбора.
След като с кански мъки си стигнал на 10-15 м от нак. поле на противника, само след 2 сек. топката е в Миятович. Егати и играта, егати и стила, егати и постройката, егати и схемата. С подобен футбол до края на годината едва ли ще има повече от стотина мазохиста на трибуните, чакащи някакво чудо неземно, което ще спести мъките им да гледат анти-футболисти като Горанов и Райнов на терена.

Голямо мрънкане..... Много я разбирате тая игра. Сами специалисти тук. Държава изградена от мрънкачи, крадци, лъжци и мързеливци, няма как да просперира. Същото се отнася и за Левски като отбор, с такива "жени" за фенове няма как да просперира. Бихме подлогите на гг, които са всичко друго но не е футболисти.
Изгледай пак мача, ако имаш сили, и ми кажи колко пъти извън статичните положения Левски се озова с повече от 3 футболисти в нак. поле на чорбарско село? Аз ги докарах до 4 положения - при 3 имахме 4 наши футболисти в нак. поле, а при едно цели 5. Това видях за цял мач на Г. Аспарухов!!! Може да съм пропуснал някое?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 ное 2019 20:20

Sstefanov написа:Голямо мрънкане..... Много я разбирате тая игра. Сайми специалисти тук. Държава изградена от мрънкачи, крадци, лъжци и мързеливци, няма как да просперира. Същото се отнася и за Левски като отбор, с такива "жени" за фенове няма как да просперира. Бихме подлогите на гг, които са всичко друго но не е футболисти.

:) Ако не бяха феновете, Левски сега щеше да е Лудогорец :)
Глей лудите кво правят без фенове,а :mrgreen:
М/у другото, както е тръгнало с тая игра, футболистите и треньора са на път да откажат и малкото ентусиасти дето си плащат билета ....

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 24 ное 2019 21:12

Значи, рутинна победа, познах 2-0 и евентуално ако се бяхме разлиграли за 3-4-5 на 0 или 1, не знам защо има хора които пишат, че сме непредсказуеми, че всеки мач ни е под въпрос, всички домакиства ги взимаме убедително. Проблемите са гостуванията на Берое и Локо, там ще паднем, но за домакинствата не съм съгласен, където всеки пише труден мач, може и да паднем, всичко взехме без мача с Берое.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 ное 2019 21:33

Слабичко играе Левски няма никаква халфова линия!Царско село си подават по-добре топката!Дано измъкнем мача за купата иначе става лошо :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 ное 2019 21:43

bilyaletdinov написа:Не знам дали забелязахте в 90 Мин. Имаше едно влизане срещу Мазурек. Копелдакът се хилеше все едно е направил някакво невероятно геройство. Дееева и ловешките мекерета, дееева. Професионалисти били.
И 2-3 минутки преди това имаше подобно, не се сещам кой беше потърпевшият от на'ще.
И това при решен мач ...
Същата работа бяха и Враца... Не знам защо никой не може да ме убеди, че това са "просто съвпадения". :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 ное 2019 21:54

Такива папагали трябва по 10 гола да се бият. Много ритат обаче...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 ное 2019 22:01

Пак маса недоволни. Половината имам чувството, че освен гръмки победи, всичко друго е пълен провал и значи нещо куца. Това си бе рутинен мач срещу слаб и затворен съперник. Нито сме треперели, че ще ни изравнят, нито нищо. Не ми се гледа статистика, но имаха два или три точни удара и едно неточно отиграване на Каргас, който можеше да си вкара автогол. Изтървахме чисти голови положения на Тиам и Ст.Иванов. Алар също осра една атака, като подаде на Петков, вместо на Станислав Иванов. Ако имахме повече индивидуална класа щяхме да вкараме 4 гола, но това е.
Имаше естествено и негативи. Райнов явно си е сериозно бездарен, защото и в такива мачове не успява да се справи с овладяването и контролирането на топката. Горанов пък сякаш се опитваше да си спира и да води балон. Имам чувството, че не е играл от една година. Паулиньо напълно безличен, като това за него си е общо-взето нивото му. Всичко друго са някакви проблясъци. Дано се намери кой да го купи след месец-два.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 ное 2019 22:15

Паулиньо си е плажен футболист, идеален з ППЛ. За нещо повече обаче не го търси.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 ное 2019 22:19

Serafim написа:Пак маса недоволни. Половината имам чувството, че освен гръмки победи, всичко друго е пълен провал и значи нещо куца. Това си бе рутинен мач срещу слаб и затворен съперник. Нито сме треперели, че ще ни изравнят, нито нищо. Не ми се гледа статистика, но имаха два или три точни удара и едно неточно отиграване на Каргас, който можеше да си вкара автогол. Изтървахме чисти голови положения на Тиам и Ст.Иванов. Алар също осра една атака, като подаде на Петков, вместо на Станислав Иванов. Ако имахме повече индивидуална класа щяхме да вкараме 4 гола, но това е.
Имаше естествено и негативи. Райнов явно си е сериозно бездарен, защото и в такива мачове не успява да се справи с овладяването и контролирането на топката. Горанов пък сякаш се опитваше да си спира и да води балон. Имам чувството, че не е играл от една година. Паулиньо напълно безличен, като това за него си е общо-взето нивото му. Всичко друго са някакви проблясъци. Дано се намери кой да го купи след месец-два.

Освен от победата и трите точки, не виждам от какво друго трябва да сме доволни... Играта ни последните мачове върви само надолу и не виждам нищо рутинно, по-скоро жалко и мъчително за гледане.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”