efbet Лига: Левски (София) - Царско cело 2015 (София) , Неделя
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Царско cело 2015 (София) , Неделя
Бродираме, фамозно!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Няма как да имаме футбол с такива мачове.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Робърта прави разликата.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Баси, много ме радва тоя Робърта. Удар, движение с топка, без топка, супер интелигентен играч е. 
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- bilyaletdinov
- Контакти:
Две смислени атаки два гола. Останалото не си струва да се коментира. Нямам търпение тоя манаф Горанов да го разкарат от отбора. Пълна дупка е.
Поне имаме добър вратар.
Поне имаме добър вратар.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
Очаквано. Свинското сателитче се хвърли с всички сили, но ние си вкарахме положенията. Ако няма някакво ненужно отпускане в което да получим гол до към 70 мин. мача ще е приключил. Не, че тази среща е барометър, но от това което виждам доста ядове ще берем в СтЗ защото на тях това е мача на годината.
Коментаторът обаче кърти - съдията ощетил Селско царство защото отсъдил ъглов удар, а видите ли Минев не ритнал топката, а крака на Горанов

Коментаторът обаче кърти - съдията ощетил Селско царство защото отсъдил ъглов удар, а видите ли Минев не ритнал топката, а крака на Горанов
-
Jordan1914
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Две смислени атаки два гола. Останалото не си струва да се коментира. Нямам търпение тоя манаф Горанов да го разкарат от отбора. Пълна дупка е.
Поне имаме добър вратар.
Изтръпнах като видях Ники да се подготвя!
bilyaletdinov написа:Две смислени атаки два гола. Останалото не си струва да се коментира. Нямам търпение тоя манаф Горанов да го разкарат от отбора. Пълна дупка е.
Поне имаме добър вратар.
Колко е добър не знам, ама определено има здрава кратуна и здрав врат. Тоя пич как не се очисти при това падане на глава не знам. Нормален човек щеше да е вече в Пирогов
Най- хубавото е, че вратарчето е живо.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Добре, че пое падането с ръцете, а не падна на врата си. Добър е черногорецът, но всичко останало е отчайващо в този мач.
Горанов според мен трябва да му се вземе или алтернатива или да го продадат тотално безполезен футболист.
Горанов според мен трябва да му се вземе или алтернатива или да го продадат тотално безполезен футболист.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]