efbet Лига: Левски (София) - Царско cело 2015 (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
95
79%
X
18
15%
2
8
7%

Общо гласове: 121

vvessel
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Царско cело 2015 (София) , Неделя

Мнениеот vvessel » 22 ное 2019 00:07

Testa_di_Legno написа:Признавам си, че не съм следил изкъсо мачовете на (точно пък) "Царско село", но един кратък поглед върху позицията им в класирането (12-то място от четиринадесет) и резултатите им срещу отборите от временния "топ 6" (една победа и един равен - и двете срещу "Арда", и шест загуби от общо осем такива мача), ме карат да си мисля, че "Левски" не би трябвало да има проблеми в този мач. Резултат, различен от победата, би следвало да се счита за голям провал и за отбор, и за ръководство, особено в контекста на някаква предполагаема борба за титлата... Предполагам, че ще бием с два или три на нула.

Я погледни резултатите и класирането на Ботев преди да играят с нас и пак си помисли :mrgreen:

fullmoon
Контакти:

Мнениеот fullmoon » 22 ное 2019 01:44

[offtopic]
vvessel написа:
Testa_di_Legno написа:Признавам си, че не съм следил изкъсо мачовете на (точно пък) "Царско село", но един кратък поглед върху позицията им в класирането (12-то място от четиринадесет) и резултатите им срещу отборите от временния "топ 6" (една победа и един равен - и двете срещу "Арда", и шест загуби от общо осем такива мача), ме карат да си мисля, че "Левски" не би трябвало да има проблеми в този мач. Резултат, различен от победата, би следвало да се счита за голям провал и за отбор, и за ръководство, особено в контекста на някаква предполагаема борба за титлата... Предполагам, че ще бием с два или три на нула.

Я погледни резултатите и класирането на Ботев преди да играят с нас и пак си помисли :mrgreen:
[/offtopic]

[offtopic]Е бива ли така да хвърляш колегата в такива тежки размисли :lol: :lol:.[/offtopic]
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 ное 2019 09:46

Дано наистина се опазим от контузии. И разбира се картони. 2-0 на полувремето, 1-1 второто = краен 3:1.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 ное 2019 20:21

wilge написа:Всеки един футболист картотекиран в представителния отбор на Левски трябва да има качества да играе като титуляр. ...

Да, прав си, ама форумният народ си знае - Тоя за резерва; Трябва да вземем резерва на Едикойси; Нямаме резервен бек; Нямаме резерва на друг; Тоя що сме го взели като седи резерва и т.н.
Аз и затова се закачих за по-горния коментар на колегата. Да се видят, па белким се сетят какви ги творят, диван-тренерите и чипс-селекционерите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 23 ное 2019 09:32

Кво лошо има нали за тва е форум, дасе пишат мнения за състав и тн/
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 ное 2019 18:06

Отново ли няма да пуснат групата за мача :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 ное 2019 18:36

Че защо да пускат групата за поредния безсмислен мач ? :roll:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 23 ное 2019 19:12

Мач срещу свински сателит, което е гаранция за много натягане, ритане и какво ли още не от противника. Което не може да вкара мача в графата лесни. Вероятно ще го вземем, но е важно това да стане без картони и най-вече без контузени от нашите.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 ное 2019 19:20

alexdb написа:Мач срещу свински сателит, което е гаранция за много натягане, ритане и какво ли още не от противника. Което не може да вкара мача в графата лесни. Вероятно ще го вземем, но е важно това да стане без картони и най-вече без контузени от нашите.

И какво ще се промени? Футбола ни е прогнил отдъно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 23 ное 2019 22:10

W84me написа:
alexdb написа:Мач срещу свински сателит, което е гаранция за много натягане, ритане и какво ли още не от противника. Което не може да вкара мача в графата лесни. Вероятно ще го вземем, но е важно това да стане без картони и най-вече без контузени от нашите.

И какво ще се промени? Футбола ни е прогнил отдъно.

Прогнил, не прогнил това е положението. Единият вариант е да спрем да се интересуваме и да се преориентираме към ръгби, худ. гимнастика или шахмат. Другият да седим и да очакваме нещо да се промени. Едва ли ще е скоро.
Днешният пореден съдийски мач на Каузата със служебни две допълнителни точки ме прави скептик да се намери будала да налива пара при нас в едно купено първенство.

Върни се в “Левски”