efbet Лига: Левски (София) - Царско cело 2015 (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
95
79%
X
18
15%
2
8
7%

Общо гласове: 121

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Царско cело 2015 (София) , Неделя

Мнениеот bilyaletdinov » 20 ное 2019 16:28

Кои нацелват е?
Тони Юрич, Тони Уот, Давидов, Фабрини, Томаш, Кери, Отабор? Какво са нацелили тия охлюви?
Не сериозно е. Мазурек има място на терена и ще е глупаво да го харижем с 5 изиграни мача. Вече печката кой го е гледал ми е чудно. За мен тоя е много далеч от футбола.

А в Локо ПД всички играчи минават проби. Но Акрапович има много връзки в бившите Юго републики.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 ное 2019 16:49

Аз все си мисля,че Мохамед не е толкова зле,но трябва да изиграе поне един цял мач :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 20 ное 2019 17:25

mikata написа:Аз все си мисля,че Мохамед не е толкова зле,но трябва да изиграе поне един цял мач :roll:

" Мохамед е отличен футболист тотално скаран с дисциплината!" - думи на наш сънародник работещ в Швеция ? Предполагам това е основната причина поради която е в изолация?

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 ное 2019 18:44

koisa написа:
filcolins написа:И какво ви кара да подценявате Селото на царя, там има двама супер футбалери дето могат да ни ушият винаги

Не ги знам дали са чак супер футбалери, но са си добри за нашето първенство. Въпросът е защо ние трудно намираме добри играчи за нашия отбор и вместо това взимаме играчи за резерви, които се ползват в краен случай.

Нима повечето форумни селекционери и треньори не са доволни от това? :o
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 20 ное 2019 19:02

TristaNNN написа:Нима повечето форумни селекционери и треньори не са доволни от това? :o

Нямам представа кой от какво е доволен във форума. Аз отдавна съм си казал мнението по този въпрос. На отбора му трябват качествени играчи и да са поне по двама на всеки пост, а не просто количество за резерви.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 ное 2019 19:09

ikar написа:
mikata написа:Аз все си мисля,че Мохамед не е толкова зле,но трябва да изиграе поне един цял мач :roll:

" Мохамед е отличен футболист тотално скаран с дисциплината!" - думи на наш сънародник работещ в Швеция ? Предполагам това е основната причина поради която е в изолация?

Това обяснява всичко, като че ли.[offtopic]А дисциплината коя? Тактическата, на терена, или оная по-маловажната - общата?
Щото при Хубчев, един Гара Дембеле или Гонзо нямаше да помиришат терен, ама...[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 ное 2019 20:05

koisa написа:
TristaNNN написа:Нима повечето форумни селекционери и треньори не са доволни от това? :o

Нямам представа кой от какво е доволен във форума. Аз отдавна съм си казал мнението по този въпрос. На отбора му трябват качествени играчи и да са поне по двама на всеки пост, а не просто количество за резерви.

А, добре. :) Я виж какво става с коментарите за двамата ни нападачи, примерно. При това изобщо не броя Костов в момента. Робърта почна да бележи - За какво сме го взели тоя Алар да седи резерва.
Алар показа някои качества и като нищо Робърта ще седне на пейката, предвид и здравословните му броблеми, де. Сега ще има - Уааа, що Робърта е резерва. Вън некъдърното ръководство и Хубчев!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 ное 2019 09:30

TristaNNN написа:
koisa написа:

А, добре. :) Я виж какво става с коментарите за двамата ни нападачи, примерно. При това изобщо не броя Костов в момента. Робърта почна да бележи - За какво сме го взели тоя Алар да седи резерва.
Алар показа някои качества и като нищо Робърта ще седне на пейката, предвид и здравословните му броблеми, де. Сега ще има - Уааа, що Робърта е резерва. Вън некъдърното ръководство и Хубчев!

Коментарите ги остави. Винаги ще има такива. Въпросът е Хубчев да не реве като магарица, че няма кого да пусне при получени наказания и контузии. Или да се оплаква от умора в играчите, а като загубим точки да се оправдаваме с многото юноши на скамейката.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 21 ное 2019 19:10

koisa написа:
TristaNNN написа:
koisa написа:

Коментарите ги остави. Винаги ще има такива. Въпросът е Хубчев да не реве като магарица, че няма кого да пусне при получени наказания и контузии. Или да се оплаква от умора в играчите, а като загубим точки да се оправдаваме с многото юноши на скамейката.

Всеки един футболист картотекиран в представителния отбор на Левски трябва да има качества да играе като титуляр. Понятия от рода на "този е взет за резерва" и "онзи ще го преквалифицираме от ... на..." трябва да бъдат изхвърлени от речника. Всеки камък си тежи на мястото. А реването на Хубчев по тази тема говори само едно. Има проблем в комуникацията между треньор и ръководство. Иначе казано, шефовете изобщо не ги е еня какво искат треньорите. Те си водят някакви ритнитопковци съобразно размера на комисонните. Това стана ясно още след първите му коментари относно Мазурек и Насиру. А Хубчев е човек, който коментира анблок и почти не дава индивидуални оценки. Ще видим каква селекция ще спретнат след Коледа.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 ное 2019 19:40

С много зор 2:0 и ще сме здраво наритани

Върни се в “Левски”