pomiqrat написа:Bernaleo написа:Къде ли ще отиде треньор ?
Барселона.
Почетино каза, че нямал никога да става треньор на Арсенал и Барселона, заради тотнъм и еспаньол.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqrat написа:Bernaleo написа:Къде ли ще отиде треньор ?
Барселона.
insaneboy1 написа:pomiqrat написа:Bernaleo написа:Къде ли ще отиде треньор ?
Барселона.
Почетино каза, че нямал никога да става треньор на Арсенал и Барселона, заради тотнъм и еспаньол.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Bernaleo написа:Къде ли ще отиде треньор ?
[/offtopic]CSKA69 написа:Любопитно ми е като какъв точно ход определят отиването му в Тотнъм сардукарчето и ко, които напълно убедени ни твърдяха, че Моу не е свършил за големия футбол и със следващия си отбор ще рине требъли![]()
bubka написа:CSKA69 написа:Любопитно ми е като какъв точно ход определят отиването му в Тотнъм сардукарчето и ко, които напълно убедени ни твърдяха, че Моу не е свършил за големия футбол и със следващия си отбор ще рине требъли![]()
Както и да го погледнеш отиването от Юнайтед в Тотнъм е стъпка нагоре в кариерата на Моу. Буквално! Последните няколко сезона Тотнъм е много по-солиден отбор от Юнайтед. Всякакви класирания, мачове в евротурнири и т.н. го показват. Юнайтед само името му е останало в момента, извън него са обикновен треторазряден отбор в небитието на класирането във ВЛ.
Trophies won since 2008:
Jose Mourinho - 10
Tottenham - 0
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
slash1912 написа:bubka написа:CSKA69 написа:Любопитно ми е като какъв точно ход определят отиването му в Тотнъм сардукарчето и ко, които напълно убедени ни твърдяха, че Моу не е свършил за големия футбол и със следващия си отбор ще рине требъли![]()
Както и да го погледнеш отиването от Юнайтед в Тотнъм е стъпка нагоре в кариерата на Моу. Буквално! Последните няколко сезона Тотнъм е много по-солиден отбор от Юнайтед. Всякакви класирания, мачове в евротурнири и т.н. го показват. Юнайтед само името му е останало в момента, извън него са обикновен треторазряден отбор в небитието на класирането във ВЛ.
Koлко глупости си написал само,не е истинаДа те питам,Тотнъм последните няколко сезона колко купи взеха?
Юнайтед рано или късно ще се върнат,нормално е след такъв период като на Съра да имат някакъв спад.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост