efbet Лига: Левски (София) - Царско cело 2015 (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
95
79%
X
18
15%
2
8
7%

Общо гласове: 121

Радо
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Царско cело 2015 (София) , Неделя

Мнениеот Радо » 19 ное 2019 10:25

Blue_Blood84 написа:
koisa написа:
filcolins написа:И какво ви кара да подценявате Селото на царя, там има двама супер футбалери дето могат да ни ушият винаги

Не ги знам дали са чак супер футбалери, но са си добри за нашето първенство. Въпросът е защо ние трудно намираме добри играчи за нашия отбор и вместо това взимаме играчи за резерви, които се ползват в краен случай.

И аз това съм се чудел, но имам и някои обяснения. Грешки на ръководствата, интереси на менинджърите там с комисионните да пробутват всякакви играчи, родните отбори като чуят за интерес от Левски и Цска нарочно вдигат изкуствено цените на играчите си, самия ни клуб може да тежи на играчите като дойдат тук, заради натиска и високите цели, но все пак сме уцелвали от свободни агенти през години на 7-8 поне по един стойностен играч без трансферна сума, което е все пак пълен провал. И все пак в Царско село имат сигурно към 22 играча, сигурно всичките са им свободни агенти и от тях двама са добри, а другите, с тях се борят в долната част на първенството, така че....Най-много ме е яд как правим грешките да взимаме играчи, които не са играли по 7-8-9 месеца, е ясно е, че дори и да са добри няма как да играят нормално след такъв период. Иначе всеки сезон имаме по един играч, които се развива добре, проблема е с останалите 7-8 свободни трансфера, които правим с добрия играч хах. Казаха, че вече няма да правят такива грешки, ще видим. От лятото вратаря и Робърта стават, но не знам с тоя от шведския отбор как се излъгаха, Мазурек по едно време беше добре ама май не е.

Французина Седрик Бардон беше такъв.

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 19 ное 2019 10:26

1 - ца за " сините ".

Както и срещу " Черно море " за Купата на 4.12 и срещу " Витоша " на 8.12.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 ное 2019 10:39

Blue_Blood84 написа:И все пак в Царско село имат сигурно към 22 играча, сигурно всичките са им свободни агенти и от тях двама са добри, а другите, с тях се борят в долната част на първенството, така че....

На мен това ми е ясно, че от 20+ човека са нацелили 2ма. Въпросът е, че и ние не нацелваме повече при нашите селекции... А, не би трябвало да е така. Това за мен показва, че скаутирането на играчи в Левски е на нивото на отборите от долната част на първенството. И после адвокатите на всяко едно ръководство ни обясняват как и защото играчите не искали в Левски. Поне за мен щом ЦС, Берое, Локо Пд и т.н могат да нацелват колкото нас (по един-двама) добри играчи на трансферен прозорец, значи такива има и не всичко опира до пари и желание на играчите да играят в България. Даже Акрапович ги привиква първо на проби, а те му идват на крака и чак тогава ги взима.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 19 ное 2019 11:23

Доста наивно е да се смята, че този мач е протоколен и ще го вземем толкова лесно колкото някои смята.Пределно ясно е че противникът ще разчита на бързи контри благодарение на Антуи. Пресен е примера с инкасираният гол в мача с Ботев и по точно с реакцията на двамата ни крайни защитника, което само подсилва съмненията за крайният изход от мача ?

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 19 ное 2019 13:11

Признавам си, че не съм следил изкъсо мачовете на (точно пък) "Царско село", но един кратък поглед върху позицията им в класирането (12-то място от четиринадесет) и резултатите им срещу отборите от временния "топ 6" (една победа и един равен - и двете срещу "Арда", и шест загуби от общо осем такива мача), ме карат да си мисля, че "Левски" не би трябвало да има проблеми в този мач. Резултат, различен от победата, би следвало да се счита за голям провал и за отбор, и за ръководство, особено в контекста на някаква предполагаема борба за титлата... Предполагам, че ще бием с два или три на нула.
Само "Левски"!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 ное 2019 13:36

2:0
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 ное 2019 15:01

sinqkrepost1914 написа:Toя мач е от графата ''безсмислени''.. И да бием с 10 гола, нищо няма да се промени, освен че форумните мечтатели и хубчевисти пак ще изпадат в екстаз :lol:
Мачовете с Берое и Локо ще са показателни, тва мачле е просто да мина. Очаквам победа и малко хора по трибуните, но пък фб и форумите ще гърмят от коментари.

Не съм много сигурен, че този мач е безсмислен или сигурен, защото в момента Левски е много непредвидим. Като нищо може да завъртим нулево равенство или да паднем. Това означава, че за нас няма ротинни мачове или победи, защото както съм казвал преди, много сме далеч от нивото, което трябва да бъдем. Но истинските мачове, които показват истинското ни състояние са мачовете от първата тройка. Ще спра, че ще ме нападнат, че съм черноглед. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 19 ное 2019 15:34

За нас лесен мач няма, ососбено след калпазанлъка срещу Ботев. Все пак поне 2-0.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

P_Panov
Контакти:

Мнениеот P_Panov » 20 ное 2019 09:42

Моята прогноза е 2:0.
Дано играе нахъсано отборът и да няма подценяване...

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 20 ное 2019 15:38

ikar написа:Доста наивно е да се смята, че този мач е протоколен и ще го вземем толкова лесно колкото някои смята.Пределно ясно е че противникът ще разчита на бързи контри благодарение на Антуи. Пресен е примера с инкасираният гол в мача с Ботев и по точно с реакцията на двамата ни крайни защитника, което само подсилва съмненията за крайният изход от мача ?

Още ми е пред очите как Неделев надбяга Горанката по крилото за гола. Дето се вика "гледам и не вярвам на ушите си"

Върни се в “Левски”