Blue_Blood84 написа:koisa написа:filcolins написа:И какво ви кара да подценявате Селото на царя, там има двама супер футбалери дето могат да ни ушият винаги
Не ги знам дали са чак супер футбалери, но са си добри за нашето първенство. Въпросът е защо ние трудно намираме добри играчи за нашия отбор и вместо това взимаме играчи за резерви, които се ползват в краен случай.
И аз това съм се чудел, но имам и някои обяснения. Грешки на ръководствата, интереси на менинджърите там с комисионните да пробутват всякакви играчи, родните отбори като чуят за интерес от Левски и Цска нарочно вдигат изкуствено цените на играчите си, самия ни клуб може да тежи на играчите като дойдат тук, заради натиска и високите цели, но все пак сме уцелвали от свободни агенти през години на 7-8 поне по един стойностен играч без трансферна сума, което е все пак пълен провал. И все пак в Царско село имат сигурно към 22 играча, сигурно всичките са им свободни агенти и от тях двама са добри, а другите, с тях се борят в долната част на първенството, така че....Най-много ме е яд как правим грешките да взимаме играчи, които не са играли по 7-8-9 месеца, е ясно е, че дори и да са добри няма как да играят нормално след такъв период. Иначе всеки сезон имаме по един играч, които се развива добре, проблема е с останалите 7-8 свободни трансфера, които правим с добрия играч хах. Казаха, че вече няма да правят такива грешки, ще видим. От лятото вратаря и Робърта стават, но не знам с тоя от шведския отбор как се излъгаха, Мазурек по едно време беше добре ама май не е.
Французина Седрик Бардон беше такъв.