efbet Лига: Левски (София) - Царско cело 2015 (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
95
79%
X
18
15%
2
8
7%

Общо гласове: 121

filcolins
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Царско cело 2015 (София) , Неделя

Мнениеот filcolins » 18 ное 2019 15:55

И какво ви кара да подценявате Селото на царя, там има двама супер футбалери дето могат да ни ушият винаги

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 ное 2019 15:59

Доста труден мач ни чака!Холандчето ще развинти Миланов :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 ное 2019 16:55

filcolins написа:И какво ви кара да подценявате Селото на царя, там има двама супер футбалери дето могат да ни ушият винаги

Не ги знам дали са чак супер футбалери, но са си добри за нашето първенство. Въпросът е защо ние трудно намираме добри играчи за нашия отбор и вместо това взимаме играчи за резерви, които се ползват в краен случай.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 ное 2019 17:32

koisa написа:
filcolins написа:И какво ви кара да подценявате Селото на царя, там има двама супер футбалери дето могат да ни ушият винаги

Не ги знам дали са чак супер футбалери, но са си добри за нашето първенство. Въпросът е защо ние трудно намираме добри играчи за нашия отбор и вместо това взимаме играчи за резерви, които се ползват в краен случай.

И аз това съм се чудел, но имам и някои обяснения. Грешки на ръководствата, интереси на менинджърите там с комисионните да пробутват всякакви играчи, родните отбори като чуят за интерес от Левски и Цска нарочно вдигат изкуствено цените на играчите си, самия ни клуб може да тежи на играчите като дойдат тук, заради натиска и високите цели, но все пак сме уцелвали от свободни агенти през години на 7-8 поне по един стойностен играч без трансферна сума, което е все пак пълен провал. И все пак в Царско село имат сигурно към 22 играча, сигурно всичките са им свободни агенти и от тях двама са добри, а другите, с тях се борят в долната част на първенството, така че....Най-много ме е яд как правим грешките да взимаме играчи, които не са играли по 7-8-9 месеца, е ясно е, че дори и да са добри няма как да играят нормално след такъв период. Иначе всеки сезон имаме по един играч, които се развива добре, проблема е с останалите 7-8 свободни трансфера, които правим с добрия играч хах. Казаха, че вече няма да правят такива грешки, ще видим. От лятото вратаря и Робърта стават, но не знам с тоя от шведския отбор как се излъгаха, Мазурек по едно време беше добре ама май не е.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 18 ное 2019 18:28

Да, ама Царско Село като продадат Антуи през лятото да кажем, само от него ще си избият парите за заплати на целия отбор през сезона, та даже и ще са на плюс. Ако и оцелеят, това ще е бил перфектен сезон за тях. Така че тях ги устройва да уцелват 2 от 22 свободни агенти, щото после избиват разходите двойно. Докато при нас се водят някви маймуни, уж гледани, уж оценявани, подбирани по-внимателно от бабишкера, която опипва мандарините в Била.. и накрая чак им плащаме неустойки да ги разкарваме. Примерите са от тук до небето, не ми се изброява. Впрочем, в Левски в момента има ли скаути ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 ное 2019 21:29

Така е да, аз затова писах, че на всеки трансферен прозорец от 8-9 уцелваме един или максимум двама, които после са титуляри, а с другите се чудим как да се отървем. Това вече си е грешка на хората, които ги избират, писнало ми е всеки трансферен прозорец едно и също, затова се надявам следващия наистина да вземат макс 4 играча.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 ное 2019 23:13

"Селото" имали по-големи "звезди" от нас... Съжалявам, ама ако тия момчета наистина са класа, мислите ли, че щяха да са в "А" група, че и в "Царско Село" ? :roll:
Ние през годините сме се напатили здраво от измислени "звезди" от други родни отбори.
На прима виста се сещам за Милованович ( тоя май беше дошъл срещу 1 или 2 млн. лева ) ... Георги Христов ( Жоро "Метъла" ) ... Георги Чиликов ( и този срещу няколко милиона от Нафтата ли беше, от Черноморец ли :roll: ) ... Ами беройците ?
А оня Да Коща от фалиралите ? Имахме и некви черни момчета от Славия ...
Общо-взето, ако направим една подробна ретроспекция от началото на века, вероятно читавите трансфери от родни клубове ще ги преброим на пръстите на едната ръка.
Левски е голяма хапка и не е за всеки. Синята фланелка тежи.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 ное 2019 23:40

Аз освен за Гара Дембеле, Базил де Карвальо, Георги Костадинов и Бурабия донякъде ама него сами си го изгонихме, за други не се сещам, а и Мапуко на фона на други нападатели си беше топ.Станислав Костов ни е удара за последните 10 години, забравих. Дано да си върне формата след контузията. Имаше и такива играчи без да блестят с нещо си бяха постоянни като Старокин, Минев. Има си доста читави играчи, от Бг първенството спокойно може да се сглоби един шампионски отбор от всички тимове от 4-то до последното място. Иначе да, разочарованията са много като се започне с Везалов, Иво Иванов и много други където в техните отбори са звезди, а тука потъват в нищото. Абе без пари не стават нещата, а и тогава не е сигурно, но пак е по-добре, ще следя с интерес зимния прозорец да видим какви ще си ги надробим с парите от Мариани. :) :) :)
Последна промяна от Blue_Blood84 на 19 ное 2019 00:14, променено общо 1 път.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 ное 2019 23:56

И надеждата ми е да изскочи още един юноша титуляр за отбора като Станислав Иванов, то с некадърното ни подбиране на трансфери е много вероятно да се случи това. Дано някой юноша се възползва от момента и да ни спести търсенето на играч на някой пост, примерно бек хаха. Иначе много ми се искаше да видя в един мач титуляри Краев, Вутов и Ст Иванов, е така щото знам, че са наши момчета, но се разминаха.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 ное 2019 09:23

Blue_Blood84 написа:И надеждата ми е да изскочи още един юноша титуляр за отбора като Станислав Иванов, то с некадърното ни подбиране на трансфери е много вероятно да се случи това. Дано някой юноша се възползва от момента и да ни спести търсенето на играч на някой пост, примерно бек хаха. Иначе много ми се искаше да видя в един мач титуляри Краев, Вутов и Ст Иванов, е така щото знам, че са наши момчета, но се разминаха.

Талантливият ни юноша е счупил ръка. Футболист на Септември го блъснал в гръб в рекламите и белята станала. Друг за сега не се вижда. Гледах мача срещу поляците в който Стаси бе едно ниво над всички на терена. В този мач Ивайло Найденов беше безпогрешен в средата на терена. Отлично заставане, придвижване, точни пасове, поглед върху играта. Ако Хубси му гласува доверие ще си върне старата форма и при мъжете. Мачът с Царско село е перфектната възможност. Стига да не го забиват на бека. Царскоселци имат двама чужденци които биха могли да играят на Герена. Единият е Родни Антуи- за да държи под пара Паулиньо. По- бърз е от бразилеца, толкова техничен, има по- силен и точен удар, по- здрав физически и влиза без страх в единоборствата. С по- качествени съотборници със сигурност ще вдигне нивото си. Другият е Уесли Ната. Но той е искан от делиорманци.

Върни се в “Левски”