Колкото до Ратников - в Гонг пише:
"Естонецът Данийл Ратников не взима участие в контролата, тъй като за малко се е прибрал в страната си и се очаква отново в Черно море."
Колко е вярно вече..
Черно море - Дунарея (Рум)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Дунарея (Рум)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
- Ticha
- Контакти:
Несебър не са лош отбор. Проверката с тях ще е по-сериозна.
Иначе аз се притеснявам най-вече дали Миро Манолов ще успее да се оправи и да навлезе във форма до началото на първенството.
Иначе аз се притеснявам най-вече дали Миро Манолов ще успее да се оправи и да навлезе във форма до началото на първенството.
Велизар Попов след мача:
Като цяло съм доволен от показаното на терена, домакините се бяха добре постарали да изчистят стадиона и се получи нелоша проверка.
Все още не мога да ви кажа кои от футболистите на проби ще останат в отбора. Това трябва да го решим заедно с ръководството. По-добра преценка ще имам след съботната проверка с Несебър, а Ратников, като си оправи документите с Естония се връща обратно при нас.
Като цяло съм доволен от показаното на терена, домакините се бяха добре постарали да изчистят стадиона и се получи нелоша проверка.
Все още не мога да ви кажа кои от футболистите на проби ще останат в отбора. Това трябва да го решим заедно с ръководството. По-добра преценка ще имам след съботната проверка с Несебър, а Ратников, като си оправи документите с Естония се връща обратно при нас.
Последна промяна от ogrizko на 03 фев 2010 16:00, променено общо 1 път.

какво толкова се радвате играем без нападатели и за това толкова.заков е за б група трябва да купят някои добър нападател
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

На такъв терен футбол не се играе. Дано се пооправи времето.
-
- Контакти:
Контролата с Несебър къде ще се играе и от колко часа ще бъде в събота?
Някой гледал ли е контролата? Как се представя Красимир Кръстев, виждам, че е влязъл през второто полувреме.
ТОЙ НЕ УМИРА

labrador2 написа:Някой гледал ли е контролата? Как се представя Красимир Кръстев, виждам, че е влязъл през второто полувреме.
Кръстев игра през 1-рвото полувреме и мога да кажа че беше доста борбен при единоборствата. Получи нужните аплодисменти,както покана да си пийне малко ром с кола! Хахахах

P.S. Сашко беше на стадиона заедно с Миро Манолов и каза че за сега няма да подписва с шериф! Здрависваше се с всеки и каза че не е подписал и все едно и няма да подписва! Доста се радваше да види че отидохме да го поздравим! Аз както си и мислех май ще си остане при нас и в устата на всички останали

О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!
- Ticha
- Контакти:
Cherno More написа:Контролата с Несебър къде ще се играе и от колко часа ще бъде в събота?
Засега информацията е в Поморие от 16:30 часа.