Висша лига - сезон (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Plovdiv_1926
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2019-20)

Мнениеот Plovdiv_1926 » 14 ное 2019 13:45

rhaegar написа:Ливърпул взеха някои победи и доста точки, които в предни сезони не биха и помирисали. Дали е белег на шампионско израстване, или късмет, който ще се изчерпа, предстои да видим.

Как въобще се говори за късмет, като събраха 98 точки миналия сезон, а този имат един равен досега, а са играли срещу всички от топ 7 :mrgreen:

Първенството е дълго и Сити имат състав и половина( нямат защитници за два явно) от много добро играчи, така че още не се знае нищо, но е абсурдно да се говори за късмет.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 ное 2019 13:53

Plovdiv_1926 написа:
rhaegar написа:Ливърпул взеха някои победи и доста точки, които в предни сезони не биха и помирисали. Дали е белег на шампионско израстване, или късмет, който ще се изчерпа, предстои да видим.

Как въобще се говори за късмет, като събраха 98 точки миналия сезон, а този имат един равен досега, а са играли срещу всички от топ 7 :mrgreen:

Първенството е дълго и Сити имат състав и половина( нямат защитници за два явно) от много добро играчи, така че още не се знае нищо, но е абсурдно да се говори за късмет.

За късмет се е говорило и при най-шампионските години на Съра, когато някои мачове се измъкваха сякаш напук на всичко. Не е нужно да подскачате за всичко. Знаем, че сте добър отбор, спокойно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 ное 2019 14:25

Plovdiv_1926 написа:Първенството е дълго и Сити имат състав и половина( нямат защитници за два явно) от много добро играчи, така че още не се знае нищо, но е абсурдно да се говори за късмет.

Аз по-скоро мисля, че трябва да се обърне внимание на Челси, като основен конкурент до края.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 ное 2019 14:34

bubka написа:
Plovdiv_1926 написа:Първенството е дълго и Сити имат състав и половина( нямат защитници за два явно) от много добро играчи, така че още не се знае нищо, но е абсурдно да се говори за късмет.

Аз по-скоро мисля, че трябва да се обърне внимание на Челси, като основен конкурент до края.

:mrgreen:
Шпорите окончателно ще ги откажат около Коледа ;)
Преди това, най-вероятно Сити и Евертън .....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 ное 2019 14:38

Red_Neck написа:
bubka написа:

:mrgreen:
Шпорите окончателно ще ги откажат около Коледа ;)
Преди това, най-вероятно Сити и Евертън .....

Е да, Лампард като го уволнят преди Коледа и може да се очакват сътресения :oops:

Иначе се надявам Поч и Унай "Губ ибнинг" Емери да си запазят позициите и да им бием шута и на двамата между Коледа и НГ :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 ное 2019 15:04

Чичо Матеус вика, че щяло да бъде празник за Байерн и дюнерлигата, ако Пепо се върнел там.
Палим свещи и чакаме. :lol:
Така поне Сане, няма да го последва на 100%
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 14 ное 2019 18:01

Никой не може да откаже ЧЕЛСИ от титлата този сезон, защото ние не се борим за нея! ЧЕЛСИ се бори за топ 4. Дори Пул да се сринат и например да направят един месец без победа в лигата, то не касае ЧЕЛСИ. Първата цел е ШЛ и след като тя е постигната може да се надгради, но не преди това ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 15 ное 2019 11:15

Soulen написа:
KOPScousers написа:
Soulen написа:Потресен съм от причината за бана на Бернардо Силва. Да им сера на шибаната политическа коректност, с която развалят всичко на тоя свят. Пожелавам на хората, движещи света в тая насока, да умрат в адски мъки и да си дадат всичките изкарани пари, покрай тея гадости за лекарства :twisted:

Кво ти пука, нали няма да играе срещу вас. Простотията на ФА е ясна на всички, по-лошото е, че не е само там. В последните седмици се нагледах и наслушах на какво ли не, така че вече нищо не ме учудва. Айде поне врътнете най-малкото един хикс на Сити. :mrgreen:

Абе пука ми, единственото, което ме задържа да гледам тая пародия, в която се е превърнал футбола, е любовта към Челси. Ако не бяха те, отдавна да съм приключил. Аз съм принципен човек, лишавам се от доста неща, които съм харесвал. Последно зарязах Хартстоун, заради простотиите на Близард, въпреки че съм играл години и съм налял поне 200-300 лв.

Ох горките близзард. Как ще преживеят без теб? :roll:

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 15 ное 2019 19:14

Soulen написа:Последно зарязах Хартстоун, заради простотиите на Близард, въпреки че съм играл години и съм налял поне 200-300 лв.

:lol: :lol: Честно ли ти пука за Хонк Конг и Китайците ... :lol: :lol:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 15 ное 2019 21:54

Bernaleo написа:
Soulen написа:Последно зарязах Хартстоун, заради простотиите на Близард, въпреки че съм играл години и съм налял поне 200-300 лв.

:lol: :lol: Честно ли ти пука за Хонк Конг и Китайците ... :lol: :lol:

Е аз им бях набрал от преди с глупави карти и експанжъни, това тотално ме убеди, че не стават за нищо.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Архив”