kingofpop написа:Докерчетата ако и сега изпуснат тилтлата дали ще ги ебаваме, как мислите![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам аз, ама ако отцепниците отпаднат от ШЛ след победа с три гола разлика в първия мач, определено ще ви ебаваме, няма кво да го мислим.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:Докерчетата ако и сега изпуснат тилтлата дали ще ги ебаваме, как мислите![]()
![]()
![]()
![]()
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:kingofpop написа:Докерчетата ако и сега изпуснат тилтлата дали ще ги ебаваме, как мислите![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам аз, ама ако отцепниците отпаднат от ШЛ след победа с три гола разлика в първия мач, определено ще ви ебаваме, няма кво да го мислим.![]()
![]()
Santiago Munezz написа:KOPScousers написа:kingofpop написа:Докерчетата ако и сега изпуснат тилтлата дали ще ги ебаваме, как мислите![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам аз, ама ако отцепниците отпаднат от ШЛ след победа с три гола разлика в първия мач, определено ще ви ебаваме, няма кво да го мислим.![]()
![]()
А ако отпаднат още в групите, дали няма да е по-сладко
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

![]()
![]()
![]()
KOPScousers написа:Santiago Munezz написа:KOPScousers написа:kingofpop написа:Докерчетата ако и сега изпуснат тилтлата дали ще ги ебаваме, как мислите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А ако отпаднат още в групите, дали няма да е по-сладко
Е то това е най-добрият вариант, пък и не знам какво против имат феновете им. Сега, друго си е да гледаш Лео Меси от трибуна "Коко Моци", и без това повечето не са го виждали наживо и най-вероятно няма да го видят...
JackPackage написа:pomiqrat написа:Стърлинг да не е издавал маймунски звуци към Гомес и да го е нарекъл негър
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе Пул и те почнаха с тарикатлъците - в един ден се "контузват" и Робъртсън и Салах и няма да играят за националите си, обаче ще са на линия за следващия им мач във ВЛ![]()
KOPScousers написа:Плати си първо wow да се завърна и аз и после закривай отборите.![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

plmar написа:ivan56 написа:JackPackage написа:pomiqrat написа:Стърлинг да не е издавал маймунски звуци към Гомес и да го е нарекъл негър
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе Пул и те почнаха с тарикатлъците - в един ден се "контузват" и Робъртсън и Салах и няма да играят за националите си, обаче ще са на линия за следващия им мач във ВЛ![]()
След Коледа, ще почне веселбата около река Мърси![]()
Просто няма как да поддържат това темпо с еднакви играчи, все няколко ще дадат фира за по-дълго.
Ще ви са! Надай те се! И дръжте злобата здраво!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост