ivo55 написа:Ако отпаднете в София за купата от тези, ще е епично насиране.
То все едно онова на 9 май не беше насиране..

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ivo55 написа:Ако отпаднете в София за купата от тези, ще е епично насиране.
alexdb написа:Plovdiv_1926 написа:alexdb написа:vvessel написа:https://youtu.be/5gSBUuC-B1o
Съгласен съм с мнението на Томислав на 99%. Тук има някои хора които го мразят, но е добре да чуят какво казва, че има доста истини.
Това със смените, обаче направо ме потресе. Хубчев направил 88-ма и 89-та някакви неадекватни смени, абсолютно в негов стил все едно, че бави резултата
С повечето неща от това мнение не съм съгласен. Прави се някаква витиевата съпоставка между и аз не знам какво и на база на това някакви и аз не знам какви изводи.
Левски е това, което е. Не съм съгласен изобщо, че Локомотив Пд е по-качествен отбор и показва някакъв кой знае какъв футбол. В прекия мач се видя ясно, че сме по-добри от тях.
Днешният мач го загубихме, но със същия успех можехме и да го спечелим. Обаче от години се вижда, че когато три неща са налице срещу нас Левски винаги губи точки - нахъсан и мотивиран противник, поръчков съдия и доста контузени играчи. Не е прав Русев, че играчите се контузвали на тренировки. Контузиите са си от мачовете, защото повечето противници ни ритат за да късат и разбиват играта, а съдиите си траят. В тази връзка аз се чудя на ръководството ни - докога ще се допуска това недоразумение Станислав Тодоров и другото Кабаков да ни свирят важните мачове? И тук не става дума за ситуацията с претенции за дузпа, а за цялостното ръководство на срещите.
Вие сте излизали 4 пъти извън София само и сте загубили два пъти, направили сте равен с Етър и сте били единствено колоса Дунав. Не знам как може да сравняваш двата отбора само от мача помежду им, който беше в София на всичкото отгоре и не е като да сте ни смачкали с резултат и с изцяло категорична игра, да, ние не играхме добре и заслужено бихте, но не е и толкова показателно. От следващите ви две гостувания ще се види къде ще се движите в първенството.
А вие с кой от по-качествените отбори в първенството се играли навън и сте били? С отборите от първата осмица единствено Арда. Просто програмата ви беше такава, че гостувахте на слабаците и успяхте да вържете някакъв по-сериозен точков актив. Не знам колко несериозно сме ви били и ненадиграли при положение, че вие за цял мач нямате точен удар в рамките на вратата, повече от половината ви отбор е с жълти картони и владението на топката е 66 на 34 в полза на Левски.
Както и да е - радвайте се на постигнатото до момента, защото е над очакванията ви, което не кореспондира обаче особено с играта ви.
sinqkrepost1914 написа:Отново никаква игра, отново мъка за гледане. Нищо качествено.
В тия мачове трябва и характер, а се видя, че и това нямат нашите..
realno написа:...треньора не е над Левски. ....
Red_Jambol написа:За тези за които искат става. За другите не. Видно е и с просто око какво е положението. И тук въпросът е собственика готов ли е да налее един много сериозни суми в следващите няколко години за да изравни нивото с Каузата или ще го караме ей така и ще се борим за баражче и участие в ЕКТ за първи и евентуално втори предварителен кръг.
По-скоро съм готов да заложа, че отговорът е не и ще си кретаме ей тъй още с години. Но знае ли човек? Ще видим
Собственика може и да налее сериозни пари след Нова година, но не този, а новия собственик, който ще има Левски. Сегашният собственик, чрез сина си ще строи Българска Армия. И понеже новия собственик ще е брата на Каузата, остава да се надявате, че чисто по братски ще се наливат по равно пари в двата отбора и да се молите с времето Каузата да стане ваш сателит, а не обратното.
На твърдението -"това няма как да стане", не забравяйте, че в БГ и особено в БГ футбола всичко е възможно и от много години няма естествени процеси.
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, Highlander, vlong и 27 госта