Ботев Пловдив - Левски София | 10.11 | 15:15ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
72
36%
Х
26
13%
2
100
51%

Общо гласове: 198

Jordan1914
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Левски София | 10.11 | 15:15ч.

Мнениеот Jordan1914 » 10 ное 2019 17:54

Каква титла бе хора? Не виждате ли, че щом излезем срещу малко по-корав и нахъсан отбор ни мачкат! Берое днес паднаха, но сама заради Херо ще ни бият, Локо Пл ще ни разгроми, даже и царете другата седмица ще ни вземат точка! Всичко приключи, сега хибрида ще ни изравни с точки и ще ни мине и така ще се борим за бараж, а не за титла! Хубчев колкото и добър треньор да е, си осира сам мачовете! Какво му пречеше да пусне Рейш до Тиам, Каргас с Холмар и Райнов да играе зад Алар(В Берое, Мартин беше зад нападателя)! Свърши! Черно Море за пореден път ще ни изгърчи за КУПАТА и сме до там! Дано поне успеем с баража! Жалки сме! Нямаме футболисти, а имаме жени, тях ти е страх бе! Защо не може да имат хъса на Тиам, Холмар и Рейш, които са готови да чупят крака! Аман от тая ку**а Горанов, аман от мекия Паулиньо! GAME OVER!!!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 10 ное 2019 17:56

Жиката за жалост тотално е скъсал лентата.. Много слаб, опитва се да се включва нещо в атака, обаче всяко центриране му е по-слабо и разочароващо от предишното.. в защита ги спира само с нарушения и просто не издържа. Не че е той виновен, че му се налага да играе без смяна на тия години..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 ное 2019 18:03

bilyaletdinov написа:
koisa написа:И нека оправданията с многото контузени започнат... :arrow:

Че има контузени има. Ама това е играта. Ние сме царе да правим драми. И от много разбиране сме на това дередже. Загуба в Пловдив е част от играта. Притеснително е, че основни играчи не бяха на ниво, а реално нямаме алтернативи. Сили с Лудогорец да се борим нямаме. Те имат 6 бека, ние имаме двама за чудо и приказ. Въпросът е да надградим през зимата и да се вземат нужните бекове и вътрешен халф.

Излишни драми не мисля да правим. Важно е тима да се развива. Днешната загуба за мен е стъпка назад в развитието на отбора, защото най-малко трябваше да направим равен. Но това са ни възможностите. А всеки може да чете играта както си иска. Те и майните искаха главата на босненеца, но сега го носят на ръце. Трябва търпение, време и правилна селекция.

Много си зле щом не си разбрал, че майните смениха босненеца с Ферарио и той като грамотен треньор ни попиля. Сега гледах репортажа и за целия мач имахме 1 положение Едно!! Срещу Ботев, които тая година имат победи само над Дунав и Витоша.
Забелязвам , че цялата вина я хвърляш върху футболистите, но нищо не казваш за треньора ни. Той пък нищо не каза за Райнов, който сбърка в центъра при атаката за гола. Неслучайно правя паралел между двете.
И къде в цялата работа намеси Лудогорец, не знам. Ако си с някакви илюзии, че сме в борбата за титлата, това обяснява заблудата ти като цяло за нашия отбор и най-вече нашия треньор.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 ное 2019 18:11

vvessel написа:
bilyaletdinov написа:

Че има контузени има. Ама това е играта. Ние сме царе да правим драми. И от много разбиране сме на това дередже. Загуба в Пловдив е част от играта. Притеснително е, че основни играчи не бяха на ниво, а реално нямаме алтернативи. Сили с Лудогорец да се борим нямаме. Те имат 6 бека, ние имаме двама за чудо и приказ. Въпросът е да надградим през зимата и да се вземат нужните бекове и вътрешен халф.

Излишни драми не мисля да правим. Важно е тима да се развива. Днешната загуба за мен е стъпка назад в развитието на отбора, защото най-малко трябваше да направим равен. Но това са ни възможностите. А всеки може да чете играта както си иска. Те и майните искаха главата на босненеца, но сега го носят на ръце. Трябва търпение, време и правилна селекция.

Много си зле щом не си разбрал, че майните смениха босненеца с Ферарио и той като грамотен треньор ни попиля. Сега гледах репортажа и за целия мач имахме 1 положение Едно!! Срещу Ботев, които тая година имат победи само над Дунав и Витоша.
Забелязвам , че цялата вина я хвърляш върху футболистите, но нищо не казваш за треньора ни. Той пък нищо не каза за Райнов, който сбърка в центъра при атаката за гола. Неслучайно правя паралел между двете.
И къде в цялата работа намеси Лудогорец, не знам. Ако си с някакви илюзии, че сме в борбата за титлата, това обяснява заблудата ти като цяло за нашия отбор и най-вече нашия треньор.

Колега, говори ти за другите майни и техния босненец - Акрапович. Иначе за останалото няма смисъл. Тоя си е фенче на Хубчев, не на Левски. Трябвало време, търпение, селекция а у, хахахха, ама време, търпение само за тва треньорче. Къде беше търпението и времето за един Демрменджиев примерно. Тука имаме треньор, който си направи селекцията, подготовката, титулярният му състав беше запазен и резултатите са това. По-лошото обаче е, че играта никаква я няма, а и как да е има от треньор, който говори само за хъс, агресия, битки, борби и тем подобни.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 ное 2019 18:18

Майните са втори и босненеца не го смени Крушарски, въпреки призивите на такива като тебе.
Къде съм казал, че не е виновен треньора? Вината му е, че Левски беше по-мек и не търсеше повече победата от съперника. Нещо, което не показа в предишните мачове. Винаги до момента сме търсили победата до край. Той трябва да си даде сам отговорите.

Сравненията с Лудогорец ги прави един друг колега. Отдавна съм казал, че нямаме състав да се борим за титлата, но това не означава, че не можем да сме до последно в играта.
Не мисля да правя драма от една загуба дошла в тегаво гостуване. Ако липсата на желание и за битка се повторят в серия от мачове, то тогава може да се говори за някаква негативна тенденция.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 10 ное 2019 18:19

Играха така че да загубят мача......

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 ное 2019 18:19

bilyaletdinov написа:

Драми не правя, просто ми омръзнаха оправданията. Факт е само, че за 10-та година започваме с ноемврийското осиране.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 10 ное 2019 18:20

Няма смисъл от препирни.
Загубим ли и за купата сезона е финито тва е.
Левски и в предни мачове дъпраше назад след като вкара, но тук не се стигна и до това положение,. което е лошото в случая
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 ное 2019 18:21

Аз съм на 41г. Едно време бягах от училище да гледам мачове на ЛЕВСКИ сега и по телевизията не мога да ги гледам, даже и днес не гледах второто полувреме с Ботев! Такива некъдърни играчи скоро не сме имали които не могът два паса да вържат в средата на терена!
Последна промяна от mikata на 10 ное 2019 18:25, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 10 ное 2019 18:25

Вие сте последните фенове , които ще тръгна да утешавам. Но все пак днешният мач беше жив ташак :mrgreen: Все си спомням силен БОТЕВ да е реанимирал умрял ЛЕВСКИ , но не си спомням ЛЕВСКИ да е реанимирал умрял БОТЕВ. Днес точно това видях , и за него нямам обяснение само с игра и на терена. Вашите играха като дрогирани. Не вярвам да са чак толкова слаби...просто не искаха да играят. Някъде горе из боянските ливади или банкянските , НЯКОЙ следи какво се случва в българския футбол. И спуска аварийни , противопожарни заповеди ! :mrgreen:

Върни се в “Левски”