Зимни трансфери в Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- cska_liverpool
- Контакти:
Re: Венци Стефанов: "Аз кон за кокошки не сменям!"
A този Жуниор откъде го взеха славистите,наистина добър нападател е.
RED OR DEAD
Къде ги сънувате тия 2 милиона, ако Левски му оферират половин Венци на гръб ще го занесе до Герена. Друг въпрос е какъв играч е и колко наистина струва.
Казвам колко според мен струва Жуньор

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- blue avalanche
- Контакти:
white devil написа:DrAvalanche написа:Торбата с лой пак си е направил реклама на гърба на Левски. Никой от Левски не е заявявал, че иска такава размяна, но Венци е оригинален и не е съгласен.
Напротив, тази информация се появи 2-3 дни преди това и затова коментатора му зададе този въпрос. Плюс това би било добре да го гледа цялото преди да коментираш защото самия той каза, че с Гонзо се чуват често но не е ставало въпрос за такава размяна.
Ми като не е ставало въпрос,какви са тези простотии:"Заменяте ли този за онзи?"И откога Жуниор стана по-добър от Кръстовчев?Че и два милиона...Освен,ако този Жуниор не е ТОЗИ:

Жуниор.

- bigbonusprize
- Контакти:
Parmalat написа:Да изкарат Левски 2 000 000 милиона евро(толкова е горе-долу цената му) и Жуниьор е техен.Но като знам в каква криза са Левски и как нямат пари за трансферище го имат този играч на картинка.
А и Венци Стефанов си го каза.Няма отбор който да изкара тези пари за Жуньор в България
Как набута три гола на Черноморец тоя Жуньор
Той и Дениран беше много скъп нали? Ама по-голямо дърво от него на Герена не беше стъпвало...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- DrAvalanche
- Контакти:
Parmalat написа:Къде ги сънувате тия 2 милиона, ако Левски му оферират половин Венци на гръб ще го занесе до Герена. Друг въпрос е какъв играч е и колко наистина струва.
Казвам колко според мен струва Жуньор100% Венци иска седем цифрена сума за бразилеца.Дори Терек грозни го иска.
Извинявай за въпроса, но ти лично колко футболисти си купил и продал, че да приемам за меродавна оценката ти? А дали Терек знаят че го искат?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- white devil
- Контакти:
DrAvalanche написа:white devil написа:DrAvalanche написа:Торбата с лой пак си е направил реклама на гърба на Левски. Никой от Левски не е заявявал, че иска такава размяна, но Венци е оригинален и не е съгласен.
Напротив, тази информация се появи 2-3 дни преди това и затова коментатора му зададе този въпрос. Плюс това би било добре да го гледа цялото преди да коментираш защото самия той каза, че с Гонзо се чуват често но не е ставало въпрос за такава размяна.
Ти усещаш ли как си противоречиш?[/quotе]
Ти явно не си ме разбрал. Венци коментира информацията във вестниците и интернет с лафа за коня и кокошките, тоест това е невъзможно, а след това в сериозен тон каза че с Гонзо не са говорили за такива неща.
- white devil
- Контакти:
blue avalanche написа:white devil написа:DrAvalanche написа:Торбата с лой пак си е направил реклама на гърба на Левски. Никой от Левски не е заявявал, че иска такава размяна, но Венци е оригинален и не е съгласен.
Ми като не е ставало въпрос,какви са тези простотии:"Заменяте ли този за онзи?"И откога Жуниор стана по-добър от Кръстовчев?Че и два милиона...Освен,ако този Жуниор не е ТОЗИ:
Жуниор.![]()
![]()
От както Еньо почна да играе за дублиращия отбор

- white devil
- Контакти:
bigbonusprize написа:Parmalat написа:Да изкарат Левски 2 000 000 милиона евро(толкова е горе-долу цената му) и Жуниьор е техен.Но като знам в каква криза са Левски и как нямат пари за трансферище го имат този играч на картинка.
А и Венци Стефанов си го каза.Няма отбор който да изкара тези пари за Жуньор в България
Той и Дениран беше много скъп нали? Ама по-голямо дърво от него на Герена не беше стъпвало...
Какво са за вас 160 000 евро за половин година под наем, нали продадохте за толкова един от най добрите си футболисти Живко Миланов, а днес чета че и Рабех сте на път да продадете за същата сума горе долу

DrAvalanche написа:Parmalat написа:Къде ги сънувате тия 2 милиона, ако Левски му оферират половин Венци на гръб ще го занесе до Герена. Друг въпрос е какъв играч е и колко наистина струва.
Казвам колко според мен струва Жуньор100% Венци иска седем цифрена сума за бразилеца.Дори Терек грозни го иска.
Извинявай за въпроса, но ти лично колко футболисти си купил и продал, че да приемам за меродавна оценката ти? А дали Терек знаят че го искат?
Тере го искат в пакет с Райс'М Боли

[center]R.I.P[/center]
white devil написа:bigbonusprize написа:Parmalat написа:Да изкарат Левски 2 000 000 милиона евро(толкова е горе-долу цената му) и Жуниьор е техен.Но като знам в каква криза са Левски и как нямат пари за трансферище го имат този играч на картинка.
Какво са за вас 160 000 евро за половин година под наем, нали продадохте за толкова един от най добрите си футболисти Живко Миланов, а днес чета че и Рабех сте на път да продадете за същата сума горе долу
не се заяждай ще ти сипя