Левски: Трансферна зима

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Трансферна зима

Мнениеот mikata » 07 ное 2019 12:21

Левски е близо до първи зимен трансфер, научи Sportal.bg. Става въпрос за звездата на закъсалия Дунав Ахмед Ахмедов. Съществува голяма вероятност след края на есенния дял от първенството, нападателят да се присъедини към отбора на Петър Хубчев.
Интерес към Ахмедов има от поне още няколко елитни клуба, но изглежда "сините" са успели да убедят голмайстора на "драконите", че "Герена" е точното място за него. Ако трансферът бъде финализиран, Ахмедов може да излезе без пари на столичани заради финансовата криза в Русе – не е изключено футболистът да разтрогне договора си с Дунав по вина на клуба.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2019 12:26

metodito написа:"Плямпане и мрънкане", опаа, чичо, продължаваш се оливаш и не се усещаш.

Виж сега, не считай за твое задължение да се припознаваш в моите коментари, при положение, че нито те цитирам, нито те визирам, нито се обръщам персонално към теб. Дискутирам си там разни работи с човека и това е, ако искаш не ги чети, изобщо не те задължавам да го правиш.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: TristaNNN

Мнениеот Странджата » 07 ное 2019 12:42

Според мене, ако има "плямпане и мрънкане" - има проблем - дали да ги отминеш с мълчание или да ги назовеш. Назовеш ли ги, могат да те укорят затова, че не съблюдаваш "свободата на словото". Този укор обаче също е под рубриката -"тук има свобода на словото". Така че най-добре е така, както си направил - безлично, и след това - "приликата с действителни лица е случайна " :)
Приятен ден на всички - моят сега започва :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 ное 2019 12:56

TristaNNN написа:
metodito написа:"Плямпане и мрънкане", опаа, чичо, продължаваш се оливаш и не се усещаш.

Виж сега, не считай за твое задължение да се припознаваш в моите коментари, при положение, че нито те цитирам, нито те визирам, нито се обръщам персонално към теб. Дискутирам си там разни работи с човека и това е, ако искаш не ги чети, изобщо не те задължавам да го правиш.

Не се припознавам. Прочети ми коментарите за играта на отбора, за това, което става на терена. Не влизам в спор с тези, които ...критикуват сегашното състояние, защото това си е тяхно мнение и не ми се занимава. Всеки знае за себе си. Аз съм доволен от това, което виждам. Говоря за нещо друго, но е явно, че пак не схвана.

@Странджа - "безлично", като "има някои другари в партията"? :lol:
Проблемът е друг, ама... няма смисъл всъщност. Както и да е.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 ное 2019 13:35

Левски е близо до първия си зимен трансфер, информират колегите от "Спортал". "Сините" искат звездата на Дунав (Русе)- Ахмед Ахмедов.

Съществува голяма вероятност след края на есенния дял от първенството, нападателят да се присъедини към отбора на Петър Хубчев.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 07 ное 2019 13:55

koisa написа:
Левски е близо до първия си зимен трансфер, информират колегите от "Спортал". "Сините" искат звездата на Дунав (Русе)- Ахмед Ахмедов.

Съществува голяма вероятност след края на есенния дял от първенството, нападателят да се присъедини към отбора на Петър Хубчев.

За мен това е малко безсмислен трансфер (не ми е направил изобщо впечатление, може пък да е добър футболист - нека колегите да кажат). От друга страна, ако е за без пари, опция в атака няма да е зле.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 ное 2019 14:51

По-скоро е поредната партенка. Освен, ако не разкараме двама от Костов, Робърта и Алар.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 ное 2019 14:56

TristaNNN написа:Закачам те, за да ти дам храна за размисъл дали критиката и мненията всъщност не се израждат в безпринципно и непоследователно плямпане и мрънкане. Въпросът не опира до това дали четем различните мнения и коментари, което е чарът на комуникацията между различните човешки същества, а до това дали чувството за свобода на словото не се е изродило в своего рода задължение да дрънкаме първосигнално каквото ни роди главицата.

Тук няма съдии, които да раздават оценки на постовете. Според мен, който прави опити да си присвоява подобна роля и се държи сякаш някой му е дал това право, не изглежда по-умен и по-важен. А обратното.
Пак казвам, че в момента, в който някой вкара обидни епитети и обидни "оценки" в коментарите си, само показва, че е свършил аргументите си в спора.
Навремето дори цесекари и лескари са сядали един до друг на стадиона и са си коментирали футбола. Сега сините фенове се бият помежду си. Червените и те не остават много назад. Струва ми се, че народа изпростя, а от там следва и озлоблението като логично следствие. И футболът е отдавна само повод.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 ное 2019 14:57

noo написа:По-скоро е поредната партенка. Освен, ако не разкараме двама от Костов, Робърта и Алар.
Един вероятно ще си тръгне.
За съжаление при нас, обикновено когато се разиграе някой, трябва да чакаме трансфер.
Паулиньо и Алар сериозно се напъват в последните мачове, тъй че ...
Пък за Робърта още от преди месец вървят слухове за интерес от турски клубове.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: metodito

Мнениеот Странджата » 07 ное 2019 15:14

Не знам какво все тази пария ти е в устата - както би казал някой психотерапевт - много травми явно ти е нанесла.
Безлично, третолично, отстранено - разбираш, че става дума за това да не е второлично. Иначе за тази твоя партия - както ти е приятно. Но аз младостта си не свързвам с нея, за да си я припомням,
пък и да помня, не ровя. туй, що съм ази намразил
...
Приятен ден!

Върни се в “Левски”