Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Много ме кефи колко културно е станало всичко тук след мача...![]()
![]()
ShooterMan написа:Очевидно припознатите пак са литнали в облаците. Разбери едно нещо - вие сте ПРИПОЗНАТИ, вие НЕ сте отбор от ранга на Черно Море, на Берое, Левски, Лудогорец! Вие сте ИЗМИСЛЕН отбор. Още преди години ви казах - с вас мачовете трябва да се бойкотират и никой да не играе, защото НЕ заслужавате да ви се обръща внимание. Просто мачовете с вас , без значение резултата предизвикват една чисто човешка, дълбока ПОГНУСА от това да играеш с възможно НАЙ-ЖАЛКИТЕ футболисти подписали договори с ПРИПОЗНАТ отбор и да видиш НАЙ-ЖАЛКИТЕ фенове ПРИПОЗНАЛИ и подкрпящи отбор нямащ нищо общо с техния. Според мен вие дори не сте човешки същества, стоите по-долу от всички. Достойни сте само за ПРЕЗРЕНИЕ
Sole написа:Срамно продаден мачЯвно полиграфа не е бил достатъчен
Зимата чистка и оставки!
Martinez1948 написа:ShooterMan написа:Очевидно припознатите пак са литнали в облаците. Разбери едно нещо - вие сте ПРИПОЗНАТИ, вие НЕ сте отбор от ранга на Черно Море, на Берое, Левски, Лудогорец! Вие сте ИЗМИСЛЕН отбор. Още преди години ви казах - с вас мачовете трябва да се бойкотират и никой да не играе, защото НЕ заслужавате да ви се обръща внимание. Просто мачовете с вас , без значение резултата предизвикват една чисто човешка, дълбока ПОГНУСА от това да играеш с възможно НАЙ-ЖАЛКИТЕ футболисти подписали договори с ПРИПОЗНАТ отбор и да видиш НАЙ-ЖАЛКИТЕ фенове ПРИПОЗНАЛИ и подкрпящи отбор нямащ нищо общо с техния. Според мен вие дори не сте човешки същества, стоите по-долу от всички. Достойни сте само за ПРЕЗРЕНИЕ
+1
ShooterMan написа:Очевидно припознатите пак са литнали в облаците. Разбери едно нещо - вие сте ПРИПОЗНАТИ, вие НЕ сте отбор от ранга на Черно Море, на Берое, Левски, Лудогорец! Вие сте ИЗМИСЛЕН отбор. Още преди години ви казах - с вас мачовете трябва да се бойкотират и никой да не играе, защото НЕ заслужавате да ви се обръща внимание. Просто мачовете с вас , без значение резултата предизвикват една чисто човешка, дълбока ПОГНУСА от това да играеш с възможно НАЙ-ЖАЛКИТЕ футболисти подписали договори с ПРИПОЗНАТ отбор и да видиш НАЙ-ЖАЛКИТЕ фенове ПРИПОЗНАЛИ и подкрпящи отбор нямащ нищо общо с техния. Според мен вие дори не сте човешки същества, стоите по-долу от всички. Достойни сте само за ПРЕЗРЕНИЕ
delqnski47 написа:ShooterMan написа:Е
........ /quote]
![]()
![]()
![]()
Аз съм абсолютно съгласен да бъдем презирени,даже ми е кеф
Red_Neck написа:delqnski47 написа:ShooterMan написа:Е
........ /quote]
![]()
![]()
![]()
Аз съм абсолютно съгласен да бъдем презирени,даже ми е кеф
Две крачуновки (за варненските - "каранги") вадят най-тъмните демони от моряшка глава, ... факт
Потребители, разглеждащи този форум: ti4a и 2 госта