15 кръг /Черно море - ЦСКА-София/ 05.11.19 вторник 17.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: 15 кръг /Черно море - ЦСКА-София/ 5.11 вторник 17.30

Мнениеот delqnski47 » 06 ное 2019 17:01

Много ме кефи колко културно е станало всичко тук след мача... :lol: :lol: :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 06 ное 2019 17:15

delqnski47 написа:Много ме кефи колко културно е станало всичко тук след мача... :lol: :lol: :mrgreen:

Ами, също толкова културно, както и след предния мач между двата отбора на Армията! ;) :mrgreen:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 ное 2019 18:17

Очевидно припознатите пак са литнали в облаците. Разбери едно нещо - вие сте ПРИПОЗНАТИ, вие НЕ сте отбор от ранга на Черно Море, на Берое, Левски, Лудогорец! Вие сте ИЗМИСЛЕН отбор. Още преди години ви казах - с вас мачовете трябва да се бойкотират и никой да не играе, защото НЕ заслужавате да ви се обръща внимание. Просто мачовете с вас , без значение резултата предизвикват една чисто човешка, дълбока ПОГНУСА от това да играеш с възможно НАЙ-ЖАЛКИТЕ футболисти подписали договори с ПРИПОЗНАТ отбор и да видиш НАЙ-ЖАЛКИТЕ фенове ПРИПОЗНАЛИ и подкрпящи отбор нямащ нищо общо с техния. Според мен вие дори не сте човешки същества, стоите по-долу от всички. Достойни сте само за ПРЕЗРЕНИЕ
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 06 ное 2019 18:21

ShooterMan написа:Очевидно припознатите пак са литнали в облаците. Разбери едно нещо - вие сте ПРИПОЗНАТИ, вие НЕ сте отбор от ранга на Черно Море, на Берое, Левски, Лудогорец! Вие сте ИЗМИСЛЕН отбор. Още преди години ви казах - с вас мачовете трябва да се бойкотират и никой да не играе, защото НЕ заслужавате да ви се обръща внимание. Просто мачовете с вас , без значение резултата предизвикват една чисто човешка, дълбока ПОГНУСА от това да играеш с възможно НАЙ-ЖАЛКИТЕ футболисти подписали договори с ПРИПОЗНАТ отбор и да видиш НАЙ-ЖАЛКИТЕ фенове ПРИПОЗНАЛИ и подкрпящи отбор нямащ нищо общо с техния. Според мен вие дори не сте човешки същества, стоите по-долу от всички. Достойни сте само за ПРЕЗРЕНИЕ

+1
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 07 ное 2019 00:42

Sole написа:Срамно продаден мач :oops: Явно полиграфа не е бил достатъчен :evil: Зимата чистка и оставки!

Yes Yes Yes
:lol:

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 07 ное 2019 04:49

Martinez1948 написа:
ShooterMan написа:Очевидно припознатите пак са литнали в облаците. Разбери едно нещо - вие сте ПРИПОЗНАТИ, вие НЕ сте отбор от ранга на Черно Море, на Берое, Левски, Лудогорец! Вие сте ИЗМИСЛЕН отбор. Още преди години ви казах - с вас мачовете трябва да се бойкотират и никой да не играе, защото НЕ заслужавате да ви се обръща внимание. Просто мачовете с вас , без значение резултата предизвикват една чисто човешка, дълбока ПОГНУСА от това да играеш с възможно НАЙ-ЖАЛКИТЕ футболисти подписали договори с ПРИПОЗНАТ отбор и да видиш НАЙ-ЖАЛКИТЕ фенове ПРИПОЗНАЛИ и подкрпящи отбор нямащ нищо общо с техния. Според мен вие дори не сте човешки същества, стоите по-долу от всички. Достойни сте само за ПРЕЗРЕНИЕ

+1

+2

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 ное 2019 11:28

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аз съм абсолютно съгласен да бъдем презирени,даже ми е кеф :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 ное 2019 17:52

На тебе може, ама останалите ви виси джуджа всеки път като се напомни ПОЗОРНАТА ви история. Не знам дали съзнаваш, но никой не ви нарича по име, а само с присмехулни епитети. Никога няма да сте отбора на който искахте да му откраднете традицията...просто защото никой не ви приема за това. Може да си дрънкате колкото искате, но като отидете в Пловдив - опа, ей ги ПРИПОЗНАТИТЕ, ей. Тирета.....Същото е във Варна, в Стара Загора, навсякъде! Т.е. вие вече НЕ СТЕ това, което ти се иска. Като доказателство за 3 години съществуване имате....3 калъфки! Вие направо пренаписвате значението на вечно втория...ВИЕ НЕ СТЕ ОТЛЕПИЛИ ОТ КАЛЪФКАТА :lol: . Това едно. Второ - най-добрите ви играчи си мечтаят скрито и открито да заиграят в Лудогорец и това го знае всеки! Най-голямата им мечта на вашите папуряци....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 ное 2019 19:24

delqnski47 написа:
ShooterMan написа:Е
........ /quote]

Две крачуновки (за варненските - "каранги") вадят най-тъмните демони от моряшка глава, ... факт :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 07 ное 2019 20:53

Red_Neck написа:
delqnski47 написа:
ShooterMan написа:Е
........ /quote]

Две крачуновки (за варненските - "каранги") вадят най-тъмните демони от моряшка глава, ... факт :)

"Ти къщичка за нерези правил ли си? Когато направите къщичка , тогава трябва да дойдете да говорите.? Малко по-реално гледайте на нещата.Попитахме делегата докога ще чупят и трошат феновете на ЦСКА. Половин час преди мача почнаха. Защо не чупят в апартаментите си, когато гледат мачове по телевизията, защо не си начупят техните апартаменти? Това не струва ли пари? Нали ви е ясно, че разликата между нас и софийските клубове е огромна. По простата причина, че на нас никой не ни подарява парите за клуба. От някъде да ни ги дадат и ей тъй да ги харчим. Хайде малко уважение. Ние лесно може да закрием клуба, какъв е проблемът? Микре дали ще има футбол или не, не е толкова важно. С кого ще играете после? Между вас си. "
Черно море-първият шампион по футбол в България

Върни се в “Черно море”