kadett1 написа:Liverpool_EC написа:То лесно да коригираш едно мнение, на нас целта ни е да си коригираш цялостното си мислене

А за летните си постове ще трябва да вземеш отпуск, ако искаш да ти стигне времето да ги коригираш
kadett1 написа:Аз ще отида по далеч и си мисля ,че тази година изобщо няма да прилича на изминалата и то в негативен смисъл. Както тръгнаха контролите да не стане като в предположенията в онази статия от преди 3 дена - "Може ли Ливърпул да приключи борбата за титлата още през август" и това въобще не ми е любимата статия. Това че сме европейски шампиони е заслужено и прекрасно, но финала беше преди близо два месеца и е един хубав спомен и нищо повече.
Опааааа, колко лесно било да седне човек на дивана и да покаже фрапантните грешки на другите
Само дето Джо Гомез е само на 22г и има още много да учи и няма как да се научи, като гледа от пейката и никой да не го пуска в игра, понеже формата му не се харесва на този или онзи от форума. Ако и ти си на 22г, кажи. Ще отдам грешките ти на младостта ти и ще спра да ти обръщам внимание. Ама ако си на 30 или 35+ да знаеш от мен, че си неспасяем случай и най-добре вземи пример от реалиста и се покрий някъде, вместо да влизаш тук само за да обясняваш, колко е зле всичко.
И чакаме специалистите по перфектност сега да ни разкажат какъв отбор е Аталанта и с колко трябваше да ги отнесе Сити, при положение, че играха с 2 резерви и половина, а не като нас с половината отбор

Ама ти наистина си голяма кукичка. Аз наистина се чудех защо не пуска Гомез като титуляр и си отговорих , като гледах мача. Нито смятам , че Гомез е тотална щета, още повече след миналия сезон преди да се контузи, просто това , което видях го написах и айдеее. А за мненито, което си цитирал от лятото не си коректен, защото знаеш в какъв аспект го изразих - ставаше въпрос за нови покупки, които не се осъществиха, а не, че сме слаби - нямаме пейка на някои постове - пример: формата на Салах сигурно те кефи напоследък? И , последно, кои сте тези дето искате тотално да си променям възгледите, че нещо , освен тебе други не са изразявали такова мнение?
Положението на Гомез всички го видяхме, но ти си първия, който държи да го изтъкне и още повече да наблегне, как можели да ни зашият. Защо никога не споменаваш, ние колко пъти можехме да ги зашием?
То като ви хване на тясно човек и все ви ставам некоректен, ама сега недей се извърта ами погледни какво си написал и какво се случва после. За селекцията са съвсем други работи дето изписа, не се прави на луд. Съвсем ясно си написал, че "ще идеш по-далеч, ... и то в негативен смисъл". И всичко е защото се панира от няколко загуби в тези смешни контроли, без да вземеш предвид кой играеше на терена, и кой на какъв етап в подготовката беше, ти правиш фрапантната грешка да вземеш резултатите от контролите за фактор и мрънкаш да не станело, като в статията. Нищо общо с другите ти мрънкания за селекцията. Формата на Салах мен изобщо не ме бърка, той след 32та гола в първата си година, беше ясно че ще стане жертва на собствения си успех и сега ако не вкара в два мача подред и е бахти некадърника и кой го пуска изобщо на терена. Направо не мога понякога да повярвам, че се говори за Салах.Все едно се говори за НГог. Интересно ми е как Торес и Суарес бяха обожавани при положение, че имаха по-малко голове/асистенции от Салах. Може би трябва да вкарва всяко положение и да има 55 гола на сезон, за да ви хареса формата му? И в момента той има повече гол+асист от Мане от начало на сезона. Обаче разликата в отношението към единия и другия е фрапираща.
И накрая - няма значение колко души искат да си смениш мнението, важното е ти дали ще поискаш. Ама явно ти е ок да си вечния песимист и да изтъкваш винаги евентуалното лошо стечение на обстоятелствата. Дори и когато те не се случват ти държиш да кажеш "ама ако беше..." И аз ще стигна по-далеч и ще ти кажа, че това е не е просто песимистично мислене, това е убиташко мислене. Да не можеш да надмогнеш черните нотки в главата си

Тогава ставаш постоянна жертва на тях. Надмогни ги, пич. Отбора вече не е това, което беше преди 6,7 години. Уви, ти си си абсолютно същия.