Наистина рутинна победа, но пък аз от такова нещо никога няма да се оплача. Не можах да гледам мача, но от това, което видях в репортажа, Алар наистина трябва да бъде похвален. Дано не е фишек.
До края на годината остават 4 много тежки мача, след тях ще правим разборите ставаме ли за нещо. Дотогава няма да откажа още победи.

efbet Лига: Левски (София) - Етър (Велико Търново) , Сряда
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Етър (Велико Търново) , Сряда
Ся, последно:
"Райнов - ВЪН", или "Райнов - ВЪТРЕ"??? 

Да сме "адекватни" с "партийната линия", де...

"Райнов - ВЪН", или "Райнов - ВЪТРЕ"???

Да сме "адекватни" с "партийната линия", де...
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Рутинен мач срещу абсолютен слабак, който игра по-зле и от Дунав.
Алар трябва бая още да покъса мрежи за да стигне поне Буши, че битката за най-ялов нападател е много жестока. Буш уши тирето на два пъти в един мач и ни заведе на финал. Алар си е тролей и това, че центрира добре от корнери и преки свободни не го променя.
Паулиньо също се разигра. И СЕГА ВНИМАНИЕ ! РАЙНОВ ИГРА ДОБРЕ ! На негъра бял не мога да кажа, както и обратното. Когато Марти покаже нещо футболно трябва да се отбележи. Този мач игра добре, това трябва да му е нивото всеки двубой.
Един голям минус за ръководството. Ама много голям. Няма как да работи само една каса бе, г-н ПК 

Редях се 25 мин. за билет и влезнах в 10-тата минута, а зад мен на опашка имаше още поне 50 човека. Бавно обслужване и лоша организация, а е нормално да се очаква, че в работен ден и този час повечето хора ще дойдат в последния момент. Много зле откъм организация.

Алар трябва бая още да покъса мрежи за да стигне поне Буши, че битката за най-ялов нападател е много жестока. Буш уши тирето на два пъти в един мач и ни заведе на финал. Алар си е тролей и това, че центрира добре от корнери и преки свободни не го променя.
Паулиньо също се разигра. И СЕГА ВНИМАНИЕ ! РАЙНОВ ИГРА ДОБРЕ ! На негъра бял не мога да кажа, както и обратното. Когато Марти покаже нещо футболно трябва да се отбележи. Този мач игра добре, това трябва да му е нивото всеки двубой.
Един голям минус за ръководството. Ама много голям. Няма как да работи само една каса бе, г-н ПК

Редях се 25 мин. за билет и влезнах в 10-тата минута, а зад мен на опашка имаше още поне 50 човека. Бавно обслужване и лоша организация, а е нормално да се очаква, че в работен ден и този час повечето хора ще дойдат в последния момент. Много зле откъм организация.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
						-Steven Gerrard
- delqnski47
- Контакти:
alexdb написа:delqnski47 написа:alexdb написа:THE G.A.M.E написа:От както Лудогорец влезнаха в "елита", колко пъти сме ги били ?blue avalanche написа:Ритнахме едно умряло кученце. Деветия в класирането. На собствен терен.
Сега ще се почне една... Па какъв корав отбор е Етър. Па как сме ги разгадали. Па как сме ги разнищили. Па как израства с всеки мач Райнов. Изобщо - страхотия...
Но, както пише на колоната на хан Омуртаг:
"Един отбор, колкото и добре да си мисли, че играе, идва мач с Лудогорец..."
Явно ще трябва да свикваме, докато не стигнем нивото им на бюджет, трансфери... И влияние в БФС, а и Държавата.
Най-вече последното. Вчера Сватбаря поряза буферите, утре някой друг от домузовите съдии ще ни резне нас и това като се случи два-три пъти нещата си отиват на място
Стига с тва рязане,лепене и сгъване.Тея предмети за 4 клас важат за малките отбори,които нямат сериозна подкрепа и влияние
Айде фенчетата на припознати отбори които са извън борбата за титлата да не споделят глупостите си. Гледайте там някак до бараж да се докопаете. Ясно е, че порязването на отбор от ТОП 3 събужда във вас подобни надежди
Не споменавай напразно името Баражово... Амин

Последна промяна от delqnski47 на 06 ное 2019 18:39, променено общо 2 пъти.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
						documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- 

Blue_Blood84
Значи, бием Етър 3-0, е как може да вадим нож на умряло куче, тоя мач не е показателен, нямаше смисъл да се играе.
Падаме от Етър, е как може с тоя Хубчев, нормално да паднем, всички да се махат, закривайте отбора, напускайте всички.
Е по=добре да си бием всеки с 3-0 и мрънкащите левскари във вечен мензис да мрънкат, че сме били с 3-0 от колкото да бяхме паднали или да бяхме направили Х и тогава не ми се мислеше какви щяха да го пишат.

Падаме от Етър, е как може с тоя Хубчев, нормално да паднем, всички да се махат, закривайте отбора, напускайте всички.
Е по=добре да си бием всеки с 3-0 и мрънкащите левскари във вечен мензис да мрънкат, че сме били с 3-0 от колкото да бяхме паднали или да бяхме направили Х и тогава не ми се мислеше какви щяха да го пишат.
sinqkrepost1914 написа:Рутинен мач срещу абсолютен слабак, който игра по-зле и от Дунав.
Когато минат мачовете ни с Тирето, Лудогорец, и Локото, които са ни преки конкуренти, тогава ми се иска да виждам такива оценки от вас, а не сега срещу мегасилния Етър. Сега ми изглежда смешно. Явно очакванията и изискванията ни са различни към това каква трябва да бъде играта на Левски. Или вие много сте ги занижили през 10 годишното ни лутане и без трофей, или ние сме ги повишили или най - малкото не са се променили за 10 години.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
						- sinqkrepost1914
- Контакти:
realno написа:sinqkrepost1914 написа:Рутинен мач срещу абсолютен слабак, който игра по-зле и от Дунав.
Когато минат мачовете ни с Тирето, Лудогорец, и Локото, които са ни преки конкуренти, тогава ми се иска да виждам такива оценки от вас, а не сега срещу мегасилния Етър. Сега ми изглежда смешно. Явно очакванията и изискванията ни са различни към това каква трябва да бъде играта на Левски. Или вие много сте ги занижили през 10 годишното ни лутане и без трофей, или ние сме ги повишили или най - малкото не са се променили за 10 години.
Не си ми разбрал коментара нещо. Тези със занижените очаквания са други, не аз. Казах, че Етър бяха ужасно слаби и мача беше рутинен. Това към хората, които бързат да се изхвърлят с някакви суперлативи към постната ни игра. Аз лично искам да виждам повече динамика и скорост и повече креативност, особено срещу тимчета като Дунав и Етър. Бг футбола е като на забавен каданс и това е ясно на всички.. Иначе си много прав за занижените очаквания, това е част от упадъка на синята публика. За това и няма как да напиша нещо хубаво за тролея Алар, който бил вкарал един спорен гол срещу слабака Етър..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
						-Steven Gerrard
sinqkrepost1914 написа:realno написа:sinqkrepost1914 написа:Рутинен мач срещу абсолютен слабак, който игра по-зле и от Дунав.
Не си ми разбрал коментара нещо. Тези със занижените очаквания са други, не аз. Казах, че Етър бяха ужасно слаби и мача беше рутинен. Това към хората, които бързат да се изхвърлят с някакви суперлативи към постната ни игра. Аз лично искам да виждам повече динамика и скорост и повече креативност, особено срещу тимчета като Дунав и Етър. Бг футбола е като на забавен каданс и това е ясно на всички.. Иначе си много прав за занижените очаквания, това е част от упадъка на синята публика. За това и няма как да напиша нещо хубаво за тролея Алар, който бил вкарал един спорен гол срещу слабака Етър..
Извинявай, не съм те разбрал правилно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Сериозните мачове предстоят тогава ще се правят изводи! Помним и резили с такива отбори като Етър включително и с тях на Герена с далеч по-скъпи играчи и треньори!Честита победа и само Левски!

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
						България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Сериозните мачове предстоят тогава ще се правят изводи! Помним и резили с такива отбори като Етър включително и с тях на Герена с далеч по-скъпи играчи и треньори!Честита победа и само Левски!
Засега от 3 мача срещу преките конкуренти сме 1-1-1.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема