П.С. Какъв полуфинал, аз ви гавря и троля от години, много преди мачовете тая пролет. Най-смешния отбор в най-смешното първенство, чиито имидж е спасяван от чужденците. Иначе както вече писах ще сте на едно ниво с шотландската лига.
Висша лига - сезон (2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
SilentKiller
Re: Висша лига - сезон (2019-20)
Нали вече имат зимна пауза и там. Няма да играят пияни на Нова година като преди. 
П.С. Какъв полуфинал, аз ви гавря и троля от години, много преди мачовете тая пролет. Най-смешния отбор в най-смешното първенство, чиито имидж е спасяван от чужденците. Иначе както вече писах ще сте на едно ниво с шотландската лига.
- slash1912
- Контакти:
Гавриш се както Ливърпул и Челси с твоето отборче ли

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
SilentKiller
И чукотките и вас на Кампа ви клатихме с по 3-0 само в рамките на година, така че си затваряй човката и се подготви по-добре следващия път, безтитлен лузър.

slash1912 написа:Гавриш се както Ливърпул и Челси с твоето отборче ли![]()
Аз се чудя вие или ние 2012 им бръкнахме в задника повече
Сегашното им е по-прясно. Тая година искам ние да им се изредим в ШЛ
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Дейба стана ми жал за тея Юнайтед.Да връщат съра от старческия дом,барем ги вдигнал ..
- slash1912
- Контакти:
Soulen написа:slash1912 написа:Гавриш се както Ливърпул и Челси с твоето отборче ли![]()
Аз се чудя вие или ние 2012 им бръкнахме в задника повече![]()
И двете са достатъчно помнещи се.А и вече има вар,възможността някой Йовербьо да им помогне е сведена до минимум.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Soulen написа:slash1912 написа:Гавриш се както Ливърпул и Челси с твоето отборче ли![]()
Аз се чудя вие или ние 2012 им бръкнахме в задника повече![]()
И двете са достатъчно помнещи се.А и вече има вар,възможността някой Йовербьо да им помогне е сведена до минимум.
Като говорим за ВАР. Мисля да започна да копирам лафа за Пеп. И кой каза Кyр за ВАР
Майк Дийн е шибан педeраст
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Английския коментатор каза, че решението е абсурдно и играта е умряла. Малко крайно, но ако продължават в същия дух, натам са се запътили нещата....
Вар, мар, съдии, мъдии... Шампионска победа! (е, трябват още 20, но... стъпка по стъпка
)
Трудно му е на човечето. Нееднократно е заявявал, че тия работи не ги преживява като загуби, а като клатене. А как се преживява да те изклатят двама резервни негри? По два пъти... Скоро няма да тури точката. Не и без квалифицирана помощ...
slash1912 написа:SilentKiller написа:...хълцук-хълцук...![]()
...Кажи честно,тоя полуфинал ще го преживееш ли някога и да туряме точката вече![]()
Междувременно Борха Майорал наказал някакви клетници във Валенсия
Трудно му е на човечето. Нееднократно е заявявал, че тия работи не ги преживява като загуби, а като клатене. А как се преживява да те изклатят двама резервни негри? По два пъти... Скоро няма да тури точката. Не и без квалифицирана помощ...
Викам си поне тая вечер отцепниците няма да коментират най-доброто първенство в света, те пак тука. Безгранична наглост.
Докерите са ясни, май месец ще свият перките, и ще са доволни как през голяма част от сезона са водили в класирането, нищо ново.
Все някога ще им свърши лудият късмет, който ги покрива последно време, ще дойдат и контузиите и късата скамейка ще си каже думата.
Докерите са ясни, май месец ще свият перките, и ще са доволни как през голяма част от сезона са водили в класирането, нищо ново.
Все някога ще им свърши лудият късмет, който ги покрива последно време, ще дойдат и контузиите и късата скамейка ще си каже думата.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...