Денят за отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Re: Денят за отбора
В момента има един единствен качествен футболист на тази позиция, който ме интересува и това е Валверде. Всичко друго са глупости.

- paceto
- Контакти:
Няма вече и последният беше Коентрао, от който се отървахме миналото лято (2018).
-
SilentKiller
А кой от журналистите го наричаше КонЦентрао, за което Роналдо в едно интервю направи забележка. 
Тогава каза че правилното произношение на португалски е -КУентрау.
- Furious_Monk
Има страхотен удар. Според мен Реал няма нужда от него, освен ако не се освободи едновременно от Кроос, Модрич, Иско и Хамес.
На мен ми изглежда на моменти тромав, но е добър футболист и след време може и да се докаже на най-високо ниво. Играе в контраатакуващ отбор, което означава по-прибран такъв. В Мадрид мисля, че всички слабости ще му излезнат наяве.
На мен ми изглежда на моменти тромав, но е добър футболист и след време може и да се докаже на най-високо ниво. Играе в контраатакуващ отбор, което означава по-прибран такъв. В Мадрид мисля, че всички слабости ще му излезнат наяве.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
SilentKiller написа:А кой от журналистите го наричаше КонЦентрао, за което Роналдо в едно интервю направи забележка.
Точно тези произношения не са ми ясни, но що се отнася за имена като Карлош, Сантош, Алвеш и т.н. е правилно да се произнасят точно така, а не Карлос, Сантос, Алвес. Това разбира се е само за име от Бразилия и Португалия, защото говорят на един език т.е. португалски. Ако става дума за испански език е правилно да са със "С" накрая както е случаят с Рамос да речем и ако беше португалец или бразилец щеше да е Рамош.
Същото е и с имена като Коща и затова тук доста често казват името на Диего Коща като Коста понеже този си е мелез т.е. роден е в Бразилия, но има и испанско гражданство, но понеже повече време стои и се състезава за Испания го назоват Коста, което според мен не е правилно понеже той си е с бразилска кръв и трябва да е Коща. Да не говорим, че започва кариерата си в Португалия и за първи път играе за испански отбор през 2007, а за Испания от 2014 като има преди това и няколко мача за Бразилия, ама май не се водят точно официални.
paceto написа:Какви са ви наблюденията върху него?
Смити-то май ще има повече яснота около подобен играч понеже гледа мачове от острова.
Аз много пъти съм казвал мнението си за привличането на играчи от такива отбори, дори и от Англия.
Безсмислено е да минаваме в една и съща спирала. Първо трябва да мине през отбор от рода поне на Арсенал и след това да се обръщаме към него. Освен ако вече ние не играем ролята на този тип отбор, който прави играча преди финалното му стъпало.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Еми очевидно ние сме новите Арсенал. 
Кофти трансферна политика имаме в последните години, ама какво да се прави.
Кофти трансферна политика имаме в последните години, ама какво да се прави.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Пичовете от Леванте яко наказват, смазаха Барса за 10 минути, дано издържат и до края, а ние да не се издъним довечера.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Чакат те Меси сам да направи мача. Ще страдат и те скоро като му писне на Меската. Да си гледаме в нашата купа. Сега мача става още по-важен за нас!

- paceto
- Контакти:
Задължителна победа днес.