alexdb написа:blue avalanche написа:Откакто г-н Петър Кънчев Хубчев е треньор на Левски, след мач слушаме само:
"Най - много ми хареса хъса, с който игра отборът!"
Стига с тоя хъс, бе! За футбол няма ли да говорим в тоя отбор??? Нещо комбинации на скорост, заучени положения, ала-бала, А?
Или за г-н Петър Кънчев Хубчев това е "терра инкогнита"?
Във всеки мач играем едно и също: дай топката на Паулиньо и му гледай сеира! Дали, аджеба, може да излъже цялата защита? Еми...не може!
Вчера десният фланг - НУЛА! Ст.Иванов не само, че не направи нищо в нападение, ами не помагаше и в защита!
А пенсионерът Ж.Миланов трябва, като стане ВСЯКА сутрин, да целува снимката на Хубчев и да му пали свещ, че ИЗОБЩО е в отбора!
Тръгнал да се цупи все едно е някакъв Кафу, Барези и Малдини взети заедно. Абе, алоооо...
Много черно гледаш нещата. Вчера Дунав бяха надиграни по всички показатели и то без Левски да се зори много. Точно комбинации на скорост имаше повече от всеки друг мач и кажи речи всяка атака си беше голова. От статични положения нещата също бяха прилични. Е, вярно имаше разконцентриране и много пропуски, че и четири греди ударихме, но и това го има във футбола. Мачът както и да го гледаш си беше взет с лекота, нещо което не ни се случваше доста години.
Да, сега идват мачовете на истината с гостуванията на Ботев, Берое и Лок. Пд и ще си покаже точно къде сме, но аз съм по-голям оптимист от други години, че имаме аргументи да ги вземем и трите мача.
Ние голяма работа сме направили... Разказали сме играта на страшния Дунав! А това, че срещу Арда нямахме хабер как ще бием? С абсолютно безидейна игра в атака? При която Паулиньо цял мач се мъчеше да излъже цялата им защита? И добре, че боца на Тиам уцели вратата, а Пл.Крумов направо "хвърли" топката в краката на Иванов, че и той с боца да вкара. Че, ако гредата на Арда беше влязла - не ми се мисли какво щеше да става!