Левски: Трансферна зима

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима

Мнениеот realno » 28 окт 2019 16:43

P_Panov написа:
Djack_84 написа:
mikata написа:Лозев май е халф :roll:
https://www.sportal.bg/statistics_playe ... layer=9860

Май е деф.халф,но може и да играе и на десния бек.Именно за защитник го виканха в национала сега за последните мачове(поради многото контузени защитници).
Според мен една селекцийка от този тип би изглеждала прилично:
- Кристиян Димитров
- Лозев
- Ляв бек от чужбина (или ако излезе нещо на Бг пазара)
- Класен плеймейкър за когото ако трябва да се извадят и повечко пари
- Да се види какво е положението с Прохазка и ако може да си го върнем.

Като освободени:
- Чандъров
- Нашименто или Мазурек,ако се намери класен играч за тази позиция(по-скоро би изгорял Нашименто,тъй като Мазурек има дългосрочен договор)
- Алар,ако не покаже някакви наченки на подобрение до паузата

Този Лозев верно ли е само 63кг! :shock:
Спешно да започва да яде, ако ще идва при нас :)

Няма нужда да яде. Като дойде на бързо ще бъде "нахранен". :) Иначе нямам впечатления от него, но ако имаме големи претенции и амбиции такива трябва да са на Герена само като публика.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

P_Panov
Контакти:

Мнениеот P_Panov » 29 окт 2019 10:18

realno написа:
P_Panov написа:
Djack_84 написа:
mikata написа:Лозев май е халф :roll:
https://www.sportal.bg/statistics_playe ... layer=9860

Май е деф.халф,но може и да играе и на десния бек.Именно за защитник го виканха в национала сега за последните мачове(поради многото контузени защитници).
Според мен една селекцийка от този тип би изглеждала прилично:
- Кристиян Димитров
- Лозев
- Ляв бек от чужбина (или ако излезе нещо на Бг пазара)
- Класен плеймейкър за когото ако трябва да се извадят и повечко пари
- Да се види какво е положението с Прохазка и ако може да си го върнем.

Като освободени:
- Чандъров
- Нашименто или Мазурек,ако се намери класен играч за тази позиция(по-скоро би изгорял Нашименто,тъй като Мазурек има дългосрочен договор)
- Алар,ако не покаже някакви наченки на подобрение до паузата

Този Лозев верно ли е само 63кг! :shock:
Спешно да започва да яде, ако ще идва при нас :)

Няма нужда да яде. Като дойде на бързо ще бъде "нахранен". :) Иначе нямам впечатления от него, но ако имаме големи претенции и амбиции такива трябва да са на Герена само като публика.

И ти си прав, ама може да е талант, you never know... :lol:
Мене просто ме впечатлиха килограмите му на 8-класник :mrgreen:

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 29 окт 2019 14:51

Да той е толко добър, че може да играе на 3 позиции :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

galinmm
Контакти:

Мнениеот galinmm » 30 окт 2019 13:41

В днешно време колкото повече езици знае човек, толкова повече пари може да спечели. Затова се записах допълнително на курсове по немски. Не се знае откъде ще изскочи заека.
Последна промяна от galinmm на 19 яну 2022 14:14, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 окт 2019 21:23

Обещаха, че зимата ще има трансфери. Остава и да си изпълнят обещанията.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 окт 2019 21:33

Тоя Лозев игра днес дясно крило за Арда,Мазурек май ще ходи в Панатинайкос агента му е тук за преговори.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 окт 2019 07:43

Дано не е вярно за Мазурек. Ние нямаме друг офанзивен халф (Нашименто не е такъв). И друг, който да пробва удари отдалеч. Ако се случи, то това ще е поредна лъжа - че трансферната политика не се определя изцяло от треньора. Не трябва да има така футболисти за по половин година, и щото не влиза в плановете на един треньор - да се маха. Ето, Нашименто беше пренебрегван преди, остана (няма значение по желание на клуба или не) и върши работа при друг треньор, който го пуска и той върши работа. Ако пък Мазурек е привлечен с мисъл просто да бъде шитнат за едни хубави кинти... е, няма лошо.

Медии разпространяват също и нещо друго - как Робърта струвал ненамси колко, у-а. Това не само, че не е лоша новина, ми точно обратното. Като ще правиш работа, трябва да кихнеш. И аз се чудих за баси късмета - млад и перспективен холандец и толкова евтин... Струва си парите отвсякъде.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 окт 2019 11:54

metodito написа:... Ако пък Мазурек е привлечен с мисъл просто да бъде шитнат за едни хубави кинти... е, няма лошо.....

Как да няма лошо, бре! :shock: Ти не беше ли най-ревностният защитник, за което впрочем съм много съгласен с теб, на граденето на отбор в по-продължителен период от време, без тухлите на изграденото да се разтурят всяка зима и всяко лято? И как по-точно ще шитнем за едни хубави кинти набеденият за менте от някои хора Мазурев? Нали трябва да се поразиграе малко, да блесне, да мушне някой гол по́ така, да зареди асистенции и т.н. Кой ще извади пачките за играч, който явно по-бавно се адаптира и който към момента при нас не показва, че струва много пари?
И друго. То ако ще привличаме по тази цитирана от теб схема, си се превръщаме в Литекс номер 2 - амбиции за какво ли не, селекция за групите на ЕКТ и накрая лашкаме всичко де що може и така сезон след сезон градим, ама не отбор, а изграждаме алъш-вериш схемичка. Дано, белким, чунким, санким, дай Боже тоя път наистина да позапазим отбора, или поне ядрото му, за следващия сезон. В противен случай, за твоя голяма радост, ще вземеш да излезеш прав като се окаже, че и тия са като ония.
Ма'а му стара, пак се налага да коментираме поредните медийни "новини" преди да има каквото и да е черно на бяло, ама какво да се прави - явно няма отърване от тая орисия.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 окт 2019 15:55

TristaNNN написа:
metodito написа:... Ако пък Мазурек е привлечен с мисъл просто да бъде шитнат за едни хубави кинти... е, няма лошо.....

Как да няма лошо, бре! :shock: Ти не беше ли най-ревностният защитник, за което впрочем съм много съгласен с теб, на граденето на отбор в по-продължителен период от време, без тухлите на изграденото да се разтурят всяка зима и всяко лято? И как по-точно ще шитнем за едни хубави кинти набеденият за менте от някои хора Мазурев? Нали трябва да се поразиграе малко, да блесне, да мушне някой гол по́ така, да зареди асистенции и т.н. Кой ще извади пачките за играч, който явно по-бавно се адаптира и който към момента при нас не показва, че струва много пари?
И друго. То ако ще привличаме по тази цитирана от теб схема, си се превръщаме в Литекс номер 2 - амбиции за какво ли не, селекция за групите на ЕКТ и накрая лашкаме всичко де що може и така сезон след сезон градим, ама не отбор, а изграждаме алъш-вериш схемичка. Дано, белким, чунким, санким, дай Боже тоя път наистина да позапазим отбора, или поне ядрото му, за следващия сезон. В противен случай, за твоя голяма радост, ще вземеш да излезеш прав като се окаже, че и тия са като ония.
Ма'а му стара, пак се налага да коментираме поредните медийни "новини" преди да има каквото и да е черно на бяло, ама какво да се прави - явно няма отърване от тая орисия.

Аз съм за оставането на Мазурек, макар че засега не виждам защо. Това тука, което се играе, не е като онова "там". И повечето от чужденците като дойдат тук се чудят каква е аджиба тая игра, дето ѝ викаме футбол. Така че... Той и Давиде не блестеше с нищо, като дойде. Даже напротив. Ма кой съм аз. Ако са решили да го продадат и се вземат едни кинти, касата се пълни. Засега Мазурек не е от това, което се "гради". Виж, ако ставаше дума за Робърта...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 ное 2019 16:01

На Тиам не му изтича договора лятото

Левски няма да предложи нови договори на всички играчи, чиито контракти изтичат в края на шампионата. Някои от футболистите няма да останат на “Герена” след настоящото първенство. Това разкри изпълнителният директор на “сините” Павел Колев в предаването “От дузпа в тъч” на Sportal TV. Към момента сред хората с изтичащи контракти са Кали Тиам, Живко Миланов, Мартин Райнов, Филипе Нашименто, както и младият Ивайло Найденов. Асен Чандъров пък е под наем от Септември с опция за закупуване.

“Не всички ще получат предложение за нов договор. Това е нещо, което ще преценяваме със старши треньора и спортния директор. С някои сме започнали разговори, с други - не още, с трети най-вероятно изобщо няма да започнем. Това обаче предпочитам да остане в кухнята на клуба и искам да призова всички привърженици за търпение. Когато има нещо официално, ще го съобщим чрез клубния сайт, както стана със Станислав Костов. Нека докато върят разговори да не изнасяме информация, защото понякога нещата се усложняват, ако излезе такава”, каза Колев.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”