15 кръг /Черно море - ЦСКА-София/ 05.11.19 вторник 17.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
15 кръг /Черно море - ЦСКА-София/ 05.11.19 вторник 17.30ч.
Вече не играем за нищо освен за себе си .....надявам се обаче задължително да бием, за да няма после пак детектори и да останем без половин отбор 

Re: 15 кръг /Черно море - ЦСКА-София/ 5.11 вторник 17.30
Смятам, че реална прогноза за изхода от тази среща може да се даде след като приключи мача на крадците на идентичности по-късно днес, 'щото ако вземат та глътнат водица от Янтра, ще се наложи да ги реанимират във Варна и ще се впрегнат всякакви способи - багажници, рефери, пробиване на играчи и прочее мутренски прийоми, които сега, при тези останки в БФС-то и разните му там комисийки "без портфейл", могат да се приложат с лекота и безнаказано, а и едва ли на властта ще й пука за мачовете и честността им точно сега, покрай балотажите. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Смятам, че реална прогноза за изхода от тази среща може да се даде след като приключи мача на крадците на идентичности по-късно днес, 'щото ако вземат та глътнат водица от Янтра, ще се наложи да ги реанимират във Варна и ще се впрегнат всякакви способи - багажници, рефери, пробиване на играчи и прочее мутренски прийоми, които сега, при тези останки в БФС-то и разните му там комисийки "без портфейл", могат да се приложат с лекота и безнаказано, а и едва ли на властта ще й пука за мачовете и честността им точно сега, покрай балотажите.
Ти изведнъж стана много загрижен за брадвите срещу нас! Доколкото помня вчера се опита да вкарваш хумор относно претенциите ни...
TBRays написа:TristaNNN написа:Смятам, че реална прогноза за изхода от тази среща може да се даде след като приключи мача на крадците на идентичности по-късно днес, 'щото ако вземат та глътнат водица от Янтра, ще се наложи да ги реанимират във Варна и ще се впрегнат всякакви способи - багажници, рефери, пробиване на играчи и прочее мутренски прийоми, които сега, при тези останки в БФС-то и разните му там комисийки "без портфейл", могат да се приложат с лекота и безнаказано, а и едва ли на властта ще й пука за мачовете и честността им точно сега, покрай балотажите.
Ти изведнъж стана много загрижен за брадвите срещу нас! Доколкото помня вчера се опита да вкарваш хумор относно претенциите ни...
Не съм загрижен за никого, хеле пък за вас, спокойно.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ако съдя по мачовете които гледах наскоро на ЦСКА - София ( София ) и Черно море срещу едни и същи съперници ( Берое и Локомотив - Пд . ) считам че моряците имат повече футболни аргументи . Но на всички е известно че човекът от с . Микре използва най - вече други прийоми , които правят мачовете на отбора от Етрополе - Микре непредвидими - 1 Х . Особено ако мача който се играе в момента в Търново завърши при резултат , даващ възможност при победа в следващия кръг Черно море да изпревари в класирането преместилия се в София отбор от Етрополе , бъдете сигурни че средствата които да попречат това да се случи няма да бъдат подбирани .
-
- Контакти:
Отново отнасяме припознатите. Както и в София. Нямат футболни аргументи никакви, нито играчи, които да играят за тях вместо за нас. Не виждам и абсолютно никакъв шанс някой съдия, който и да е той да изваде дупе и да ги бута насред Тича. Щат не щат, кротичко и покорно си приемат загубата и мислят за следващия мач онея, дето нямат име, нямат история, нямат успехи и нямат и традиции. Всичко на всичко отборче с 4 години професионална история и нито един спечелен трофей на може да играе подобни срещи. Да не забравяме, че в 3 от 3 сезона това новоизлюпено чудо на футбола ( и генетичната модификация) има 3 сребърни медала. 3 сезона - 3 калъфки, тези са родени от позорното кръвосмешение с ДНК "вечно втори". Премазваме ги категорично!!! 
ПС: Не можем да се събразяваме с такова отборче. ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ 3 ТОЧКИ!!!

ПС: Не можем да се събразяваме с такова отборче. ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ 3 ТОЧКИ!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Заради този правителствен изтърсак роден чрез кръвосмешение и впил се като паразит в българския футбол си разбихме отбора! Така,че ги чакаме да ни кацнат на Тича с буйна страст! 

- Red thunderstorm
Sole написа:Заради този правителствен изтърсак роден чрез кръвосмешение и впил се като паразит в българския футбол си разбихме отбора! Така,че ги чакаме да ни кацнат на Тича с буйна страст!
Разбихте си отбора, защото сте прости!

Детекторите преди мача, моля! За след мача ви чака Чатал чешма!

- rasputin_nk
- Контакти: