Апостолите са в сектор А, по принцип там ходят и там могат да се срещнат.
Това, че разни индивиди с много странни подбуди тука ми преиначиха думите по най-интригантски, гнусен и удобен за тях начин е съвсем отделна тема. Гледам, че и други почнаха да им припяват, ама здраве да е ...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Martinez1948 написа:Kotooshu написа: Martinez1948 - Дивизията излезе с позиция относно наркосите ...
За сектор Б.Б. нищо конктретно не казват, но това че не си мълчат е напредък ! Но от опит ви казвам, че ако чакате неволята да оправи нещата ако си мислите, че времето ще направи така Нкпсз и кликата окола тях да изхвърчи от стадиона много ще се излъжете.
Знам, че не осъзнавате какво ви пиша и си мислите, че това са временни ''тъпотии'', но ви гарантирам, че този момент е много сублимен !
Въпрос на време е удобните медии на бейко да изкарат УЛ някакви олигофрени, а тези, които им помагат да пречат на ''идеята на ФК ''Левски''... Само си спомнете как алахсандров, дърпатов, ГА изкарваха Офанзива предатели,купени,продадени, само, защото отказаха да приемат Литекс за ЦСКА и не си измениха на думата, а масовият бай ганьо цесекар не подкрепи хората с чест, морал и достойнство, а гледаше контроли с Интер и Удинезе !
[offtopic]Днес с един приятел левскар си говорехме ''Аре да създадем отбор с фенска маса всички читави,достойни и мислещи левскари и цесекари, които са против статуквото в държавата... ... отбора ще го кръстим ФК Говежда-чорба[/offtopic]
И аз съм писал, че не трябва да бездействаме, но какво да се направи ? Единственият вариант е народът да се вдигне и да унищожи боклуците в парламента. Тази държава само революция ще я оправи, но нямаме топки за такава.
сз опитват да УБИЯТ човек в територията на клуба. Да си видял някакво действие от ръководството ? Да има задържани от полицията ? Разбираш ли за каква държавна протекция към сз става въпрос ?
Нали според някои Божков бил страшен и само той можел да се справи с тях ? Хахаха
Правят опит да убият негов служител, а той мълчи като пут.... Много е страшен...хахахаха
Някой няма ли да разкаже история за някой съсед, която да няма нищо общо със случая.
Хайде , "спасителя" започна да се прави на жертва ... това било , онова било .... когато с "пеня" на уста защитаваше наркосите беше друго , баста !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Kotooshu написа:Хайде , "спасителя" започна да се прави на жертва ... това било , онова било .... когато с "пеня" на уста защитаваше наркосите беше друго , баста !
Не ми се вярва да съм защитавал наркосите, пак го въртиш интригантската. Ако ще ми навираш случката с маркетинговия директор, ще ти напомня на теб, а и на оня другия $%№$%, че защитавах страната на нормалното и човешкото, а именно - да не приписваш недоказани грехове на когото и да било, включително и на наркосите.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Няма никакво преиначаване на думите ти, защото един "апостол" няма как да е приятел със сз! Разбираш ли несъответствието апостол - приятел на сз ! Меко казано е нелепо! Не ми казвай какво е бил направил, факт е, че е близък със сз. Това е!
А как да коментираме историята със съседа ти, която няма абсолютно нищо общо със случая ?
Интересно ми е твоето обяснение защо още няма задържани ? Егати, все едно цру го е организирало. Толкова ли са некадърни, че още не могат да ги намерят ? Представяш ли си тогава нивото на националната ни сигурност какво е ?
А как да коментираме историята със съседа ти, която няма абсолютно нищо общо със случая ?
Интересно ми е твоето обяснение защо още няма задържани ? Егати, все едно цру го е организирало. Толкова ли са некадърни, че още не могат да ги намерят ? Представяш ли си тогава нивото на националната ни сигурност какво е ?
TristaNNN написа:Kotooshu написа:Хайде , "спасителя" започна да се прави на жертва ... това било , онова било .... когато с "пеня" на уста защитаваше наркосите беше друго , баста !
Не ми се вярва да съм защитавал наркосите, пак го въртиш интригантската. Ако ще ми навираш случката с маркетинговия директор, ще ти напомня на теб, а и на оня другия $%№$%, че защитавах страната на нормалното и човешкото, а именно - да не приписваш недоказани грехове на когото и да било, включително и на наркосите.
Нищо не ти навирам , и нямам намерение да ти го навирам ... и не е само една "случка" !
Тогава удобно се "скри" и не искаше да коментираш позицията на ЮД ... която съвпада с моето и не само моето мнение , позиция в която момчетата казаха много за случващото се в Левски !
Който е със СЗ е против Левски , капиш ?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:
- metodito
- Контакти:
Kotooshu написа:metodito , точно наркоманите от Б знес сектора от години ни разделят като публика и гонят много от истинските левскари и ни променят ценността система ... вече не е САМО ЛЕВСКИ а Умрете ....
Ние сме били силни когато сме обединени !
Точно 100-200 човека предадоха и продадоха ЦСКА .... и ако (не дай боже) и ние стигнем до там , тези ще ни продадат на мига , Martinez1948 е споменал за баскета !
И все си мисля , че ако бяхме обединени нямаше да се стига до поредица от парашутисти и случващото се в момента
Това няма как да стане. Знам колко гадно ще ти прозвучи, но по-добре поробени, отколкото несъществуващи. И много добре знам какво им е на някои цесекари, защото Етър, отбора на моя град, спря да съществува по престъпна схема (това на "Ивайло" не е онзи клуб, който спечели титлата през 1991) от мутренските години. Каквото кажат господарите, това ще стане. "Левски" ще продължи да се източва, дотогава, докато има мегдан за това. След това шалтера, и дотам.
Васил Левски и всички останали велики Българи решиха да са "несъществуващи", но не и роби! Затова в момента я има България и теб!
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Има ли я наистина България, защото за мен това е "територия България" отдавна. "Моята" България я видях за един кратък период от средата до края на 90-те. Това беше и можеше и да бъде и занапред, но не се случи.[/offtopic]
Eminem написа:Васил Левски и всички останали велики Българи решиха да са "несъществуващи", но не и роби! Затова в момента я има България и теб!
Има ли я наистина България, защото за мен това е "територия България" отдавна. "Моята" България я видях за един кратък период от средата до края на 90-те. Това беше и можеше и да бъде и занапред, но не се случи.[/offtopic]
metodito написа:[offtopic]Eminem написа:Васил Левски и всички останали велики Българи решиха да са "несъществуващи", но не и роби! Затова в момента я има България и теб!
[offtopic]В днешно време е останало само името, но за това сме си виновни само ние. И все пак, ще има шанс докато ни има.[/offtopic]