Сега топката е в ръцете на агитките - или ще решат проблема със сектор Б, или ще се стигне до ново силово решение. Сектор А не е забранен за агитките, забранени са определени предмети. Ако агитките радват с хореографии като тази с балоните - никой нищо няма против. Не е забранено да се пее, да се скандира, да се скача - не бива да се нагнетява напрежение с превратното тълкуване на думите.
Иначе това решение като изолирано спрямо комплексността на проблема не е кой знае колко за отбелязване. Като начало може да се приеме, но не ми прилича на такова ...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Веднага го изопачихте......просто така е формулирано какво няма да се прави във сектора.Покраи това и идиотите и смотаняци ще ги изхвърлят.Които не му харесва да се държи както трябва да ходи на маината си.Които смята че нещо му са ограничени правата също да ходи на маината си.....Аз ще ходя....ще подкрепям ..викам...но няма да се правя на маимуна и да си вдигам ръката за поздрав които е далеч от възпитанието ми.И ще съм доволен че съм изказал подкрепа.И отборът ще ми е благодарен.Футболистите ще доидат и ще ме поздравят.А не изкуствено да поздравяват някакви татоси и назобени тикви.Трябва ли отборът да продължава да става за смях поради простотията на някои дебили.Щото в Европа никои вече не казва евала какви фенове.....казва си боже какви идиоти.
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Момчетата и момичетата от блок 5 ли са ви проблема, бе? Дъно не остана да не сте разкопали.. всичко истинско, левскарско е подложено на унищожение. Нямам идея, слушал съм само, ама я по - дъртите ( с огромен респект и уважение се обръщам така) да кажат имало ли е чак такава диктатура сред нашата публика ( да не можеш да стоиш прав, пееш и да си сложиш или вееш знамето, синьото знаме народно?! Та нали през цялото си съществуване истинският левскар се е борил срещу статуквото, срещу неправдата и оковите..
Пълен срам и резил - ще изгоните и малкото хора, които се вълнуват и обичат!
Левски значи свобода.. блажени са вярващите.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
mikata написа:Агитките нямат място в сетор АОще повече до семейният блок!
Семейния блок е щастлив. Децата се забавляват, пеят и скачат.. учат се да обичат!......... как може да има такива между нас...
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- modor
- Контакти:
Левски значи свобода...?
Синя Банишора написа:Явно за ръководството съществуването на "Блок 5" е най-големият и жизненоважен проблем за клуба... Дано с нововъведените "правила" се достигне желаното от тях ниво на посещаемост в сектор А, тъй като очевидно досега то е било прекалено високо за "нашите стандарти". Явно само тук основна цел е прогонването на малкото останали хора по стадиона
Питайте Блок 3 (семейния сектор) дали по някакъв начин им пречат знамената, тъпаните и мегафоните от блок 5. Нима за децата е по-добре да слушат и да бъдат възпитавани сред псувните и обидите от страна на някои хора на стадиона? Нима по-лошото за тях е да видят с очите си същността и идеологията на всеки един фен, носещ "Левски" в своето сърцето? Да научат, че отбора се подкрепя докрай, без значение резултата? Да усетят истинското значение на думата "любов"? За някого най-вероятно е така.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- damyanov1963
Martinez1948 написа:damyanov1963 написа:А не е ли редно държавата да построи първо национален стадион?
NAZIоналният стадион и отбор е върхът на ''сладоледа'' ! Основата са футболните клубове, такаче този път са почнали да вършат нещо в правилна последователност ( според мен ). [offtopic]А по темата морал да допълня, вчера като излезе информацията, че Лотарията ви е спасила от фалит.... същата тази Лотария, която свали границите до 7 годишна възраст от хазартно зависимост ! Наистина вие определено не може да говорите за морал ![/offtopic]
Не разбирам представата Ви за морал - да плюваш комунистите, а да подкрепяш отбор създаден от тях...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
Sinite ot Sofia написа:Момчетата и момичетата от блок 5 ли са ви проблема, бе? Дъно не остана да не сте разкопали.. всичко истинско, левскарско е подложено на унищожение. Нямам идея, слушал съм само, ама я по - дъртите ( с огромен респект и уважение се обръщам така) да кажат имало ли е чак такава диктатура сред нашата публика ( да не можеш да стоиш прав, пееш и да си сложиш или вееш знамето, синьото знаме народно?! Та нали през цялото си съществуване истинският левскар се е борил срещу статуквото, срещу неправдата и оковите..
През октомври 86-та, бях в сектор Б на мача Левски - Вележ Мостар за КНК. В агитката имаше няколко милиционера(отделно от кордона на пистата), командвани от един капитан, който гледаше злобно(сигурно беше чорбар) и им нареждаше да прибират всеки, който станеше прав, развееше знаме, или се провикнеше. След края на мача на излизане в тунела, изгубих съзнание за секунда-две, понеже тълпата ме притисна до бетона и ми спря въздуха, но не можах и да падна, защото отвсякъде бях притиснат от хора. Бях с двама приятели, които не разбраха какво ми се е случило, защото навалицата ни беше разделила.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Ако тази забрана важеше за всички сектори на стадион щях да се съглася, че е правилна. Но така само за сектор "А" просто си смърди, че е по нареждане/желание на НКПСЗ.
Жалко, помислих, че Божков и ко. може да им се противопоставят, но... със спуснати хора - толкова!
Жалко, помислих, че Божков и ко. може да им се противопоставят, но... със спуснати хора - толкова!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- Странджата
- Контакти:
Re: Sinite ot Sofia
Ти изби рибата бе - с тази филологическа култура :
Добре, че е този огромен респект и уважение, иначе как ли щеше да ни наречеш - смрадливи скелети, разкапани мърши, дебилни старци и какво ли не още. Друго си е възпитанието
Да си жив и здрав да одъртееш
( може би да остарееш, но навярно в друг контекст) 
!ама я по - дъртите ( с огромен респект и уважение се обръщам така)
Добре, че е този огромен респект и уважение, иначе как ли щеше да ни наречеш - смрадливи скелети, разкапани мърши, дебилни старци и какво ли не още. Друго си е възпитанието
- damyanov1963
Re: Sinite ot Sofia
Странджата написа:Ти изби рибата бе - с тази филологическа култура :!ама я по - дъртите ( с огромен респект и уважение се обръщам така)
Добре, че е този огромен респект и уважение, иначе как ли щеше да ни наречеш - смрадливи скелети, разкапани мърши, дебилни старци и какво ли не още. Друго си е възпитаниетоДа си жив и здрав да одъртееш
( може би да остарееш, но навярно в друг контекст)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч