ВЛ: Ливърпул - Тотнъм 27.10.2019 |19:30| 2-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Ливърпул - Тотнъм 27.10.2019 |19:30|
Честита победа! За мача няма какво да кажа, всеки, който малко разбира от футбол, сам си е направил правилните изводи. Хендо беше един от най-добрите днес, това че винаги в него се търси вината, е нещо нормално от години. За гола на Тотнъм Сисоко мина половината ни отбор, но пак Хендо виновен, няма проблем. Джини напоследък не е във форма, но най-големият му фен е в доста добра форумна форма, впрочем някъде от 2009 насам, вече 10 години поддържа топ ниво. Да е жив и здрав.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
-
Ей значи,не се научихте да нареждате по време на мача. Абе поне изчакайте да свърши,че се излагате всяка седмица. Честита поредна победа на всички,продължаваме да мачкаме! Клоп затваря устите на болните хейтъри!!! Сега малко резерви срещу франсенал,пък каквото сабя покаже,тая купа не е приоритет за мене. YNWA!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
plmar написа:Онаа мишка, краля, сега ше зацвърчи кви сме били късметлии и как немало дузпа!
дузпата си е 100 %.... и няма причина да крещя, при положение, че съм играл да станете с шампиони с толкова пари, колкото ти изкарваш за половин година

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:plmar написа:Онаа мишка, краля, сега ше зацвърчи кви сме били късметлии и как немало дузпа!
дузпата си е 100 %.... и няма причина да крещя, при положение, че съм играл да станете с шампиони с толкова пари, колкото ти изкарваш за половин година
[offtopic]Ти си от богато семейство, имаш голяма заплата или футболните ти познания са толкова обширни, че си натрупал състояние от залози?[/offtopic]
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
Re: ВЛ: Ливърпул - Тотнъм 27.10.2019 |19:30| 2-1 FT
Как мислите , коментаторчето събличал ли се е по физическо ?
- Liverpool_EC
- Контакти:
Страшен отбор, СТРАШЕН ОТБОР ви казвам
Не мога да разбера как може да имаме такива фенове дето само гледат кой объркал някакъв пас, кой изтървал положение, а не виждат ОТБОРА! Тези днеска ги правихме мармалад, докато не поведохме, докато не си взехме мача...Всички се раздаваха на макс, всички даваха най-доброто от себе си в името на една цел!!!!! Какво ги прави тоя Клоп да са такива изроди бе, не свалиха крак от педала на газта, докато не си получиха 3те точки. ВЕЛИК ОТБОР
Тотнъм ме кефи как всеки път все повече и повече се опъват, и накрая все опънати си тръгват от Анфийлд! Най-важната статистика от мача, в 60 мин излезе надпис - Газанига -10 спасявания, рекорд в кариерата и рекорд от началото на сезона във ВЛ. Това е в 60 мин СРЕЩУ ТОТНЪМ, не Уотфорд или Саутхямптън
И пак има хора да нареждат и да не виждат...то бива, бива заспали фенове, ама вземете се събудете вече, а? Да ви търсим някой принц да ви целува, белким ви върже и се събудите, принцеси недоволни
Това някаква новина за теб ли е, та си решил да го оповестиш в интернет, 20 мин след началото на мача
Анчо, защо се караш със същите съфорумници, за които ми правеше забележка, че аз се карам
Аз не мога да им трая глупостите?
А ти защо??!?!?!?!!?

Тотнъм ме кефи как всеки път все повече и повече се опъват, и накрая все опънати си тръгват от Анфийлд! Най-важната статистика от мача, в 60 мин излезе надпис - Газанига -10 спасявания, рекорд в кариерата и рекорд от началото на сезона във ВЛ. Това е в 60 мин СРЕЩУ ТОТНЪМ, не Уотфорд или Саутхямптън

Ponko написа:Не виждам как ще се получи...
Това някаква новина за теб ли е, та си решил да го оповестиш в интернет, 20 мин след началото на мача

Анчо, защо се караш със същите съфорумници, за които ми правеше забележка, че аз се карам

Последна промяна от Liverpool_EC на 27 окт 2019 21:53, променено общо 1 път.
Честита победа колеги, не успях да го гледам но е хубаво че се върнахме към победите без страх след фиаското с Юнайтед
Без Газанига Тотнъм отиваха на Нагъзига. Някой питат що не почнал Гомез, ами щото Клоп не е тъп да остане без бек на пейката. Що не почнал с Окс или Кейта, ами щото това не са 10 малки негърчета от Генк, а биткаджии като Уингс, Сисоко(Дайър) и освен това му трябват по-силни в дефанзивен план играчи.
Нямам време, че требе да се пие. Честита победа!
Нямам време, че требе да се пие. Честита победа!
Фабиньо направи страшен мач днес! Безспорен играч на мача според мен.
Салах каква му е контузията? Излязла ли е някаква информация?
Hala Madrid
gogovcite написа:Фабиньо направи страшен мач днес! Безспорен играч на мача според мен.
Не е сериозно, контузия в глезена и ще почива 1 ден