Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот miro_rz » 25 окт 2019 19:44

ivo55 написа:Пич, или ти има нещо, или просто имаш някакъв ужасно беден житейски опит.
Имал съм покрай работа досег с хазартнозависими хора (официална болест в над 90% от страните по света) и не можеш да си представиш за какви семейни трагедии става въпрос. За разлика от наркотици, където се съсипваш с години, при хазарта "зануляването" на семейството се случва и за една нощ. С всички последващи последствия. И върви ръка за ръка с кражбите и проблемите с лихвари. А нерядко и с наркотиците. Потапяш цялата си рода в нещастие и мизерия. И това не ти го цитирам от някакви книжки, а съм го виждал в най-ужасните му форми.

И не мога да разбера как не можеш да прочетеш и да схванеш кратки текстове. Къде съм написал да се забрани хазарта. Писал съм да се ограничи драстично неговата достъпност, да се извади от жилищните квартали и да се защитят абсолютно категорично уязвимите групи - тези до 18г., тези над 65 години, болните и т.н. И примерно големите казина, в които да се приемат залози над определена сума, да се извадят единствено (както е в немалко държави) в опрделени градчета покрай границата. За да си защитят семействата и обществото .

[offtopic]Няма просто да остана без отговор на това написаното!
Браво добре си отразил този не малък проблем![/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 25 окт 2019 21:42

Още една добра новина!
Дано всичко се развие по план и да няма излишни спънки.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 26 окт 2019 01:30

soulfly1948 написа:значи бех в Италия доста пъти последната една година...такива билетчета се продават по всекакви будки(най-вече за цигари),НО никъде не видях да ти ги пробутват в супермаркетите като тук....и друго от никоя тв програма ,нямаше "спечелили" с вид на полуклошари да ти се лендзят.......свенливо....такава тъпня ни в Холандия съм виждал,ни в Германия,ни в Белгия.....
п.с. да спечелиш големи кинти търкайки билетче,е все едно да потъркаш снимката на Ирина Шейк и да си мислиш ,че може да я на.беш.....

[offtopic]Коя е тази Ирина Шейк?По името изглежда е нещо за клатене. :?[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 окт 2019 14:03

ivo55 написа:Пич, или ти има нещо, или просто имаш някакъв ужасно беден житейски опит.
Имал съм покрай работа досег с хазартнозависими хора (официална болест в над 90% от страните по света) и не можеш да си представиш за какви семейни трагедии става въпрос. За разлика от наркотици, където се съсипваш с години, при хазарта "зануляването" на семейството се случва и за една нощ. С всички последващи последствия. И върви ръка за ръка с кражбите и проблемите с лихвари. А нерядко и с наркотиците. Потапяш цялата си рода в нещастие и мизерия. И това не ти го цитирам от някакви книжки, а съм го виждал в най-ужасните му форми.

И не мога да разбера как не можеш да прочетеш и да схванеш кратки текстове. Къде съм написал да се забрани хазарта. Писал съм да се ограничи драстично неговата достъпност, да се извади от жилищните квартали и да се защитят абсолютно категорично уязвимите групи - тези до 18г., тези над 65 години, болните и т.н. И примерно големите казина, в които да се приемат залози над определена сума, да се извадят единствено (както е в немалко държави) в опрделени градчета покрай границата. За да си защитят семействата и обществото .

Не ми мисли житейския опит,защото аз имам такъв с болни от булимия,а там нещата са страшни...
Значи за да забраняваш нещо някъде(било то ''само'' в жилищните квартали :lol: ),то трябва да има някакъв голям процент болни от конкретната зависимост.Отварям новината,която си дал като линк...хм...ЦЕЛИ 3 процента.Добре. :lol:
Направи ми обаче и впечатление друго:
“Зa cъжaлeниe, зa прoфилaктикa e мнoгo труднo дa ce гoвoри, тъй кaтo нямa и oфициaлни дaнни зa зaceгнaтитe oт хaзaртнa зaвиcимocт. Ocвeн тoвa гoлямa чacт oт тях нe търcят cпeциaлизирaнa пoмoщ, кaквaтo мoжe дa ce oткриe при cпeциaлиcт или чрeз включвaнe в тeрaпeвтичнa групa”,
Значи ще забраняваме хазарта....пардон ще го забраняваме САМО в жилищните квартали,но нямаме официални данни колко са засегнатите от хазартна зависимост и всичко го слагаме на база ''предположения''.Ооокей.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 26 окт 2019 14:22

"Загубена работа"
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 окт 2019 17:06

ЦСКА ще осигури 40 милио­на лева привнесен капитал към съвместното дружество с държавата, разбра "Тема Спорт". Тази сума е отделна от паричната оценка на "Армията" и Панчарево. Тоест, ако приемем, че оценката на двата имота ще е в размер на 22 милиона лева, то в друже­ството ще се налеят общо 62 млн. Привнесеният капитал ще бъде осигурен, за да покри­ва всички разходи, включител­но неочаквани, около двата спортни обекта.

Паричната оценка все още не е изготвена и не е ясно в какъв точно размер ще бъде. Според запознати обаче ще е в диапазона 20-25 милиона ле­ва. "Армията" и Панчарево ще бъдат изследвани от оцени­тели, които ще предложат конкретна сума. Оттам след­ва държавата да я одобри, а ЦСКА да внесе паричната стойност на оценката.

От клуба на няколко пъти подчертаха, че вече са подсигурили всички средства за ба­зите. Армейците очакват ре­конструкцията на стадиона да струва около 60 милиона лева. Отделно разходите по Панчарево ще са в размер на още няколко милиона.

Част от процесите около стадиона ще се движат от чуждестранна фирма, която ще е като генерален дирек­тор на съоръжението. Тя ще играе основна роля при определянето на изпълнителя на проекта за реконструкция.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 окт 2019 18:02

Честит имен ден Мите! Завинаги един от нас !

Изображение

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 окт 2019 18:14

gihuelo написа:Честит имен ден Мите! Завинаги един от нас !

Изображение

Благодаря, почти близнаци сме. :lol: :oops:
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 окт 2019 18:16

Темата за хазарта е изключително интересна. Покрай дискусиите, които прочетох се сетих за една велика книга "Играчът на рулетка" на може би най-големият писател за всички времена Достоевски. Ще трябва да я прочета някой ден отново, между мачовете на ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 окт 2019 18:18

Mitata написа:
gihuelo написа:Честит имен ден Мите! Завинаги един от нас !

Изображение

Благодаря, почти близнаци сме. :lol: :oops:

И ти да си жив и здрав!

Върни се в “ЦСКА”