Левски: Трансферна зима

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима

Мнениеот koisa » 26 окт 2019 13:05

Цяла тема за 2-3ма нови... :lol: Ех, къде са времената с 15 напускащи и 13 идващи... :cry: :mrgreen:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 26 окт 2019 13:14

А напред кои ще играе.....Костов докато навлезе във ритъм....Алар колко ще се чака да заиграе като хората...Една контузия на Робърта и до там....Един Иванов ама ако духа насрещен вятър и тои буксува...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 окт 2019 14:02

Малкият Петков ще играе напред,зимата може някой от Холмар,Тиам или Паулиньо да бъде продаден!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 окт 2019 15:14

Преди да се обсъжда кой да се привлече е важно кой ще се маха. Ако са сериозни в плановете си за градене на отбор, това трябва да са максимум двама. Примерно Чандъров (който така и не разбрах става ли, не става ли) и Алар, защото явно просто на сила хубост не става. Ако към тях бъдат прибавени Насиру, Каргас и още някой - ясна работата.
Не знам верни ли са тея приказки за Каргас. Освобождаването на Давид и замяната му с Каргас звучеше несериозно. Два пъти по-несериозно ще звучи освобождаването му. Дано са медийни спекулации. Да, рисков играч е, и не само това, но играе с огромно желание момчето и се спогажда на терена с Рейш. За резерва е супер.
Насиру. Нямам обяснение. Нямам понятие за заплатата му, но едва ли пък чак толкова по-малко получава от Йерсон, който се беше аклиматизирал вече. Тоест, същото като при Каргас и Давид. Джуркаме едни пари. Та за Насиру нямам мнение, но Каргас се надявам да остане.
И дефанзивен халф, който участва и в двете фази на играта. Аз тук съм за Прохи. Не знам защо не попада в състава си в Чехия. Да го вземат под наем.
Що се отнася до бекове... Медиите бяха публикували някакво инфо, че Хубчев търси защитник, който може да играе на бека и в средата на защитата. Това е най-подходящия вариант. Дано уцелят такъв, макар че аз не се сещам за пример за такъв защитник. На времето Пелето беше еднакво успешен и на двете позиции и в средата на терена, но такъв футболист трудно ще намерим.
Та най-важно е да се видят изходящите трансфери. По тях ще се разбере какви са им намеренията. С привличането на Каргас вместо Давид и Насиру вместо Йерсон, се вижда.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 окт 2019 18:03

metodito написа:Насиру. Нямам обяснение. Нямам понятие за заплатата му, но едва ли пък чак толкова по-малко получава от Йерсон, който се беше аклиматизирал вече. Тоест, същото като при Каргас и Давид. Джуркаме едни пари. Та за Насиру нямам мнение, но Каргас се надявам да остане.
При Спас щеше да звучи логично - "джуркаме едни кинти", щото той не харчеше свои пари.
В случая обаче Божков харчи свои кинти ( на всички ни е ясно, че след като отпаднеш от евротурнирите, приходи на практика - няма ) ... Според мен, ако разкараме голяма част от новопривлечените, нЕкой от ръководителите също ще изгори. :roll: :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 окт 2019 18:11

В момента имаме 4 централни защитници и не виждам защо да махаме някой или да вземаме още един. Плюс това е единствената зона, в която може да си позволим ротации, без осезаемо да куцат нещата.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 окт 2019 18:45

Serafim написа:В момента имаме 4 централни защитници и не виждам защо да махаме някой или да вземаме още един. Плюс това е единствената зона, в която може да си позволим ротации, без осезаемо да куцат нещата.

Каргас, Реиш, Холмар, кой е четвъртият?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 окт 2019 18:57

Като мине мача за купата с Черно море тогава ще говорим за трансфери . :idea:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 окт 2019 19:45

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Насиру. Нямам обяснение. Нямам понятие за заплатата му, но едва ли пък чак толкова по-малко получава от Йерсон, който се беше аклиматизирал вече. Тоест, същото като при Каргас и Давид. Джуркаме едни пари. Та за Насиру нямам мнение, но Каргас се надявам да остане.
При Спас щеше да звучи логично - "джуркаме едни кинти", щото той не харчеше свои пари.
В случая обаче Божков харчи свои кинти ( на всички ни е ясно, че след като отпаднеш от евротурнирите, приходи на практика - няма ) ... Според мен, ако разкараме голяма част от новопривлечените, нЕкой от ръководителите също ще изгори. :roll: :?

В момента Здравко, Насиру и Чнадъра са замразени. Алар е пускан от немай-къде. На Каргас мястото му изстина. Спомни си пресконференцията от началото на сезона и помисли. А какво харчи Божков, не знам. При освобождаване, при преминаване в клуба едни кинти променят собственика си. Тея кинти ще са все едно хвърлени на вятъра, ако медиите са прави. Ще видим. Сега и да ги дъвчим и да не ги дъвчим, няма яснота. Селекцията започна много добре с преподписването на Костов. В по-дългосрочен план, се надявам на лято да не се освобождават повече от трима от настоящия състав.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 27 окт 2019 09:39

terata написа:
Serafim написа:В момента имаме 4 централни защитници и не виждам защо да махаме някой или да вземаме още един. Плюс това е единствената зона, в която може да си позволим ротации, без осезаемо да куцат нещата.

Каргас, Реиш, Холмар, кой е четвъртият?

Изключих, че Дидо вече не е в отбора. :lol:

Върни се в “Левски”