Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Само да допълня само Странджата за Мазния косъм...ей такива са му "спонсорите" на Тиквоча. Оставят по 20 млн. задължения и недостроени сектори.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
ivo55 написа:И колко точно милиони са дали Примот Митал и Титан при положение, че оставиха клуба с огромни задължения, заради които АД-то бе обявено в несъстоятелност?
Вие на онзи локомотивеца Тотонев много ли сте му задължени и благодарни?
Значи Тотонев ни е спуснат отгоре и затова трябва да сме благодарни на държавата, задето ни обатачи. А Титан и Митал като ви обатачиха не са спуснати?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Значи Тотонев ни е спуснат отгоре и затова трябва да сме благодарни на държавата, задето ни обатачи. А Титан и Митал като ви обатачиха не са спуснати?
Не, нищо не си разбрал. Тототонев е спуснат отгоре, защото държавата всячески бута Левски напред и нагоре към спортните висини, докато Примат и Титаните са политическа поръчка от същата тази държава за унищожаване на Харизмата, защото има много врагове и всички те денонощно треперят от мисълта за силна Харизма.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Защо не ги отбелязвате тези неща ?
Станислав Костов преподписа с „Левски“
Нападателят на „Левски“ Станислав Костов продължи договора си с ПФК „Левски“ за нови две години. Настоящият контракт е до 30 юни 2022 година, като до тук офанзивният футболист има 56 мача и 27 гола за тима.
Костов е и голмайстор на шампионата за сезон 2018/2019 г.
ПФК „Левски“ пожелава на Станислав бързо възстановяване, скорошно завръщане на терена, нови голове и много бъдещи щастливи мигове с любимия клуб.
Защото това е новина от която няма предпоставки за плюене.
Виж "новините" как ще гоним половината отбор на зима, са сериозен "повод" Левскарите да плюят масово ръководството.
- modor
- Контакти:
Щот има тема за трансфери 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Щот има тема за трансфери
Не бях видял новата тема , извинявам се .
- modor
- Контакти:
1914.1902 написа:modor написа:Щот има тема за трансфери
Не бях видял новата тема , извинявам се .
Изгонен си за три събрания
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
TristaNNN написа:W84me написа:Значи Тотонев ни е спуснат отгоре и затова трябва да сме благодарни на държавата, задето ни обатачи. А Титан и Митал като ви обатачиха не са спуснати?
Не, нищо не си разбрал. Тототонев е спуснат отгоре, защото държавата всячески бута Левски напред и нагоре към спортните висини, докато Примат и Титаните са политическа поръчка от същата тази държава за унищожаване на Харизмата, защото има много врагове и всички те денонощно треперят от мисълта за силна Харизма.
А, ясно, вече съм запознат, ще спя спокойно
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема