Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: mikata
Да се надяваме, че не е предизборно ...
Re: mikata
Странджата написа:Да се надяваме, че не е предизборно ...
При тия няма предизборно и следизборно щом е за далавера и крадене на народна пара
Re: Левски: Всичко около клуба
Мога да се хвана на бас, че идеята е държавата да апортира само имота, а не да дава пари.
А стадионът не може да бъде отнесен някъде.
А ако успеят да направят така, че да има и един-два ресторанта, 1-2 кафетерии и 4-5 магазина - супер. Едно такова съоръжение следва да генерира и приходи. По целия свят е така.
А ако успеят да направят така, че да има и един-два ресторанта, 1-2 кафетерии и 4-5 магазина - супер. Едно такова съоръжение следва да генерира и приходи. По целия свят е така.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Мога да се хвана на бас, че идеята е държавата да апортира само имота, а не да дава пари.
Ми аз и хотелче ако си направя няма къде да си го отнеса. То все на едно и също място ще си седи
Който иска да си развива бизнес като го играе собственик на футболен клуб да бъде така добър да си купи земя на пазарни цени и да си построи стадион на нея. Не съм длъжен аз от данъците си или чрез държавната собственост изработена от родителите ми да спонсорирам разни строежи на къщички и т.п.
Казано много просто - поредната мутренска далавера за заграбване и присвояване.
Ръководството на Левски е предложило нови договори на трима от основните си футболисти. Върху офертите на "сините" вече умуват Хали Тиам, Живко Миланов и Станислав Костов, който в момента е контузен. Очаква се до края на месеца въпросните играчи да удължат договорите си с клуба, съобщава вестник "Меридиан Мач".
Миланов и Костов са обвързани само до края на сезона, докато ганайският халф има контракт до лятото на 2021 г. В същото време обаче други трима основни футболисти все още не са получили предложения за нови контракти, а двама от тях са в графата "твърди титуляри".
Става дума за халфа Мартин Райнов и за вратаря Милан Миятович. Последният има опция в договора си за автоматичното му удължаване с още 12 месеца, така че той не е чак толкова належащ за преговори. Освен това дуо, има и други с "висящи" контракти.
Такъв е португалският халф Филипе Нашименто, който също все още не е получил предложение от ръководството. Засега това не е ясно дали ще стане, макар напоследък той да играе все по-често със синята фланелка.
Все още не са водени разговори и с юношите на клуба Ивайло Найденов, Атанас Кабов и Илия Димитров, които имат договори с Левски до лятото. Последните двама за момента са преотстъпени на елитния Витоша Бистрица.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
ТВа е само предизборна партенка. До 2222 няма да им построят нищо. ГГ ше прибере едни пари и тва е. Ша се хвалят с евтината дограма дето са сложили като на Панчарево

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- delqnski47
- Контакти:
alexdb написа:ivo55 написа:Мога да се хвана на бас, че идеята е държавата да апортира само имота, а не да дава пари.
Ми аз и хотелче ако си направя няма къде да си го отнеса. То все на едно и също място ще си седи. Та странно държавата как не ще да вземе да ми "апортира" едни 200-300, че и повече дакара на атрактивно място.
Който иска да си развива бизнес като го играе собственик на футболен клуб да бъде така добър да си купи земя на пазарни цени и да си построи стадион на нея. Не съм длъжен аз от данъците си или чрез държавната собственост изработена от родителите ми да спонсорирам разни строежи на къщички и т.п.
Никой в днешно време не купува земи и след тва и да строи върху нея,а се договаря със собственика на земята да му се отпуснат апартаменти след като се построи блока или комплекса.Примерно казвам.Казано много просто от човек,който е в тая сфера...
Та,ако искаш да си направиш "хотелче" тва ти е една от стъпките...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Няма ли да има контрола в паузата 
България има природни богатства,
Ще има срещу Реал Мадрид или Барселона , защото и те са в пауза . 
delqnski47 написа:alexdb написа:ivo55 написа:Мога да се хвана на бас, че идеята е държавата да апортира само имота, а не да дава пари.
Ми аз и хотелче ако си направя няма къде да си го отнеса. То все на едно и също място ще си седи. Та странно държавата как не ще да вземе да ми "апортира" едни 200-300, че и повече дакара на атрактивно място.
Никой в днешно време не купува земи и след тва и да строи върху нея,а се договаря със собственика на земята да му се отпуснат апартаменти след като се построи блока или комплекса.Примерно казвам.Казано много просто от човек,който е в тая сфера...
Та,ако искаш да си направиш "хотелче" тва ти е една от стъпките...
кой ти каза тая глупост. Мога да ти напиша поне десет сделки, в които това не е така. И големи, и малки.
Бизнес модели всякакви.
Извинете ме за офтопика, ама не се стърпях