Какво толкова паметно има в това да се регистрира поредно публично-частно партньорство в държавата не зная.
Списвача на статията обаче идеално знае, какво искат да четат феновете.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
MarianDimitrov
- Контакти:
Ако вместо Тиаго, вземем Уесли Натан от Царско село и вместо Соу, Родни Антуи пак от Царско село, нещата ще започнат да се получават.
Велик ЦСКА !
[offtopic]
Не знам кои сме ние, но успехите се измерват в злато.
[/offtopic]Mitata написа:pomiqrat написа:Mitata написа:Martinez1948 написа:Няма такова понятие като футболно джудже..... Освен ако джудже не го използвате като синоним на слабак ! Самият отбор на Исландия, която е 300к. държа доказва, че са малко, но не са слаби. Люксенбург и те не са много като територия и демография, НО за разлика от Българската комунистическа държава там РАБОТЯТ ПРОФЕСИОНАЛНО. А тук никой не работи, а да не говорим за професионализъм.
Вие разбирате ли че футбола и държавата се управлява от комунистически-морално покварени-алкохолизирани-''хора'' , а вие тук ми спорите за .......
Хърватия са 5млн. -- всеки да си тълкува този факт както иска !
Преди години държавата, футболът и ЦСКА се управляваха от комунисти, страната и клубът имаха успехи. Сега България се управлява не от комунисти, а от псевдодемократи, олигарси и от ЕС. На върха на пирамидата са парите. За патриотизъм никой не говори. Резултатите, включително във футбола, конкретно ЦСКА се виждат от всички.
Би ли ми припомнил какъв точто успех са имали ЦСКА и България преди 89 г. Не се сещам нито за КЕШ нито за КНК нито за УЕФА, нито за СП, нито за ЕП. За успехите на Румъния, Сърбия, Словакия и Грузия мога да се сетя.
Знам, за вас отстраняването на три действащи еврошампиони е като да паднеш от Вадуц Лихтенщайн, същата работа, никаква разлика.Какъв успех може да е това?
![]()
А да стигнеш до полуфинали на КЕШ е като да биеш някой отбор от Кипър, ама нещо напоследък и това не ви се отдава.![]()
Не знам кои сме ние, но успехите се измерват в злато.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Martinez1948 написа:Mitata написа:Martinez1948 написа:[offtopic]Лидерът на Сектор "Г" Росен Петров написа интересн коментар на страницата си във "Фейсбук" след загубата на ЦСКА с 0:1 от Локомотив в Пловдив.
"Няма по-жалка гледка от ампутирания дух, за него няма протези''
Браво Роска, не е виновен този, който докара един тон бездарни ''футболисти'', не е виновно ръководството за безпогрешното си управление. Виновни са ''футболистите'', които просто толкова си могат.
Роската поне си е научил урока повече никога ама никога да не критикува ловешкото ръководство, братята на ГГ и най-вече самият ГГ.
Положението на Армията е :ЗаЩо су ти косе побелели друже[/offtopic]
Гледам, че си доста активен в отрицанието на ЦСКА - София. Би ли ни обяснил как виждаш един бъдещ ЦСКА? Не случайно не питам за настоящия, защото според теб такъв няма. Ако може малко по-подробно. И не с общи приказки, а как може да се осъществи твоя замисъл на практика.
Всъщност преди 1-2г. си мислех, че може и да има ЦСКА в бъдеще, но вече се убедих, че това вече е кауза Пердута.
В добрият сценарии начело в Борисовата градина застава Антон Божков понеже за него съм убеден, че е 100% армеец (не чорбар, а АРМЕЕЦ). ( знам тук какви коментари ще последват... той е син на Васил, числото , това-онова, мрън-мрън, бойко-мойко и тн.) Напълно наясно съм че в днешно време особено в НРБ няма как без олигарха, който да дава парите ( защо положението е така е съвсем отделна тема).
Почваме с ново акционерно дружество от А окръжна и тогава няма да има драми с 2 ЦСКА-та, и разделяне на армейската обшност на 3 припознали , числари и не признали никой от двата отбора. Според мен ЦСКА трябва да е за пример, а не да търси вратички в закона. Разкарваме от управата на клуба Анималс ( ''фен фрацията'' на всяка власт).... даже от стадиона трябва да си разкара ама това е друга тема.
Това е основата, с която се почва. Естествено не е гаранция за успех, но поне ще има ЦСКА автентичен, истински. Много вероятно и при моят сценарии да има мениджъри, консултанти, главни скаути и въобще цялата селяния, която е понастоящем на ул.Драган Цанков №3.
А идеалният сценарии е хората да притежават клуба с акциите по пример на Арсенал, Барса и тн., но тук вече опираме да съдебна система, политически игри ... такаче този сценарии, не е за НРБ !
Мерси за отговора. Но се явяват няколко тънки момента. Например, Антон не разполага с достатъчно средства за издръжката на клуб като ЦСКА, а бащата не е длъжен да му ги предостави.
В заключение какво е номерчето на АД - то, не е толкова важно. ЦСКА е създаден през 1948г., този клуб разполага с многобройните си фенове и не може да умре както някои копнеят. ОК, едно АД, изчезва, идва друго, със забележката, че подобна смяна не е редно да бъде превърната в практика. ЦСКА не е Реал, Барса, МанЮ, където годишно се инвестират стотици милиони. ЦСКА също така не е като един друг български клуб, зад който стои цялата държава, която го подпомага всячески. Нормално е тези клубове да се грижат за номерчето на АД-то. Пътят на ЦСКА е ясен - частично разплащане с кредиторите на старото АД и никой копче не може да ни каже. С добавката, че ГГ е длъжен да се вземе в ръце и да спре да върши нецесекарски работи. Вярно, той дава парите, но ние сме ЦСКА, следователно трябва да се съобразява с историята, традициите, легендите, феновете, с марката ЦСКА.
Последна промяна от Mitata на 21 окт 2019 20:41, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
pomiqrat написа:Не знам кои сме ние, но успехите се измерват в злато.
Ние сме по-скромни, на този етап ни стига детрониране на действащи еврошампиони и полуфинали.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
-
peliforewer
- Контакти:
Martinez1948 написа:Mitata написа:Martinez1948 написа:[offtopic]Лидерът на Сектор "Г" Росен Петров написа интересн коментар на страницата си във "Фейсбук" след загубата на ЦСКА с 0:1 от Локомотив в Пловдив.
"Няма по-жалка гледка от ампутирания дух, за него няма протези''
Браво Роска, не е виновен този, който докара един тон бездарни ''футболисти'', не е виновно ръководството за безпогрешното си управление. Виновни са ''футболистите'', които просто толкова си могат.
Роската поне си е научил урока повече никога ама никога да не критикува ловешкото ръководство, братята на ГГ и най-вече самият ГГ.
Положението на Армията е :ЗаЩо су ти косе побелели друже[/offtopic]
Гледам, че си доста активен в отрицанието на ЦСКА - София. Би ли ни обяснил как виждаш един бъдещ ЦСКА? Не случайно не питам за настоящия, защото според теб такъв няма. Ако може малко по-подробно. И не с общи приказки, а как може да се осъществи твоя замисъл на практика.
Всъщност преди 1-2г. си мислех, че може и да има ЦСКА в бъдеще, но вече се убедих, че това вече е кауза Пердута.
В добрият сценарии начело в Борисовата градина застава Антон Божков понеже за него съм убеден, че е 100% армеец (не чорбар, а АРМЕЕЦ). ( знам тук какви коментари ще последват... той е син на Васил, числото , това-онова, мрън-мрън, бойко-мойко и тн.) Напълно наясно съм че в днешно време особено в НРБ няма как без олигарха, който да дава парите ( защо положението е така е съвсем отделна тема).
Почваме с ново акционерно дружество от А окръжна и тогава няма да има драми с 2 ЦСКА-та, и разделяне на армейската обшност на 3 припознали , числари и не признали никой от двата отбора. Според мен ЦСКА трябва да е за пример, а не да търси вратички в закона. Разкарваме от управата на клуба Анималс ( ''фен фрацията'' на всяка власт).... даже от стадиона трябва да си разкара ама това е друга тема.
Това е основата, с която се почва. Естествено не е гаранция за успех, но поне ще има ЦСКА автентичен, истински. Много вероятно и при моят сценарии да има мениджъри, консултанти, главни скаути и въобще цялата селяния, която е понастоящем на ул.Драган Цанков №3.
А идеалният сценарии е хората да притежават клуба с акциите по пример на Арсенал, Барса и тн., но тук вече опираме да съдебна система, политически игри ... такаче този сценарии, не е за НРБ !
Докато си правиш твоите сценарии и мечтаеш ние сме си зад отбора.Като гледам имаш дружки,отидете при Антон и си направете ново ЦСКА,сигурно ще сте хиляди,даже вече си решил кой да е на Армията и кой не.Вие се храните с нашите проблеми,сега ви е паднало давайте.само ще ви разочаровам, няма да ни разделите,ние сме показали че като ни опрат до стената сме най-задружни.Всеки отбор има добри и лоши дни и истинските фенове го подкрепят и в дните на загуби,а знам че за ЦСКА идват добри дни,усещам го по коментарите на левскарите след като излизат новини за новия стадион,усещам го и по яростната кампания която се води тук последните дни от новоизлюпени форумни герои,скоро пак ще се покриете там откъдето изпълзяхте.Мита щади се приятелю,пести си силите за позитивните неща които ще дойдат,тези измекяри не заслужават да им отделяш от времето си.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Mitata написа:ОК, да приемем, че през последните години Антон е понатрупал скрито някое милионче и вземе че регистрира ново АД.В този случай възниква въпросът как при наличието на ЦСКА-София сите цесекари ще се юрнат към въпроснтото АД, ще плеснат с ръце, ще се изпопрегръщат един друг и в един глас ще ревнат " ето това е истинският ЦСКА". Какво ще стане с легедените?
Дежа вю.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
Martinez1948
- Контакти:
Mitata написа:
[offtopic]Мерси за отговора. Но се явяват няколко тънки момента. Например, Антон не разполага с достатъчно средства за издръжката на клуб като ЦСКА, а бащата не е длъжен да му ги предостави.ОК, да приемем, че през последните години Антон е понатрупал скрито някое милионче и вземе че регистрира ново АД.
В този случай възниква въпросът как при наличието на ЦСКА-София сите цесекари ще се юрнат към въпроснтото АД, ще плеснат с ръце, ще се изпопрегръщат един друг и в един глас ще ревнат " ето това е истинският ЦСКА". Какво ще стане с легедените? И ти ли ще обърнат гръб на ЦСКА-София? ОК, да кажем, че ГГ междувременно се оттегли и единственият изход остава АД-то на Антон. Честно казано, съмнявам се, че бих приел такова АД за истинския ЦСКА. Ако се стигне до подобен развой, ще си дам живот и здраве няколко години почивка от родния футбол, ще се огледам, ще се ослушам и едва на по-късен етап евентуално бих приел това АД. За другите цесекари, не знам. Всеки решава сам за себе си.
В заключение какво е номерчето на АД - то, не е толкова важно. ЦСКА е създаден през 1948г., този клуб разполага с многобройните си фенове и не може да умре както някои копнеят. ОК, едно АД, изчезва, идва друго, със забележката, че подобна смяна не е редно да бъде превърната в практика. ЦСКА не е Реал, Барса, МанЮ, където годишно се инвестират стотици милиони. ЦСКА също така не е като един друг български клуб, зад който стои цялата държава, която го подпомага всячески. Нормално е тези клубове да се грижат за номерчето на АД-то. Пътят на ЦСКА е ясен - частично разплащане с кредиторите на старото АД и никой копче не може да ни каже. С добавката, че ГГ е длъжен да се вземе в ръце и да спре да върши нецесекарски работи. Вярно, той дава парите, но ние сме ЦСКА, следователно трябва да се съобразява с историята, традициите, легендите, феновете, с марката ЦСКА.[/offtopic]
1во Не случайно казвам ''АД-ТО'' понеже то е олицетворение на схемата, на измамата, на ''ние няма да припознаем, но припознахме'', на селянията от която вие сега берете плодовете, но незнайно, защо се оплаквате. Нали точно тези неща ви създадоха 2016г ? ... Когато си извървиш пътя и компенсираш кредиторите тогава никой копче не може да ти каже !
А за благосъстоянието на Антон не мога да говоря, но със сигурност знам, че по примера на Титан, Спас Русев, Митал, Батков.... който и да дойде на Армията или Герена.... бейко му дава едно предприятие с което да издържа клуба тоест не е важно колко пари имаш.... бейко ще ти даде. ( и така най-вече държи клубовете и феновете на каишка)
2ро за легендите и феновете....[offtopic]https://topsport.bg/cska/ivan-zafirov-zhekov-i-yakimov-obeshtaha-da-podkrepyat-sina-mi-a-posle-se-zavartyaha-kam-grishata.html[/offtopic] статии по темата мога много да дам за да докажа, че легендите бяха против ''цска-софия'', но после се обърнаха на 180 .... тоест няма и им е за първи път ако си завъртат мнението и изведнъж станат против ГГ. За феновете даже няма какво да говорим, понеже има толкова много доказателства как си извъртяхте мнението, няма да е прецедент пак да си го извъртите.
Разбираш ли колко е гнусна и противна темата, която водим ? Разбираш ли че ако 2016г. се беше казало едно НЕ на ГГ сега тук пак щяхме да водим спорове колко голям селянин е Стойкас, но нямаше да спорим дали Литекс е ЦСКА-София или не е (макарче спорът е безмислен при положение, че доста хора даже и от форума проумняха) !
Темата за стадиона : да не се окаже предизборна кампания
Забранявам на люлински дядовци да ме цитират и коментират ----- [offtopic]нека peliforewer да се припознае в тази забрана[/offtopic]
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
-
goshopileto
Mitata написа:pomiqrat написа:Не знам кои сме ние, но успехите се измерват в злато.
Ние сме по-скромни, на този етап ни стига детрониране на действащи еврошампиони и полуфинали.Кой друг роден клуб е постигал нещо подобно?
Хайде отстранете Ливърпул, настоящият еврошампион!
Кога ЦСКА-София е отстранявал еврошампион и е играл полуфинал?
Не говори за ЦСКА, който фалира през 2016, а за този, който най-нагло се намърда на стадиона.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]
-
peliforewer
- Контакти:
Martinez1948 написа:Mitata написа:
[offtopic]Мерси за отговора. Но се явяват няколко тънки момента. Например, Антон не разполага с достатъчно средства за издръжката на клуб като ЦСКА, а бащата не е длъжен да му ги предостави.ОК, да приемем, че през последните години Антон е понатрупал скрито някое милионче и вземе че регистрира ново АД.
В този случай възниква въпросът как при наличието на ЦСКА-София сите цесекари ще се юрнат към въпроснтото АД, ще плеснат с ръце, ще се изпопрегръщат един друг и в един глас ще ревнат " ето това е истинският ЦСКА". Какво ще стане с легедените? И ти ли ще обърнат гръб на ЦСКА-София? ОК, да кажем, че ГГ междувременно се оттегли и единственият изход остава АД-то на Антон. Честно казано, съмнявам се, че бих приел такова АД за истинския ЦСКА. Ако се стигне до подобен развой, ще си дам живот и здраве няколко години почивка от родния футбол, ще се огледам, ще се ослушам и едва на по-късен етап евентуално бих приел това АД. За другите цесекари, не знам. Всеки решава сам за себе си.
В заключение какво е номерчето на АД - то, не е толкова важно. ЦСКА е създаден през 1948г., този клуб разполага с многобройните си фенове и не може да умре както някои копнеят. ОК, едно АД, изчезва, идва друго, със забележката, че подобна смяна не е редно да бъде превърната в практика. ЦСКА не е Реал, Барса, МанЮ, където годишно се инвестират стотици милиони. ЦСКА също така не е като един друг български клуб, зад който стои цялата държава, която го подпомага всячески. Нормално е тези клубове да се грижат за номерчето на АД-то. Пътят на ЦСКА е ясен - частично разплащане с кредиторите на старото АД и никой копче не може да ни каже. С добавката, че ГГ е длъжен да се вземе в ръце и да спре да върши нецесекарски работи. Вярно, той дава парите, но ние сме ЦСКА, следователно трябва да се съобразява с историята, традициите, легендите, феновете, с марката ЦСКА.[/offtopic]
1во Не случайно казвам ''АД-ТО'' понеже то е олицетворение на схемата, на измамата, на ''ние няма да припознаем, но припознахме'', на селянията от която вие сега берете плодовете, но незнайно, защо се оплаквате. Нали точно тези неща ви създадоха 2016г ? ... Когато си извървиш пътя и компенсираш кредиторите тогава никой копче не може да ти каже !
А за благосъстоянието на Антон не мога да говоря, но със сигурност знам, че по примера на Титан, Спас Русев, Митал, Батков.... който и да дойде на Армията или Герена.... бейко му дава едно предприятие с което да издържа клуба тоест не е важно колко пари имаш.... бейко ще ти даде. ( и така най-вече държи клубовете и феновете на каишка)
2ро за легендите и феновете....[offtopic]https://topsport.bg/cska/ivan-zafirov-zhekov-i-yakimov-obeshtaha-da-podkrepyat-sina-mi-a-posle-se-zavartyaha-kam-grishata.html[/offtopic] статии по темата мога много да дам за да докажа, че легендите бяха против ''цска-софия'', но после се обърнаха на 180 .... тоест няма и им е за първи път ако си завъртат мнението и изведнъж станат против ГГ. За феновете даже няма какво да говорим, понеже има толкова много доказателства как си извъртяхте мнението, няма да е прецедент пак да си го извъртите.
Разбираш ли колко е гнусна и противна темата, която водим ? Разбираш ли че ако 2016г. се беше казало едно НЕ на ГГ сега тук пак щяхме да водим спорове колко голям селянин е Стойкас, но нямаше да спорим дали Литекс е ЦСКА-София или не е (макарче спорът е безмислен при положение, че доста хора даже и от форума проумняха) !
Темата за стадиона : да не се окаже предизборна кампания![]()
Забранявам на люлински дядовци да ме цитират и коментират ----- [offtopic]нека peliforewer да се припознае в тази забрана[/offtopic]
Новопръкнали се пубери няма как да ми забраняват нещо тук,когато аз съм започнал да пиша във форума на ЦСКА ти си бил сигурно в детската градина,говоря за 2008г.,а когато съм станал цесекарин сигурно и баща ти е бил в детска възраст,а ти си бил тогава в Ташкент
W84me ( Блатер) ..