efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали) , Събота
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали) , Събота
Да похваля и аз Пламен Крумов. Малко са играчите, които са "яли хляб" на Герена и говорят с уважение.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Странджата
- Контакти:
Късметлия си е Хубси - с тази програма тъкмо да се консолидира отборът. Дано до зимната пауза устискаме на тази дистанция - по-малката не зависи от нас. После, при успех във трансферите, ставаме реален кандидат, независимо от индивидуалната класа на Лудогорец. Ние имаме срещу това името и публиката. В София, за жалост, тя не е забележима, но при гостуванията все още е значима. Може пък тази пролет да изгрее слънцето за нас - и да не станем шампиони, да направим отбор за есента и за битките, които ще ни върнат трибуните ...
Последна промяна от Странджата на 20 окт 2019 14:22, променено общо 1 път.
Както до зимата играхме само в София, след нова година се очертават сериозни гостувания. Ако няма подсилване на отбора с КЛАСНИ попълнения, още първите гостувания сме в киреча. Но първо да стигнем до там, че всеки мач е мач е мъка за нас дори и домакинските.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
До Нова година имаме не по-малко трудни гостувания - Ботев Пд, Локо Пд и Берое. Пролетта гостуваме на Черно море, Ботев Вр и Арда.realno написа:Както до зимата играхме само в София, след нова година се очертават сериозни гостувания. Ако няма подсилване на отбора с КЛАСНИ попълнения, още първите гостувания сме в киреча. Но първо да стигнем до там, че всеки мач е мач е мъка за нас дори и домакинските.
Страхотен мач на Доктора и още по-страхотен гол 

ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Важното е, че Котаракът се разигра и дръпна много. Играе супер от началото на сезона. Срещу Арда освен хубавия гол, определено раздвижи играта. Арда играеха доста прилично и затворено, след влизането си Котаракът даде много острота и взехме важни три точки.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

- Air_Smuggler_FU
Стаси е много добър футболист, и става все по-добър и по-добър ! Хубаво е, че отдавна заигра титуляр, придоби самочувствие и увереност, и с чиста съвест ще кажа, че в момента е един от тримата най-добри играчи на Левски, да не кажа най-добрия офанзивен такъв. Ако не се полакомят да го продадат в някой тъпашки отбор, дълго време ще ни радва. Вчера се видя колко сме зле без него...Не разбрах кви беха тия мъчителни експерименти от Хубси.
Как ли щяхме да изглеждаме започвайки със Стаси и Мартин Петров вместо Нашименто и Мазурек ? А тоя Насиру, задължително трябва да получава повече игрово време, може пък от веднъж да избухне...
Каквото и да става занапред, Мазурек няма да липсва на никого. Ония двамата кърпежи от Ботев Пд. пък, въобще не са ни нужни, особено Тошко. Здравко по става, но за Чандъров няма да ми е мъчно, въпреки, че така и не им дадоха игрово време да се докажат.
За наведените продажни маймуни в студиото, и за поръчковия съдия кво да кажем, всички ги видяхме и ги чухме.
Не съм вярвал, че Арда ще играят по този защитен начин повечето време.... но е така, защото малките отбори отдавна разбраха, че се затрудняваме при 10 в защита, а тренерите им го използуват. И ако не беше гола на Тиам, тоя мач можеше да завърши по съвсем друг начин, даже и не ми се мисли. Но във всеки спорт е нужен и малко късмет.
Това, което ни липсва в средата на терена, е....Мариани !
Да, да, знам....
Трудно се намира приличен плеймейкър, с добър усет за пас и пласиране, разбирач на играта, и готов, ошлайфан да пасне бързо в отбора.

Каквото и да става занапред, Мазурек няма да липсва на никого. Ония двамата кърпежи от Ботев Пд. пък, въобще не са ни нужни, особено Тошко. Здравко по става, но за Чандъров няма да ми е мъчно, въпреки, че така и не им дадоха игрово време да се докажат.
За наведените продажни маймуни в студиото, и за поръчковия съдия кво да кажем, всички ги видяхме и ги чухме.
Не съм вярвал, че Арда ще играят по този защитен начин повечето време.... но е така, защото малките отбори отдавна разбраха, че се затрудняваме при 10 в защита, а тренерите им го използуват. И ако не беше гола на Тиам, тоя мач можеше да завърши по съвсем друг начин, даже и не ми се мисли. Но във всеки спорт е нужен и малко късмет.
Това, което ни липсва в средата на терена, е....Мариани !

Трудно се намира приличен плеймейкър, с добър усет за пас и пласиране, разбирач на играта, и готов, ошлайфан да пасне бързо в отбора.
Последна промяна от Air_Smuggler_FU на 20 окт 2019 16:19, променено общо 1 път.
realno написа:Както до зимата играхме само в София, след нова година се очертават сериозни гостувания. Ако няма подсилване на отбора с КЛАСНИ попълнения, още първите гостувания сме в киреча. Но първо да стигнем до там, че всеки мач е мач е мъка за нас дори и домакинските.
Повечето сериозни гостувания са преди нова година - Берое, Локо Пловдив и Ботев Пд, колкото към момента последните да са слаби, все ще се подобрят
Хубаво е, че бихме
Да, тази победа може да се окаже един рубикон за борбата за титлата. Хубавото е, че има и настроение по трибуните.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС